Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csa!
Tenyleg nincs annyira messze.Az ar is ok.Te voltal mar?Nagyon zsufolt?Mikor mennel?
http://www.euroring.hu/index.p...
ez hozzád is közelebb van ,jah és nézzétek meg az árakat jövőhéten is lesznek akciós napok,akár ide is lemennék ha valaki velemtart
hello sracok
Latom ketszemlyes nap volt!En egesz napomat a csaladtagjaim motoroztratasaval toltottem.Estere meg egy kis sorozes.
Mentek kakucsra?En is gondolkoztam egy kis palyazasra.Meg szuz vagyok Bar nekem a Kecskemeti van kozel.De igazabol egyikrol sem tudok semmit.Pl mikor nincs tomegnyomor.Mivel kezdokent nem akarom senki alol kiverni a motort.Bar kozuton volt reszem kemeny kanyargos helyeken,de az csak nem ugyanaz
Jok legyetek!
Holnap strandolast tervezek.
Amugy meg ilyen melegben sosem motoroztam.Az autosokat meg kulon utalom.Nincs tisztelet,nem ugy mint kint.De legalabb nincs akkora tomegnyomor az utakon.
okee... én is végesztem a küldijeimmel... joccakát!

remélem azé holnap többen leszünk.
na mára ennyi majd akkor megbeszéljük még
jócakát
valahogy én is ezt vettem észre azért is gondoltam rá is
... meglássuk!

amúgy öt mindenre rá lehet!
na ez jól hangzik,jó lenne de majd akkor még megbeszéljuk
Lehet guent is rá lehetne venni
azért is csábító... mert a héten feldobálnám a gummákat... de meggondolom
Pedig pont rád gondoltam menet közben csatlakozom hozzád aztán legurulunk
Gondold meg
csabítóó ajánlat... de nem tom
Hali!

Nekem megfelel az az időpont is talira.
De mivel jövőhéten nem lesz tali így nem lenne kedve valakinek eljönni Kakucsringre gurulni egyett? A jövőhét fojamán ha jó idő lesz és persze ha a pálya is szabad
OK, akkor csak a gumit, akksit, fékbetétet vegyétek meg :-) az ugyanaz
szerintem nem lesz akko jó... teljesen máshogy néz ki at egész segge. de azé kössze
hol vagytok?
én levágtam :-) mellékelve a kép. nesokára kiszerelem, fénykép és kkor el tudod dönteni, hogy be tudod-e rakni.
jah ééértem! noh mind1...

azért kérdeztem... mert mivel fel van hozva a dobom a rendszám mellé elég csúnyán néz ki ott a rész. a legoclsóbb verzió tom az hogy lefürészelem és kis kisindexeket pakolok fel, de utálok olyat csinálni amit nem tok visszacsinálni... nem szeretek vagdoskodni...
FZR600R-t szedek szét, ami 98% Tcat, az ülés alatti műanyag szerintem nektek nem jó, meg egy kicsit le is vágtam belőle de hátsó sárvédő az megvan :-)
Szevasztok!

Tehát akkor fixáljunk még 1x. Atiék végett, mivel nem tuda jönni alapból sem. Ezért 1 héttel kitoltuk a határidőt, aug 2-3ra. Akkor lenne ez a bizonyos Cat tali a Velencei tónál. A továbbiakban kérem mindenkit, aki ezen részt szeretne venni, jelezze valahogy!

Bagoly... csak ezek a cuccok maradtak? Véletlenül nincs egy ülés alatti műanyagod?
Szevasztok, elbontom a motoromat és lejön róla egy pár Dunlop 208RR (120/60 - 17, 160/60-17) gumi 300 km kopásával. Ebből 200 km kb. a Pannónia ringen, a közepe emiatt érintetlen.
27ezret próbálok kapni érte első körben.

Továbbá egy Banner akksi, ez idén február 27-én lett felsavazva. 7000 HUF irányáron van.
EBC szinter fékbetét (FA252HH) garnitúra, szintén 300 km futással. Irányár 10000HUF
A motor hátsó felnije szintén jó a Tcatbe ill a láncszett is 300 km-t futott. Ha érdekli valakit jelezze, jó ára van mindennek :)

Üdv,
Bagoly
Konkretan a dbkillerre gondoltam
na csáá újfent
beszéltem Chrissel és mivel Ati semmiképp nem jön úgy gondoltuk hogy akkor kitoljuk egy héttel a dolgot hátha akkor többen tudunk jönni aug 2-3 hétvége
mien folytást? neked le volt folytva a moci?
Nem annyira orulok neki.Raadasul itt a koros is ami termeszetesen a bogarak elohelye.Ha megyek at Bekescsabara ott meg a folyo mellett megy az ut.De ez nem gatol meg az oromteli motorozastol.
Most kikaptam a folytast is gyors