ja nem is írtam a jó hireket! szedem már össze a motoros cuccaimat,hogy kipóbáljam a mocizást!
ügyi vagyok? vagy hü,,,,már kaptam haya lánytól kabátott,csimáttt,kesztyűűűt,
tők rendes nem?
mindent megtesz nekem csak jó érezzem magam ,ja és ő vele fogom kipróbálni a mocizást
jaj lesz nekem!
vagy neki?
szió hogy s mint?
Timi kész van idegileg ,ma volt bent a suliba,és kiderült ,hogy nem csak védéslesz,
hanem +,A KÉT ÉV SZAKMAI IS,90 DB-TÉTEL! KOMOLY?
MOST TUDTA MEG ,HU HOGY SZENCSÉGEL
MEGINT LEHET LÁBUJHEGYEN JÁRNI
Valami hasonlo filing volt,raadasul arultak alkatreszeket is ,azok tenyleg nem latszodtak a rozsdatol.Amugy ezek a gepek kb 1.5-2 millio korul mozognak
Serintem a városszéli roncstelepen jártál ,csak most az milyen lenne leirva,bár én a darálót is lefotoztam volna, ahová ezeket a rozsdás vackokat rakja befelé a daru
A hippikkel eggyüt
Voltam vasarnap nezni a wolskvageneket
Termeszetesen megint keson erkeztem,de azert meg lattam egy -ket regi csodat.Na persze volt jopar szarra tuningolt golf ,meg cordoba is.De nekem a regi gepek tetszettek eredeti allapotban,amikkel szarra fuvezett hippik voltak.Par kep(todom motoros oldal)bocsi
Hali Mindenkinek!
Ma csereltem le az izzot, szep kekes xenonra,viszont nem tudtam megnezni milyen lett mert meg vilagos volt,majd talan holnap(ha nem esik)
Felprobaltam ma a taskakat a mocira,ne az utolso percben deruljon ki,valami nem fasza
Helló Mindenki!El picit ló-ditott a tegnapi nappal kapcsolatban,ugyanis Ö rongyolt ezerrel,mint valami amerikai álmok futó a serif elöl De igaz a hely szép és olcsó,szerintem nagyon +érte
SZIA semmi baj reméljük az is sikerülni fog!
mi is 2-hét múlva tudjuk meg az eredményt a nyelvvizsgáról,azt jöhet a védés,de nekünk késöbb lesz.
NEKED IS EZT KÍVÁNJUK KITARTÁS!
remélem mindenki jól van, kitartás mindenkinek az adott dologhoz... kinek vizsga... kinek munka... egyszer mindenkinek eljön a pihenés, mikor lazíthat és a barátokkal lehet...
... remélem ennek a topicnak is el fog jönni ez az időpont, mikor mégre együtt lehet a topic apraja nagyja. egy valamit elárulhatok, rajtam nem fog múlni!
Én is úúgy mennék kanyarogni valahova. De sajnos itt a környéken sehol sincs kanyargos terep. Miki még egy fokkal jobb helyzetben van, mert kicsit délebbre veszi az irányt és ott a mecsek. De itt sajna nem.
Télleg Miki... MSN ed? Még mindíg próbálkozol feléleszteni. Most má ideje lenne!
Egy valami legalább vígasztal, hogy Nektek motoros társaim legalább jól telnek napjaitok. De neféjetek! Amint lemegy ez az egész, komoly szervezkedésekbe kezdek!
Bocsi, de most értem géphez! Bérmálásról jöttem.
Hát végülis sikerült megírni. Éppen hogy végig értem mert vittem órát, meglássuk. Csütön szóbeli, arra most a szavakat tanulom, hogy bővítsem a szókincsem, aztán meglássuk 2 hét múlva.
Egy tuti jun 16 záróvizsga. Az utolsó nekirugaszkodás. KITARTÁS MINDENKINEK! Közel a véééég!
Nagyon feltekeny vagyok
Nekem is van egy Peti nevezetu haverom,aki szerintem Frenkyhez hasonlo.Valami gyonyoru talyon jartunk nemreg ,de utanna vissza kellett mennem egyedul mert nem lattam semmit belole,annyira kellett hajtani bar azert az sem rossz neha.Jo hetveget,en mar nyomom az otthoni futyulos barackot Holnap wv talalkozo.csak 50 evnel idosebb gepek tavaly nagyon fasza volt.Motorosoknak termeszetesen ingyen belepo,mint szinte mindenhol.Ez itt nagyon tetszik.Ma beleszaladtam trafiba(nem tul gyorsan),ami csak szembol nyomja,termeszetesen nem allitanak le.Itt neha ugy erzem minden a motorsokert van
Csövi mindenkinek,ma Frenky-vel meg Farkival gurultunk eggyet Szlovákiában,nagyon kellemes volt az utakon rajtunk kivül senki nem járt tök jó erdős szerpentinek,a kaja olcsó mint állat,a rendőrök nem állnak minden sarkon prédára várva
Csak sajnos Frenky nem tud kulturáltan motorozni megy mint az állat ,mikor megbeszéltük hogy ovatossak leszünk,erre ugy mentünk végig mintha a MANszigeti TT-re edzenénk
ügyi vagyok? vagy hü,,,,már kaptam haya lánytól kabátott,csimáttt,kesztyűűűt,
tők rendes nem?
mindent megtesz nekem csak jó érezzem magam ,ja és ő vele fogom kipróbálni a mocizást
jaj lesz nekem!
vagy neki?