Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenki!Kissé +késve,de törve nem Guen remélem elég kép lett
Mármint Bp-en van ennyiből tokkal-vonóval...
Szia guenbaba! 2001 YZF 600-ra RS-3 nézted ahogy a linket néztem az acél itt van 70 Ft-ból a titán valamivel drágább gondolom 13 munkanap alatt.
Hello Sziasztok!
Jo palyazast mara!Nekem lejart az idom,indulni kell vissza!Elegge sikerult tegnap beinni,de ahhoz kepest jol vagyok.2-kor indulunk,remelem nem szondaztatnak meg De ma csak Fertorakosig megyunk.
Kellemes vasarnapot mindenkinek.Legkozelebb mar angliabol jelentkezek.
Szevasztok!

Talival kapcsolatban, én arra gondoltam, hogy szombaton, azaz aug 2. án szervezzük le. Arra a hétvégére jó időt mondanak... mondhatni megjön a strand idő címmel.

Tehát a dátum 2008 aug 02, szombat, Velence!

a program jövő hét elején lesz meg, utánanézek az elhangzottaknak, strad-élményfürdő-kilátó-büfék... és amint megvan a tervezett dolog, azt közzé fogom tenni. Továbbá várjuk még a kedves motorosokat, aki egy jó csapattal szeretnének eltölteni egy izgis napot!
Csumi mindenkinek na ugy néz ki holnap megyünk Frenkyvel,tehát még nyitott a dolog aki akar gyünni gyüjön,az nem számit milyen kopott a gumid én egyszer olyan kopottal mentem hogy már kinn volt középen a szövet ugyis a széle kopik,föleg ha még látszik eggyáltalán a kopásjelző akkor az még kibír egy Olasz turát
Szeva Alex. RS3 stainless vagy titán yamaha yzf 600-hoz. ezt itt. írtam nekik de lekoptattak azzal a magyarázattal hogy ez náluk csak a cső ára mivel elhozzák ide meg adó meg vám ezért ennyi a magyar dealernél. szal írok nekik még egyet hogy pont ezért akarom tőlük megvenni. nincs nekem leküzdhetetlen vágyam az adófizetésre meg a vám fizetésre. a szállítást meg egyébként is én állnám tehát nem értem mi a bajuk
Nagyon sajnálom a dolgot pedig már rá voltam készülve!
Hali El
ma ki fog maradni! Takarítottam a gépet és nézegettem a gumit és hát már kopásjelzőn megyek,meg eléggé kockás ugyhogy sajnos most mehetek inkább gumitkeresni jópénzért
Melyik tipusát nézted a Yoshimura.nak?
Még nem tudom de Frenkynek csak a délután lenne jó és még az sem biztos,nekünk a Farkival meg mindegy,legfeljebb utánnunk jön.
Viszont nem tudom üzemel e holnap a pálya,talán azért lenne job a délután mert addigra már faszán átmelegszik az aszfalt,(meg 10 kor kelek és ha delet beszélünk meg 1-re vagyok kész)ha nincs kedved egyedül kimenni budafoki vagyok legfeljebb errefelé jösz és megyünk együtt reggel irj hogy mi a pálya
hiho!
nah hát holnap biztos nem mert dolgozok
bekerült a gumi. simán elfér szerencsére és mivel szép ívelt profilja van talán még könnyebben is dönthető mint a 160as bridgestonnal. de ez majd csak akkor derül ki ha feljutok legalább a mátrába.
itt vannak képek. Kösz Frenky
szóval akkor ti mikor mennétek?
Naaa jólvan csak ne essen este,vagy délelőtt nem jobb?
Na akkor holnap dálután kigurulhatunk kakucsra,mivel nem megyünk Sirokra befütöm Frenkyt meg farki haveromat oszt az már elég szép kis brigád
Guen akkor hétvégén mehetünk pályázni nem?
Nagyon nincs kedvem egyedül menni
ha minden igaz holnap felkerül nekem is hátulra a gumi de akkor aztán reszkessenek a kanyarok.
ahogy néztem sokkal jobb íve van ennek mint a corsának szal remélem jól lehet majd döntögetni.
mondjuk azt nem tudom hogy a felnin hogy fog állni....
bár igazából már csak a jó időt várom....
süss fel nap
süss fel nap
kertek alatt a mocisok megfagynak...
ouch tudom ez most fájt de az elmúlt 48h-ban 5 órát aludtam ilyenkor néha bekattanok
na megyek dögleni kezdek közveszélyessé válni
Háát kaki idő volt ma... nem lett volna jó a pályázás... talán majd máskor. egy tuti jövő hét közepén kerül fel a gummám.

mellékesen, nem akar bővülni a lista!
... hát srácok... majd jövőre... de nem csüggedek!
... 5 perc ...
Nem volt nagy szerencsenk .De meg neked jo,mert te barmikor elmehetsz en mar nem.Mostanaban nem jovok haza motorral
Reggelt hát ez a mai nap nem jött össze
Esetleg hétvégén nem lenne kedve valakinek kakucsozni?
Mar kezdtem remenykedni.Delutanra egesz turheto ido volt.De most szakad az eso...nem latok eselyt hogy felszaradjon
Nem lett a legjobb ido a nyaralasomra.bezzeg angliaban tok meleg van,napsutessel egybekotve.
Abban bizok hogy legalabb akkor nem fog esni amikor megyunk vissza.
Vasarnap delutan indulunk.Este fertorakoson alszunk utanna hetfo este valahol .Köln kornyeken.
Kedd delutan meg mar puncizni szteretnek otthon
Es szerda ...pulpo gambas sardinas... (melo)
Hiho!
Ma vettem, vagyis egyelőre csak elhoztam egy 180-as vágott slicket :D hétvégéig bekerül ha minden igaz.
sajna az olaj még nem jött meg így a levegő szűrő is zacsiban marad. talán a fékfolyadékot még ledobom mert azt még nem cseréltem mióta megvan és nem tudom hogy az előző tulaj mennyire figyelt rá
találtam yoshi slip on dobot... megőrjít hogy magyarországon lakom . Californiában 50k angliában 80k
magyarországon 100k egy rozsdamentes slip on dob. írtam nekik hogy érdekelne a dolog válasz kb ez volt: sajnos nem szállítunk külföldre próbáljam megvenni egy dealeren keresztül. na ja dupla áron
szal most visszaírok nekik hogy vagy tőlük vagy sajnos nem lesz új yoshi dobom