Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hááát jóóvan... lassan összeáll ak ép! aztán nooo para... jó móka! ahogy 3 sec körül eléri a 100at 0ról, és meg sem áll 250 alatt.... te meg háátul csak kapaszkodsz összegörnyedve, és azon gondolkoccc... úúúúúr isten... mibe vágtam beleee... és imátkozol, csak most ne keresztezze senki az utatokat... csak áljunk meg...

.... persze ez nem ilyen! és mindezek mellett jó szórakozást! nah jó csak viccülök télleg nem ilyen!
motoros táma! én mindenbe benne vagyok
van már kabátom ,kesztyűm,csimám,nadrágom
lassan indulhatok! hátúl már csak sisak kell
mindent haya lánytól kaptam,julius közepén jön hozzám fel, ő vissz motorozni ,és akkor hozza a cuccaimat,
ja és mehetek utána systemékkel,csak birjam
lehet,hogy azt be sz,,,, azt ennyi vottt
na ez nem off téma ,remélem nem kapsz ki
jó éjt barátnéémm
tudom
Jó éjt,mentem aludni
naja... ott én is meg szoktam jelenni... bár az utóbbi időben, asszem az idei kimaradt... kiment a fejemből

Zsuu de hoogy, csak a többiek végett, emt még megszóónak. Így inkább motorosabb téma fele tekertem a száááálat.
akkor már nem is érdeklek
csak ennyi?
szőke azt kész! na szépen vagyunk!
az jó lehet...én egyszer voltam GSXR talin,Lellén.Igaz nem csak busa volt,de nagyon jól éreztem magam.annyi busát egy kupacon
... az egyik próbált haver próbált arra hatni, hogy én minden baromságba benne vagyok no meg jó bulee lesz, eszem iszom, de inkább iszom... meg ilyenek.
na ez az!Vajon mivel csalogattak,mi?
meg inkább a saját szervezésű CAT talira hajtok ami a nyár fénypontja lesz majd, remélem már ha sikerül összehozni, és megfelelő érdeklődés lesz az adott téma iránt, amit eddíg nem kaptam vissza.

nah min1, majd elmondom mit terveztem mikor terveztem, aztán jöhet a reakció.
Tisztára mint egy mentő,csak nincs rajta a villogó
naja... ilyenek ezek... csak úgy csalogatnak!

amúgy nem igazán terveztem, csak hát még nem tom. meglássuk millen kedvem lesz. meg mit terveznek be itthon a többiek.
engem is csaltak,de szerintem csak szombaton megyek
... ööö, már többen is hívtak ... de majd előtte dől el, hogy ott leszek vagy sem.
na azzé
Chris!Te mész Kenesére motorostalira?
na de ne offoljunk... csak egy kérdés volt. semmi több a hajszínedre utalva.
de hooogy... ennek is története van... meg van a miértje... amit most nem részleteznék... röviden anniy, mintha a lányodat láttam volna Siófokon egy pestről jövő buszról, amit baromságnak tartottam, de azért biztos ami fix, utánanéztem az esetben.

és mit ad isten... ecccer csak felbukkant a kép... nem tom befújta az ablakon. már mint a windows ablakon
JA-JA
hÁt miÉrt nem szÓlsz kedves kÜldÖk neked!
de csak neked az emailodra o06]
jobbat ,ott szÖrnyÜ mert mÁr Álmos vagyok
na a kis kukkoló lebukott
na te kis turpi! lebuktál ,megfejtette TIMI!
NÉZED A LÁNYOMAT? AZ IVIVEN?
... ööö ... sajna ez az egy kép van a birtokomban ... és ez is csak úgy lett viszont én ránézek egy képre... és egyből kitűnik minden részlet!
éhéhéhééééééén? mááá méééééé? Legalább már van képem, hogy kivel szoktam beszélgetni!