Hello mindenki.
Frenky ismet faszak a kepek. Guen jo a plexi Hasznald egeszseggel.Pusztitsd a bogarakat!Ha minden jol megy 2 het mulva ilyenkor mar magyar foldon leszek a kiscicammal Mocskos nagy seggfajdalmakkal egyutt. De sebaj.Nem felek semmitol
Ma is kerultunk egyet melo elott.(igaz kestem is)Ma is meg tegnap is rekord fogyasztasom volt.Nagyon kicsit volt tobb mint 5 liter szazon.Pedig pont a multkor mondtam hogy meg nem produkalt enyit.Ja es ket szemely volt.
nah most buknak le az alkalmi fórumozók
hányszor megírtam belinkeltem hogy honnan és mennyiért veszem a plexit ? sokszor, de egyszer legalább de itt van még1* plexi
egyébként szállítással együtt 15k volt. rakok pár képet a nagyérdeműnek :D
kommenteket csak itt tudok rakni hát így nézzétek a képeket, hogy olvastok is hozzá.
1.kép : Guen a bogárgyilkos(aka tegnapi próbakör után a cica)
2. kép: már megtisztultan de a fólia még rajta van
3. kép: unokaöcsém neeem nem gyerek munka nem zsákmányolom ki szegénykét bármit is gondoltok imád motort mosni
4.kép: A sajátját
nos egyelőre ennyit ma még lehet jelentkezem salem alejkum
nah csináltam pár képet de sajna már besötétedett mire odaértem.
tapasztalatok : kb 140ig jó szélvédelem egyenes testtel. utána behúzom a fejem annyira hogy a sisak még simán a plexi fölött van csak kicsit előre dőlök így gyakoratilag 220ig nem volt gond tehát gondolom utána sem lesz ha pedig teljesen a plexi mögött van a sisak akkor még szélzaj sincs ami elég furcsa érzés tisztán hallani a motorhangot, szal nekem bejön. ami kicsit furcsa ugye a plekó formájából adódóan inkább a sisakról nyomja el a szelet nem az emberről így kicsit a vállakat be kell húzni de abszolút nem kényelmetlen. nálam eddig 5* . képeket majd csinálok holnap világosban is meg tiszta motorról ja meg úgy hogy a fóliát már leszedtem a plexiről mert még rajta van :D
egyébként a kidolgozás minősége 1. osztályú nagyon kicsi illesztési eltérés van de ez inkább a formából adódik mintsem hiba lenne. adtak egy élvédőt a plexi tetejére ami sztem feldobja kicsit. lyukak rajta voltak, megfelelő méretben és megfeleő helyen kb 5 perc volt a csere.
Nekem is nagyon mehetnékem van már! Ma (hétfő) mentem befelé az üllőin, (sajna kocsival) és mi ment el mellettem? Igen! eltaláltátok! Valóban, egy ezüst narancs Cat! Kb. 17:45-kor. Esetleg közületek valaki? Majd megszakadt a szívem! Nem baj! Kedden kiveszik a varratokat a kezemből, le a ponyva, mosás, láncspray, és hajrá!
Hétvégén Balaton már tuti!
így igaz Phoenx jól meg kell nézni mire adod ki összekuporgatott pénzed. én is beleszaladtam kicsit...
de most megy a gép szerencsére.
nekem műanyagos munkák maradnak télre mert most néhány idom úgy áll rajta mint a cirkuszkerítés
De ma felszereltem az új plexit kipróbálni még nem volt érkezésem de mindjárt sort kerítek arra is csak várom hogy kicsit felszáradjon az út mert esett errefelé--- ha feltöltődtek a fényképező akksik akkor tolok fel képeket is
Hozzáteszem persze, hogy most már (az első villát és alkatrészeit leszámítva) nagyon fasza a moci.
Múlt héten szépen lemostam, még az idomok alatt is, aztán kapott egy kevés vaxot.
Utána elmentem egy körre a városban. Mindenki megfordult a motor után és ketten is odajöttek, hogy milyen szép a motor meg h új-e?
LOL
Na mondom, már megérte a munka. (5 és fél órán keresztül tisztogattam) Igaz ami igaz újra beleszerettem én is.
Csak egy jó tanács! Ne vegyél meg egy motort se anélkül, hogy nem viszed be egy szervizbe átvizsgáltatni! (Hacsak nem vmi ismerősé a gép)
Hidd el megéri azt a 10.000 ft-ot (csak mondtam egy számot)
Én megvettem a motort ami kívülről olyan volt mint az új, és azóta 246.000 ft-ot költöttem rá. (És még kéne legalább egy 100-ast). Hozzáteszem megvétel óta 450 km-t mentem a motorral.
frenky ha újszilvásra mész nézz be hatvanba, lessz ott vmi városnap vagy mi...
én ott leszek hivatalból azt most nem részletezném hogy miért. de lesz vmi motoros felvonulás is meg megáldják a motorosokat 1 óra körül. tudom hatvan nem esik pont útba de nem nagy kerülő :D
Az én gépem.. még mindig eladó.. amúgy.. az ár.. hát kábé..780.. de sok-sok extra.. ja. .és új gumik elől hátul.. plusz még van egy 80% metzeler előre..
De nagyon egybe van a gép.. és .. kitünő állapotba--
°%^^˛=˙9764đŁ@l most nagyon dúrvát mondtam és gondoltam a magyar postáról. vagyis arról a postáról ami kisfalunkban található. megjött valamelyik cucc plekó vagy guminyomás mérő. ugye dolgozni voltam kaptam értesítőt menjek be a postára érte. hétköznap délután 3-ig !
szombaton nincs csomag kiadás!
fuck
Olyanban kell gondolkodnom, amire el is akarják cserélni a TTR-emet és eladható.
Egyébként szerintem nem nagyon fogok örültköndi, mert nincs még egy hónapja, hogy fogtam a TTR-rel egy szalagkorlátot.
Azzal a géppel közel lehet kerülni az Istenhez! Véleményem szerint 600-asnál nagyobb motor ha közúti
motorozásra akarod használni teljesen felesleges pénzkidobás és amellett még veszélyes is mert annyira
durván erős hogy még 100 felett is képes emelni az elejét . Gondold át még egyszer !
hiho!
olajfogyasztás nem hinném hogy jellemző lenne nekem semmit nem fogyasztott fél szervíz intervallum alatt... egyébként a gyári előírás szerint akár ásványi olaj is mehet bele de azért megérdemli a fél szintetikust. a teljesen szintetikust nem érdemes beletölteni mert az annyira vékony hogy azt valóban megenné. nekem a fogyasztás nem tudom pontosan mennyi de átlag 320km-t megyek 16-7l benzinnel
310 km még akkor is belement amikor kb 5-6 órányi mátrázás volt benne ami azt jelenti hogy 2 oda vissza út 160 km + 5órányi hajtás(itt km nem megy bele sok inkább üzemóra ) de majdnem végig 8000-12000 között használtam a gépet. ílyen használat mellett 300 km-nél villant ki a lámpa és 310nél tankoltam ha jól emléxem 17L-t egyébként a legtöbb amit beleraktam az 340km volt tankolásig akkor 17,4 ment bele. Azt azért megjegyezném hogy a karbi szinkron az egy munkafázis utolsó lépése tehát ha karbi szinkront csinálnak az nem csak magából a négy karburátor behangolásából kéne hogy álljon hanem a szívó rendszer teljes átvizsgálásából (légszűrő szívócsonkok légszűrő airbox stb....) rossz szelephézagokkal szintén nincs sok értelme karbiszinkront csináltatni tehát mint mondottam a szinkron mindennek a vége amolyan kis finomítás a motoron, ami persze fontos és szükséges.
Frenky ismet faszak a kepek. Guen jo a plexi Hasznald egeszseggel.Pusztitsd a bogarakat!Ha minden jol megy 2 het mulva ilyenkor mar magyar foldon leszek a kiscicammal Mocskos nagy seggfajdalmakkal egyutt. De sebaj.Nem felek semmitol
Ma is kerultunk egyet melo elott.(igaz kestem is)Ma is meg tegnap is rekord fogyasztasom volt.Nagyon kicsit volt tobb mint 5 liter szazon.Pedig pont a multkor mondtam hogy meg nem produkalt enyit.Ja es ket szemely volt.