Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát jóól van... akkor nálatok is rendbe vannak a dolgok nagyjából.

______
Miki és Frenyk tőletek várok még választ, hogy megjelentek e az összeröffenésen. Továbbá Minden Kedves Motoros Barátomtól aki egy jó csapattal szeretne egy izgis napot eltölteni!
Szevasztok!

Akkor Cat tali... aug 2-3 hétvégéje... Velencén...

Névsor:

1. Chris*ST
2. Bognargabor
3. Guen
4. Elbandi
...

ő tőlünk kaptam választ... továbbá kérem akit érdekel még az írja oda a nevét a sorba. Ha valaki hoz még valakit, akkor ugyanúgy írja oda a nevét a sorba... (ha motorral jön )

program a jövő hét folyamán fog elkészülni.
nem hiszem hogy volt neki baj vele de még nem csináltatott vele ilyesmit úgyhogy nem tudhatta hogy rossz e vagy nem :D
Erről lemaradtam. Mit kéne érezned? Mi volt baj?
Hello Mindenki!
Most jottem szervizbol.Szelephezag,karbiszinkron,a levegoszuro allitolag meg fasza volt csak atmostak,lefujtak.
12700 volt a munkadij...en nagyon elegedett vagyok...kint lett volna kb 80.000
Azt nem erzem hogy barmi valtozas lenne....de lehet azert mert nagyapam tempojaval jottem haza szakado esoben
Köcce Peti a tanácsot de azért nem magam szeretném ezt megcsinálni hanem egy motorszerelő haverra bízom a dolgot és persze csak akkor ha szükséges
Bmiki: Azt a dolgot ismerem amikor a kövek karcolják belülről a sárvédőt nekem az elsőt meg kellett hackelni hogy a 120/70-es michelin power race ne érjen a sárvédőhöz. most kb 3mm van a gumi és az első sárvédő hátsó fekete része között tehát a kövek még karistolnak azt már megszoktam, de eleinte valóban ilyesztó volt hogy omg mi a halál zörög
Én 180-as gumival vettem a motort.
Guen ovatossan azzal a karbi állitással ugyanis a motorok alapbol sok üzemanyagot kapnak,látcik is a kipufogon hogy kormos,és egy sportlégszürő nem hoz annyival töb levegőt hogy ezt feltétlenül indokolja,én először kiprobálnám az uj légszürővel aztán buziznám a karbit ha esetleg nem jó
Az a baj!
Hogy neha meg azt sem tudom hova megyek egy ora mulva
Ilyenkor minden haver,rokon szervezi a programot.igy is mindig meg vagyok csuszva.
jobb ha nem is mondok semmit.
Hát pedig ielyet mond sajna ,szombaton vagy pénteken neked meg már nem jó ugye ? mert akkorra mondja a javulást
Hali!
Probaltam hivni de eddig sikertelenul.Nem vette fel senki,de meg probalkozok.Remelm nem ilyen fos ido lesz csutortokon
A 180-as neccesen,de elfér.
Én bt002-t tettem fel,a gumi szélén az olvadó gumidarabok néha kicsit belekaristolnak a sárvédőbe, ill. a gumira tapadó kövek kicsit korcognak. Először ilyesztő, de majd megszokod
Hali !
Bocsi csak most ertem haza suru volt a program.Nem hivtam de holnap reggel az lesz az elso dolgom.Utanna meg viszem a cicat szervizelni.
hiho!
ezer éve nem írtam...
kicsit eltüntem mostanában. tali nekem mint mondtam jó bármikor. velencei tó szintén
Frenky holnap hívlak gumi ügyben mert ****tál felrakni képet hogy hogy is fér el a 180as hátul
voltam 3napot hajdúszoboszlón faja volt de sajna sietős volt így megint csak autó pálya lett belőle. legutóbbi 1000km-ből 900at pályán mentem ami sajnos nyomot is hagyott a hátsó gummán
szal mennem kell kicsit mátrázni, hogy visszaállítsam az egyensúlyt. ha meg tényleg felmegy az a 180as akkor bizony felszalad egy pirelli dragon supercorsa sc2
elől még hibátlan a michelin power race szal gumi ügy letudva.
megjött ma a légszűrőm is. lassan olaj csere. midland fél szintetikus 10w40es. ha beraktam a legszűrőt akkor lesz egy karbi állítás mert ugye a több levegő több üzemanyagot kíván majd .
sajnos a pályázást ki kell most hagynom mert valamikor meg is kell keresnem azt a sok pénzt amit eszetlenül elherdálok az ebayen . na most lépek holnap másodállás szal este vagyok. msn powa
holnap után szolgálat utána meg 4 szolgálat szabi
A gyros valóban jó sejtem melyik helyre gondolsz , a tóról meg nem nyilatkozom döntse el mindenki maga én már fürödtem idén egy párszor a velenceitóban és még élek
Nekem ugy néz ki a jövő vasárnap jó lehet.frenky meg ugyis oda megy ahova én, mert egyedül csak a városon belül mer motorozni meg munkába
Van velencén egy baró gyroszos azt megsomhatnánk meg egy termálfüri,áztathatnánk reumás csontjainkat,a tónak igen redvás a vize azt én kerülném de ha a brigád ugy dönt az se baj.
Majd nézlek titeket a partrol
Szió! örülök ,hogy jól telik a nyarad,az angolra meg hajrá
képzeld feljöttek hozzám haya lányék ,és kibróbáltam a mocizást! HÁT!
MITNE MONDJAK ,A GYOMROM A TORKOMBA A GATYÁMBA MEG,,,, HU-HU-JA és hátul természetesen,de túl vagyok rajta,legalább már úgy halok meg ,hogy ültem motoron.
Voltunk nyaralni jó volt,lányokkal,Balatonfűzfőn.
Timi vergödik,kezdi a tanulást agusztus végén lesz a pótvizsga,utána meg munkét keres.
Ennyi felölünk!
az msn -t meg sem merem már kérdezni...
így van... a hétre terveztük Atiék végett, de mivel kiesne, így megtoldottuk egy héttel, hogy mindenki el tudja rendezni a dolgait, és legyen idő a szervezkedésre.

plussz Frenkyék is jelezték a heti időpont gondjait, de még a jövő hétvégéről aug 2-3 ról nem adtak számot Bandival egyetemben.
Passzív figyelője voltam itt az eseményeknek

A jövő hétvége Aug. 2 vagy 3.?
na... ritka pillanatok egyike! megtiszteltél bennünket.

remélem rád is számíthatunk jövőhétvégén Velencén...

naja... egyetértek... gyors kanyarokba nehéz az ívről lecsúszni ha mégnem megy annyira, viszont lassú kanyarban is könnyen pofára tucc esni. mikor úgy ödnt az első kerék hogy keresztbe áll
Üdv Mindenkinek!

Fogadjátok meg El tanácsait..., de csak óvatosan, mert "kis" tempónál is lehet nagyot esni...
Legalábbis nekem sikerült a 4 inches bukógombából 1-et lekoptatni!(de a dekni kibírta)
Szóval sosem a gép a hülye
yee
Chris én veled vagyok!

Névsor:

1. Chris*ST
2.bognargabor