Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah közben egy két helyen utána néztem az első sárvédőnek... nem egyszerű beszerezni
itt van de le kell beszélni hogy behozák-e magyarhonba
valamint a racsidepóban van egy de az sztem qrva drága 20k és bontott
igaz is El nagyon állat módjára közlekedünk ám.... igaz senki se éri utól a csatahajódat . Megcsinálták a fatengelyes masinádat?
Én nem megyek ilyen agressziv bandával sehova
Én szívesen részt vennék bármien túrán,de aug 20.án nem tudnék sajna menni
Hali!

Ha jól emléxem el és frenky valami szlovákiai gurulást emlegetett....
ill. 1 mecseki túra is meg lett szellőztetve vagy egy mátra?

Aug. 20-án ráér valaki?

További javaslatok?

Üdv: bm
Na helló Mindenki!

Könnyes szemekkel nézem a képeket és a beszámolókat! Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam (ruha hiányában) elmenni. Na de majd legközelebb!

Látom szó van egy másik, túrázósabb útról is! Tudom ajánlani az ausztriai szerpentíneket. Pár napja voltam itt nem messze a hegyekben, igaz csak kocsival. Gyönyörű volt a táj. Arról nem is beszélve, hogy a felhők felett, ill. néhol magában a felhőkben autóztunk. Gondolom motorral még nagyobb lett volna az élmény. Máriazell-től nem messze voltunk egy tónál, bennt a hegyek között. Állati szép hely.

Szóval ajánlom figyelmetekbe az Osztrák hegyeket.
Helló mindenki! Guen az első sárvédőről nagytételben érdeklődj szerintem vagy 4db kell.Kék villám-é is kicsit rozsdás volt+az enyémet is elette az idő (szerintem tipúshiba!
Másik is jó csak ne legyen törött mert ugye az enyém törött,tárcsafékzár
új vagy másik?
Guen első sárvédőt nem láttál valamerre? kiváncsi lennék mennyibe kerűl az új.
nah mivan mindenki lapult? az első kommentre vártatok?
Hali

Igen volt szó a motorozós témáról,de nekem is tetszene egy jó kis túta
Frenky ha olvasod az előző kommentet világosítsd fel róla El-t is lécca ha még nem kapta volna vissza a fagolyóst
Hiho!
nah mostanra magamhoz tértem
Azt hiszem mindannyiunk nevében megköszönhetem Chrisnek és Bognár Gabinak, valamint mindenkinek aki bármivel is hozzájárult a szervezéshez, hogy így összehozták a talit. Jó szervezés jó idő jó létszám és jó csapat jött össze tegnap. Ennél többet nem nagyon akarhatunk. Chris még tartozik nekünk egy működőképes honlappal de ezt behajtjuk rajta.
Terveket hallottam tegnap egy hosszabb motorozósabb dologról is, lassacskán neki is állhatnánk a tervezésnek nehogy kifussunk a jóidőből. Ebben mindenképpen El és Frenky aktív közreműködésére is számítok mivel együtt motoroznak és külföldre is járnak így gyanítom nagyobb a helyismeretük mint a többieknek(de legalábbis nekem)
jah és köszi Frenky és El a kanyargást indulás után jól megalapozta az utat(csak tudnám hol a halálban volt )
minden Cat tulajnak akit esetleg érint a téma tegnap szó esett fékbetétekről miközben pihiztünk a parton. Ebayen találtam SBS szinter fékbetétet mint mindent jóval magyar ár alatt. SBS első fékbetét szett(2pár)
El ez pedig neked EBC szinter fékbetét(ezt duplán kell rendelni ez nem set)előre
vagy pedig ez mindkét típushoz jó mint látom ez valamivel drágább. itt 12000ft a set szállítással együtt

UI: sajnos Chrisék belefutottak tegnap egy balesetbe. Aki meghalt aktív volt itt a fórumon is Michalphoto néven.
Részvétem a hozzátartozóknak és azoknak akik ismerték. Nyugodj békében
Remélem ti motoroztok
Helló mindenki!Szerintem nem volt ez olyan tragikus tali,hogy ne lehetett volna ki bírni.Chris respekt!Minden über f@sz@ volt!Jó volt látni,hogy kis hazánkban még sok hasonló kezelésre szorulló beteg ember van!
Üdv!

Én is hazaértem épségben. Az idő elég gatyának nézett ki de megúsztam. Sőt... Itt Újpesten mostanáig egyáltalán nem esett egy csepp sem.
Örülök, hogy -bár csak délután- de csatlakozni tudtam!
Jó kis nap volt!

Peti
u.i. Jók a képek!
El!

Kedvcsináloként néhány kép. Hátha jó neked valami ezekből...
Jó drága a gázolaj.
hiho! Mi is hazaértünk
Köszi ez jó volt.
Ime néhány kép. Ha megvan a helye felrakom az összeset.
Üdv Mindenkinek!

Mi is épségben hazaértünk. A viharnak csak a széléből jutott nekünk , kb. 10 perc vízenjárás.

Klasszak a képek...
megérkeztem én is egy STOP táblát kihagytam (Dunaföldváron ) azt mindjárt egy yard leintett "természetesen túlszaladtam rajta mire leállítottam a verdát addigra odaérve megveregette a válam , és azt mondta " menjen tovább " a mögöttem lévő furgont boházta