Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenki!Kope grat a vashoz első kukkantásra lecsó
szió ma volt bent a lányzó a suliba a szakdolgozatátt 5-re értékelte a konzulens,de azt mondta ez még nem jelent semmit
az már beigazolódott!
Budán lakik a lelkem és az Ö szarját is én szoktam buherálni,tehát minden ut hozzám vezet,szakértője vagyok a témánakPL:gyönyörűen tudok kormányvéget bukógombának nézni
de útmutató...

Felül: Alkatrész -- Yamaha -- YZF 600R Thunder Cat -- gyártási év és bal oldalt azt választasz amit akarsz...

gyártási év
itt pl...

és jól érzékelem egy újabb cat tulaj?
Szia!
Légy szíves ír le nekem, hogy lehet megtalálni az a villaszárat a bikerworld - on .
Előre is köszi.
én is
Semmi gond kicsit én is néztem h most nekm szólt e az üzi ,biztos fáradt vagy fogjuk arra
ööö egy párszor olvastam... most mit is akarsz ezzell.... de gondoltam biztos a ruha topicba volt valami. de akko mégsem!
Na.. de jó.. itt papolok. és közbe nem is venni, hanem eladni akarod.. na.. jó..
Köszi szépen a válaszod ,igazad is van teljes mértékben ! De ezt a bukót nem venni akarom hanem eladni ,sajnos nagy már és másikat kellet vennem
Gábor,,

Én azt mondom neked, hogy bukot látatlanba ne vegyél.. Ezt azért mondom, mivel kint voltam a Bécsi Louisba, és a próba ingyé van. Szóval az össze bukót , legolcsobbtól a legdrágább bukóig felvettem.
Ekkor jöttem rá, hogy lehet eszméletlen drága, de nem bíztos hogy jó a burámra.

Szóval nekem egy középkategoriás Scorpio volt, az amit szinte a fejemre öntöttek. Szóval fel kell probálni, milyen belül.. Nem bíztos, hogy mert drága, vagy mert jól néz ki.. az jó is lesz..
Jah és ha tudtok női cordura kabátot 20 alatt akkor is szóljatok!
hát én most nem szándékozok bukót venni... annak ellenére 2 ratyi bókm van...
Srácok ha tudtok erre a bukóra vevőt szóljatok :
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Szerelés témában keresd Frenkyt! Pesten is él, catja is van, ráadásul olyan mint a tiéd...
a prögetésről jut ezsembe... jövőhéten vége van ennek a kakinak, vagy így vagy úgy. DE után én elkezdem a szervezkedést... részletek később!

a láncfújásról. Sokáig úgy csináltam toltam picit... fújtam. meg toltam... fújtam. Szóval jó kis móka volt. De megvettem az állványt ákcióóba 6000 körül. És megoldódott a téli hátsó tehermentesítés, plussz láncfújás-lánc igazítás. Szerintem megéri!
Szevasztooook!

Ismét van mit olvasnom! Most már azééé ideje volt!

Köszöntöm az ÚÚÚÚÚj kolllegááát köreinkben, remélem sok szép időt töltesz kis csapatunkban.

És persze köszöntöm a régi arcokat!
Ezekhez a gépekhez jó szín dekorációk vannak
Gratula a szép mocihoz
jól nézki a géped ( üdv a csapatba)
Rögtön egy másik kérdés: Középkitámasztó hiányában a láncfeszítés csak motorálvánnyal oldható meg?

NEM. Tény hogy könnyebb álvánnyal, de nélküle is sikerülni fog :)

Nem hazvágni akarom, hanem a tökéletességét csiszolgatni!
Kicsit én is értek hozzá azé' (autószerelő vagyok, és egy 600 GPZ-t már többször szétszedtem és összeraktam és mindig csak jobb lett. Ja, és nem csak az ülést vettem le...)
Csupán szeretném olyannak megmutatni, aki kimondottan a Cat-el kapcsolatban hozzáértő.
Mint ahogy GPZ témában én is tudnék okosakat mondani, bár ez v.szinüleg már csak a régészeket érdekelné