Jó estét!
mostanában elég nagy a pangás,4 napig nem voltam ithon azt hittem oldalakat kell visszaolvasnom és hát pár sor lett csak de legalább nem fáradt el a szemem
senki nem mer írni vagy mivan ? ma valszeg merendelem a legelő szűrőt meg lassan olajcsere is lesz még nem döntöttem hogy milyen olajat veszek de valszeg midland félszintetikust.
kis érdekesség: azt tudtátok hogy a yamaha még a mai napig is ajánlja a motorjaihoz az ásványi olajat?
gondolhatunk itt az R1/R6 legújjabb verzióira is. márha értesüléseim igazak. általában azok :D
szal érdekes.
Sracok!Ennyire jo ido van?
Nagyon nagy a pangas.Itt nagyon fos ido van.Ma is mocskosmod elaztam,de muszaly volt vinni a cicat.Megkapta az uj gumit,na meg a muszakit.Lassan pakolgatok.Remelem hetfon nem ilyen ido lesz.Van esoruham,de nem szeretnem hasznalni.
SZep napot!
Atlag 140-et terveztem.Multheten en is megtettem par km-t,ket szemellyel 5 liter volt.En is ugy latom jo lesz a fogyasztas.Ma megbukott a cicam a muszakin.Semmi komoly csak hatso gumicsere.Amugy is tervben volt,de csak akkor akartam ha visszajottem.Tavaly meg ilyen gumival azt mondtak ok.Csak most mas csinalta.Lenyeg hogy holnap megyek a gumishoz.
hiho!
vasárnap leugrottam balcsira kicsit strandolni
Ati jó hírem van nem tudom te milyen tempóval tervezted az utat de nekem pályán 130as(kb 50km volt amikor kicsit meghajotttam akkor 180 körül mentem vagy gyorsabban ) átlaggal 4,2 volt a fogyasztásom ami akkora távnál mint amire te készülsz igen jó lehet szerintem :D
hazafelé baromi nagy mákunk volt ám gyakorlatilag 70km es dugó volt az M7-en de motorral azért elviselhető volt a dolog lehetett kerülgetni az autókat legalább nem unatkoztunk.
a plexi hosszú távon is jól vizsgázott nálam.meg a moci is igaz csak kb 500km-mentem vele de nem volt kényelmetlen
Hello sracok!
Megkezdodott a visszaszamolas.Egy het mulva ilyenkor mar nemetorszagban szeretnek aludni .
Holnap megyek muszakira,remelem semmi gond nem lesz
Ja meg abban is remenykedek hogy nem esoben kell hazamotorozni.
Mindenkinek minden jot!
Mi van veletek sracok?
Mindenki meghalt?Nalatok is regatta van.Mert itt igen Az ev legkemenyebb hete volt.Meg holnap egy kicsi.Ma 10-kor kezdtem most fejeztem be Mar kedd ota a motoromat sem lattam.Kedden kell vinni muszakira remelem minden ok.Mar egy het es egy kicsi,utanna irany magyarorszag a kiscicaval.
Jo hetveget Mindenkinek!
kifejezetten thundercat-hez nem találtam fzs600-hoz igen és szerintem az megegyezik a thundercattel, de ezek inkább látványelemek mint komoly védelmi feladatot ellátó alkatrészek... szerintem legalábbis.
Az biztos hogy a bogaraktól nem fog védeni. rakj fel egy szúnyoghálót előre .
Jah nem tudom ki mint szokott motort vagy sisakot mosni lehet hogy csak nekem új a dolog de ugye ha a bogarakat nem mossuk le melegében azt biza' spaklival kell lekaparni a moci elejéről, meg a sisakról is. superbike-ban olvastam erre egy nagyon jó és olcsó megoldást. fogsz egy rossz törülközőt beáztatod meleg vízbe(esetleg samponosba) majd ráteríted a mocira/ sisakra, és rajtahagyod kb 10 percig. frankón feláznak a bogarak és csak le kell őket törölni egy puha szivaccsal.
Sziasztok . Kérdésem lenne a csapat felé , hogy van e a gépeteken hűtővédő rács ? Ha igen akkor gyári vagy maszek szerzemény , és hol lehet hozzá jutni . nagyobb bogarak már a hűtőlamellákat elhajlították , és az apró szutykok(bogarak) pedig eltömítik , nem győzőm pucolni ami nem kismunka . Vagy valami receptetek van a hűtő tisztításra azt lekoppintanám részemre . Köszi !
mostanában elég nagy a pangás,4 napig nem voltam ithon azt hittem oldalakat kell visszaolvasnom és hát pár sor lett csak de legalább nem fáradt el a szemem