hááát jóóvan... lassan összeáll ak ép! aztán nooo para... jó móka! ahogy 3 sec körül eléri a 100at 0ról, és meg sem áll 250 alatt.... te meg háátul csak kapaszkodsz összegörnyedve, és azon gondolkoccc... úúúúúr isten... mibe vágtam beleee... és imátkozol, csak most ne keresztezze senki az utatokat... csak áljunk meg...
.... persze ez nem ilyen! és mindezek mellett jó szórakozást! nah jó csak viccülök télleg nem ilyen!
motoros táma! én mindenbe benne vagyok
van már kabátom ,kesztyűm,csimám,nadrágom
lassan indulhatok! hátúl már csak sisak kell
mindent haya lánytól kaptam,julius közepén jön hozzám fel, ő vissz motorozni ,és akkor hozza a cuccaimat,
ja és mehetek utána systemékkel,csak birjam
lehet,hogy azt be sz,,,, azt ennyi vottt
na ez nem off téma ,remélem nem kapsz ki
... az egyik próbált haver próbált arra hatni, hogy én minden baromságba benne vagyok no meg jó bulee lesz, eszem iszom, de inkább iszom... meg ilyenek.
meg inkább a saját szervezésű CAT talira hajtok ami a nyár fénypontja lesz majd, remélem már ha sikerül összehozni, és megfelelő érdeklődés lesz az adott téma iránt, amit eddíg nem kaptam vissza.
nah min1, majd elmondom mit terveztem mikor terveztem, aztán jöhet a reakció.
de hooogy... ennek is története van... meg van a miértje... amit most nem részleteznék... röviden anniy, mintha a lányodat láttam volna Siófokon egy pestről jövő buszról, amit baromságnak tartottam, de azért biztos ami fix, utánanéztem az esetben.
és mit ad isten... ecccer csak felbukkant a kép... nem tom befújta az ablakon. már mint a windows ablakon
.... persze ez nem ilyen! és mindezek mellett jó szórakozást! nah jó csak viccülök télleg nem ilyen!