Kérek mindenkit, aki megjelent a talin, írjon egy valami kakit, hogy épségben hazaért!
Hát ma mindenből volt. Jó volt a tali, végre ennyi cat eset látni. Hazafele vezető út azonban nem volt teljesen örömteli. Elkapott minket egy vihar... én még csak csak megúsztam, de Mikiék lehet naon megáztam.
Továbbá láttunk egy halálos kimenetelű motoros balesetet. Siófok mellett... borzasztó látvány volt. A motor eleje eltünt, a motoros kb 10 méterre feküdt egy fekete zsákban, csak a lábai lógtak ki térdtől lefele... szörnyű volt!
Összegezve a talit, remélem mindenki jól érezte magát, a következő jobb lesz!
A képeknek pedig elkészítem az oldalát ahol mindenki feltöltheti az általa készített képeket, és bárki elérheti.
Hiho!
grillezésen voltam Frenk-vel én már előre egyeztettem, telefonon hogy hol talákozunk El, Frenky, Skandar és én. akkor még nem tudtam másokról. időpont nekem is ok útvonalat tudjuk nagy baj nem lehet. Széles utat ma reggel mindenkinek. ja meg gumi fákat
rendben... még 1 dolog erejéig. Ha Kope, vagy Frakk olvassák ezeket az üziket, a telefonszámukat írják le a forumra, ha esetleg gondok lennének, és ha ti nem érnétek el Gabiékat, akkor ők el tudjanak érni titeket.
Frakk... neked is az előbbi Frenky Gabi számokat javaslom csörögjétek fel, és ők elmondanak mindent az indulásról.
Kékvillám... neked akkor meg ahogy mondtam Gárdony mólkut 11 óra.
Kérek mindenkit, azért ne számolják ki pontosan 11re, hanem azért előtte érkezzenek meg. Remélhetőleg mindenki már ott lesz 11 előtt kicsivel, és nem kell senkire sokat várni.
közben beszéltünk Gabival, és nem konkrétan fehérváron hanem előtte szabadin fogunk találkozni a jet kuton... neki így könnyebb, és nekünk is.
Ezek a számok Kope nak jól jönnek, ha tudja valamellik illetőt hívja majd fel.
Továbbá az én számom: 06-30/432-3990 Ha bárkinek kérdése van, az kérem jelezze
okee... amúgy úgysaccolom kb kicsit kevesebb mint 1 óra az út pestről, de mint mondtam Frenkyék sehol.... nah majd hóóóólnap kapnak... hogy merre jártak!
Én kb úgy saccoltam, hogy ha fél 9 körül elindultok Kaposvárról, akkor kb negyed 10 körül talizunk Lellén a Márton parkolójába és onnan kb 1 óra 15 perc míg fehárvárra érünk, akkor talizunk Gabival, és fél órán lesz míg Gárdonyba érnénk. Csúszásokat is beleszámoltam.
Kérek mindenkit, aki megjelent a talin, írjon egy valami kakit, hogy épségben hazaért!
Hát ma mindenből volt. Jó volt a tali, végre ennyi cat eset látni. Hazafele vezető út azonban nem volt teljesen örömteli. Elkapott minket egy vihar... én még csak csak megúsztam, de Mikiék lehet naon megáztam.
Továbbá láttunk egy halálos kimenetelű motoros balesetet. Siófok mellett... borzasztó látvány volt. A motor eleje eltünt, a motoros kb 10 méterre feküdt egy fekete zsákban, csak a lábai lógtak ki térdtől lefele... szörnyű volt!
Összegezve a talit, remélem mindenki jól érezte magát, a következő jobb lesz!
A képeknek pedig elkészítem az oldalát ahol mindenki feltöltheti az általa készített képeket, és bárki elérheti.