Megjöttem.. ma meló volt, és valszeg ez lesz egész héten... ezért is sajnálom a dolgot... de talán majd lekközelebb. De még a gumissal is beszélnem kell. szóval lehet csütre fel sem mennének. Ma sem tudtam, mert 8kor már kezdtük a melót egészen negyed 7ig csináltuk, de készen lettünk.
Amúgy, csak én leszek ott jövő hétvégén Velencén? nem igazán látom gyarapodni a listát...
Sziaa Zsuuu. Hát vagyogatok... pár nap múlva eldől mi lesz a sorsom ősztől. A nyár teleget, de mire észbe kapok már vége. Apunak segítek be, elkél neki a segítség, hisz rengeteg melója van. Ha viszont nem kell mennem, akkor pihengetek. Egyenlőre nem akarok tanulásra gondolni, viszont van még valami ami böki a csőrőm. Mégpedig az angol, amit ősszel meg kéne oldani. Felétek?
Koszi szepen a jotanacsokat!Az ilyen jellegu infokat mindig szivesen veszi az ember.
Az elejen kicsit ovatosan kell mennem,mert ugyebar 2 hete kaptam uj gumit hatulra.Remelem nem fog csuszkalni.
Mar csak az idojaras na basszon ki velunk!
Örülök hogy kakucsra mentek,probáljatok ne teli tankal menni a pályán hanem félig tankal érkezzetek és az kb elég,amugy 2 km-re van egy kut a pályátol,ezzel lehet 8-10 kilot nyerni amiért már érdemes variálni,én kannába szoktam nyálat vinni.
A guminyomással nem nagyon variálnék mert szerintem nálatok nem áll fent a tulmelegedés veszélye,a napot akkor mondhatjátok sikeresnek ha a lábtartokat lekarcoljátok legalább egy picit, a tunderen elég magassan van és az már jó dölésszögnek mondható,én Frenkyét egy körforgalomban lekarcoltam,és a bizonytalanság jeleit sem mutatta a thunder,tehát odáig bátran dönthetitek föleg kakucson.
Ja és a lényeg hogy ne görcsössen csak lazán,és egy picit ellen kell kormányozni amikor döntitek akkor nem kell ugy erölködni,elcsuszni szinte lehetetlen tehát csak bátran,nagyon vigyázzatok magatokra
Bocs a kéretlen tanácsokért ezek inkább személyes tapasztalatok,amik élvezetessebé tehetik a dolgot
Szerintem maradjunk annyiban.Csut reggel megyunk kakucsra ha nem esik az eso
Ja most talaltam egy szamot.06-20-396-4497...ha gondolod majd felhivom hogy lehet e menni.
Teljesen mind1 nekem is meik pálya de én is kakucsról jobbakat hallok,akkor talán legyen az,csak nem tudom hogy csüt délelőtt lehet e
Valakinek nem lenne még kedve eljönni?
Jol beszelsz!
Az a cel hogy dontogetni tanuljak,mert ugyebar a korforgalmakat latogatni nem eleg..
Meg egyertelmu hogy elsore kissebb sebeseggel gyakoroljon az ember kisebb palyan.
Ezek a kis pályák csak arra jók hogy a dőlészögeket gyakoroljátok arra viszont jobb a kakucs mert olcsobb és jobb az aszfalt,de lényegében mindegy.
Amugy azt ne bánjátok hogy kicsi mert amig nem megy kis tempóval a kanyarodás addig semmi értelme a h.ringre menni
Mostmar nekem csak a reggel jo
Mindig suru itthon a programom.Te dontsd melyik palya.El azt mondta kakucs jobb.Bar mint mar mondtam nem vagyok profi,de ha neked is az elso palyazas,akkor neked is mindegy.
Télleg jó lenne ez a buli, pláne mert a héten felkerül a gumma, de úgy néz ki talán majd a köv alkalomkor tok menni. Ugyanis a héten mindenképp dolgoznom kell... faterhaverral megyek villanyt szerelni.
Viszont amondó vagyok. Hogy akkor aug 2-3 Velence, akit érdekel kérem jelezze, és írja a lista után a nevét. Nem csak cat eseknek, de azé mi legyünk a törzs.
Bocs, hogy hetek óta nem jelentkeztem, de Ausztriában melózom már hónapja! Ott meg nem jutok internetközelbe. Most olvastam vissza több oldal hozzászólást....
A taliról annyit, hogy nekem még elég bizonytalan, mert nem tudom, hogy még meddig tart a meló (bár elvileg jövő 7en vége van), meg ruhám sincs még. Ilyen távolságokra, meg nem szívesen vállalkoznék farmerban, meg pulóverban .
Szóval azt kell mondjam, hogy rám ne nagyon számítsatok
Nekem igazabol teljesen mindegy mert egyiket sem ismerem.Tavolsag is ugyanaz.Oda megyek ahova hivnak.
En amugy azt hittem hogy az e-ring nagyobb,meg jobb,mint a kakucs.de hiszek neked.
nekem hetfo kedd nem jo.
szerda csutortok jo lenne
ugy emlekszem csutortok akcios....de lehet megerne a nem akcios ,ha kevesebben lennenek.
meg gondolom delelott is kevesebben vannak.....
de ahogy neked jo..fel keltetted az erdeklodesem
Nem voltam még én sem ,nekem is első pályázásom lenne,hát szerintem akciós nap kéne menni,de akkor meg valószínű többen vannak.De fogalmam nincs mennyire vannak sokan
Megjöttem.. ma meló volt, és valszeg ez lesz egész héten... ezért is sajnálom a dolgot... de talán majd lekközelebb. De még a gumissal is beszélnem kell. szóval lehet csütre fel sem mennének. Ma sem tudtam, mert 8kor már kezdtük a melót egészen negyed 7ig csináltuk, de készen lettünk.
Amúgy, csak én leszek ott jövő hétvégén Velencén? nem igazán látom gyarapodni a listát...
Sziaa Zsuuu. Hát vagyogatok... pár nap múlva eldől mi lesz a sorsom ősztől. A nyár teleget, de mire észbe kapok már vége. Apunak segítek be, elkél neki a segítség, hisz rengeteg melója van. Ha viszont nem kell mennem, akkor pihengetek. Egyenlőre nem akarok tanulásra gondolni, viszont van még valami ami böki a csőrőm. Mégpedig az angol, amit ősszel meg kéne oldani. Felétek?