Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos jó a Balcsi találkozó,de most hétvégén lesz Ujszilvás és ott kötelező a részvétel,viszont az a puszta közepén van dögmelegben se fa se buse bá,a Balcsi meg vizecske uszikálás móka,
HHHHááát ha Frenky benne van én inkább a pancsizást választom
a plexi mérete hasonló a gyárihoz! évjárattól függetlenül, mivel ha megnézed, a 97es is festét leszámítva ugyanolyan mint a 200x es. Ezért szokták a cat alkatrészekre írni, hogy 97-től pláne ha idom.

a formája... nekem is olyan van, képeket lácc róla. Azér csak hasonló, mert egy picit laposabb, egy szösszenettel, de a formája megegyezik a gyáriéval.
Hali,

És szerinted egy 2002-es esetében is jó lehet egy ilyen pleko?
A formája megegyezik az eredetivel, vagy emelt?

THX
még én sem biztos hogy megyek attól függ mennek e ismerősök
pedig nagyon úgy festett... de keresztbe tettek.
... úgy néz ki sajna eléggé betáblázódott a hétvégém, így az én részemről szerintem idén kimarad.
Jó reggelt mindenkinek!

Valaki megy balatonkenesei találkozóra?
Frenky-nek csak ugy
Üdv Mindenkinek!

Chris grat. Frenkynek őszinte elismerésem
A cat tali gondolatához lenne az alábbi javaslatom....A talit összeköthetnénk a III. Mersz Long Day Trophy-val. Ez a program a balatonfelvidéken jelent 250-300 km mókás motorozást. Részletek: http://www.mersz.hu/?pageid=tu...

Júl.18. Péntek este .......Kempingben tali,ismerkedés, vacsi
Júl.19. Long Day Trophy, este vacsi, buli
Júl. 20. CAT TALI - Közös gurulás akármerre

Ha valakinek sűrű a program (időben vagy anyagilag) vagy nem érdekli a MERSZ-es program lehetne a 20.-ra koncentrálni.

További javaslatok?
Vaoszinu,mert itt jo ido van.Sut a nap.Megyek is felkapom a mocimat.(szabadnapom van)
De az is lehet,hogy csak az otthoni ido utan tunik hidegnek.En meg mar megszoktam
Ja.. a lengyel gyerek jól beszél angolul.. De olyan zokni mint a föld. Nem értem néha. Tegnap volt egy értekezlet. MIndenki bemutatkozott, elmondták hogy ki mit csinál. Aztán meg este tőlem kérdezget. Néz mint borju az újkapura. És felveszik supervisornek. KÉSZ::
De most reggel is hideg van.. Lehet, hogy mi vagyunk túl északon?
Udv itt a szigeten
Nalam kicsit jobb ido van 20 fok korul.Remelem jol fognak alakulni a dolgok.A lengyelek meg nem normalisak.Na jo nem az osszes.(lengyel csajom van).
Ha bunkozik a gyerek mond neki :gupi kutasz ...jol beszel angolul?az N betut ki tudja mondani ha szo kozepen van? pl ...anyway...paninis...vagy need
Hey Frenky!MIndenki csak bant?Amugy nem tom mennyi a font..de...Kb 9000 ft...ket db piros izzoval
Na, skacok.. Üdv. innen angliából.Itt rikta hideg van .. Van vagy 14 fok. kb. Itt leeds mellett..
Amúgy a nép nagyon kedves, a szállás ok. De a lengyel gyerek. Hát agyilag zokni. Jól beszéli az angolt,
de valami nincs renbe..
Amúgy itt nem láttam sok motorost. Valahogy hideg van hozzá.. Aki megy az ritkán beöltözött..
Na lépek..
Majom aki mondja te majom
Helló Mindenki!Sat.aki engem b@szogat,kapj@ be a .......@t,amúgy mennyi a volt a bura?El ne legyél nigger!A sz@r melót +csináltuk a farkival,te +ott páváskodtál a videoddal.(Te majom)
Tiszta utánozó Judás a csávó,ezzel még nem is lenne baj csak az a baj hogy a hülyeséget ő találja ki de a megvalósitás a haverokra marad
Egyébkén nagyon dögös lett azzal a mentőfehér izével ez az izé ööö(motor)
hm... jól hangzik. Lehet én is bepróbálok egy párat, de a hátsót mindenképp, mert oda kötelező a kis index.

szal akkor neki esek az ebay nek.
ebayen vettem(termeszetesen)
A ket hatsom hasznalt volt.Talan 1000-1300 forint korul .Elolre is ugyanilyet vettem.Nem sokkal volt dragabb.Elolre kicsit mokas volt feltenni.
Üdv... Most hogy így nézem a cicád farát, ott kintről kettő ilyen pici index mennyibe fájhat?
Ja!
Ma jobb estem volt.Tiz model volt az etteremben.Bar nem tudom hogy jo ez, vagy rossz mert en csak sokkot kaptam toluk.Mind tokeletes volt.Bar ezek is csak budoset sza*nak
Kepem nincs csak video felvetel
Udv Mindenki!
Frenky!Elosszor is nagyon fasza lett a gep.Nem tudom emlekszel e a kepre amit feltettem.Most megteszem megegyszer Ismeros az elgondolasod.Nagyon bejon.
Ja es legyel lebaszva,mert raktam is fel kepet a feher burarol.Most lebuktal,hogy nem forumozol eleget
hááát jóóóóvan!

lassan fexem... jojjjéjt.
köszzzííí de sajnos igaz lesz tudom ,hogy ilyen[
de ha bele döglök akkor is kipróbálom lesz-ami lesz-legfeljebb gatya mosás