Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztoook!

Az új életből jelentkezek, a szabad életbőől. Sikerült a vizsgám. 4-5 lett a záróvizsga, és 5ös a védés. Megdicsér a boss aszonta jó volt, gratulált. Aszonta ezt 5ös, de sajnos csak 4est tudnak adni az oklevélben. (mivel a szigók átlaga lehúzta a jegyeket).De bőven jó.

Most happy, délután pakolok ki a kóterből, este kocskajárat. Holnap jelentkezem!

.... amúgy hozzáteszem a szatunás plexi van nekem is. Mivel ez a plexi évjárattól független. Szóval bátran ajánlom. Annyi teendő van csak vele, hogy a felfogatási pontoknál ki kell furni. és ennyi. De asszem 7000 körül van. Én legalábbis kb ennyiért vettem és ennyiért megéri.
Giga.roland..

Az enyém 97.08-as és onnan vettem a plexit a szatunától.. és jó rá,. .Nincs semmi, de semmi külömbség..
Amúgy náluk nincsenek kifúrva a felfogató lyukak. Azt neked kell majd. De amit adnak.. Az tökéletesen
jó kell, hogy legyen..
Majd ha tudsz ird meg hogy jott be anglia.Kivancsi vagyok .
Hali MIndenki!
Ma megjott a feher bura.Meg par aprosag(olaj,plusz egokeszlet)
Termeszetesen nem voltam itthon Holnap megint jon a szallito ceg.Nagyon remelem meglesz.Ma mar lekaptam a burkolatot.At is akarom mosni a blokkot.Olajcsere.Gondoltam leszedem a burkolat hatuljat tarto konsolt,mert eleg rozsdas.Ha mar meglattam nem szabad elhanyagolnam a dragamat.
Van terv holnapra.Vissza a nagy rendszam ,folytas a kipuf.ba,mert megy muszakira.
Helló mindenki!El nagyon király a motoros szülőszéked....
Sziasztok
Vannak használt motorgumik szép állapotban, nagyon olcsón akár vágott slickek is. Állapottól függően max 15e ft-ig!
Akit érdekel ezt a számot hívja: 06 30 415 1723 (Dunaújváros)
Ismerősöknek is mondhatjátok
köszike.esetleg fejidomot valakinek?
Üdv Mindenkinek!

Sztem 96-2002-ig egyforma....
Hali.egy baj van hogy 96-oshoz van csak....másvalami?
giga. roland..

Mi is ezt használjuk.. csak ajánlani tudom. nekem fekete van..

http://www.szatuna.hu/szeltere...
Ty..

Azért adom el a gépet.. amúgy ha visszanézed a forumot.. már mindent leírtam.. amúgy mert
vasárnap megyek ki angliába dolgozni.. és nem fogom kihasználni.. csak álna a garázsba..hitel nincs rajt. de akkor is. minek áljon ott..

Amúgy nagyon jó a gép.. de áron alul eszem ágába nincs eladni..
Amit kérek olyan 780.000 körül van.. új gumik. elől - hátul.. plusz.. még irdatlan sokat kültöttem rá. hogy jó legyen.. ha valami elromlik, rögtön csere.. és én nem szerelem mert nem értek, hozzá. rögtön szervíz..

tehát. .nem fogom elherdálni a gépet.. ha nem viszik el.. semmi gond.. jó lesz a motor. 1-2 év múlva is..
Sziasztok.Nekem thundercat 600-as hoz kellene plexit .(97) ha valaki tud irjon.köszike?
Bigrip83!

Miért adod el a Catet, és mennyiért?
Hali Mindenki!
El!Erdekes modon nekem is egybol feltunt a labtarto Anyu nem megy?Ha akar ha nem.
Lehet neked van igazad.En sem csipem amikor mar 10 kilomert utan ugy erzem meghalok az unalomtol.Hatizsak van rajtam mert ugy szorit.Na de nem sok idot tudok vele tolteni.Legalabb a motor legyen ott akkor is
Guen!A buble duble nem rossz.Haver cbr-en is az volt,meg most a gixeren is az van.Nagy a kulonbseg.Bar nekem meg jo a gyari.Amugy megneztem a katalogust de a catre nem volt.pedig nagyon szep szineben van.
Szerintem már csak El vállára.
Az igasság az hogy a sok kacat leoperálásával jelentős súlyt is megtakarítottam
Nézzük sorban
-lábtartó konzollal -2kiló
-gyári kipufogó titánra cserélése-6kiló
-feleség nemhordozása-70kiló
-középálvány leszedése-2kiló
hiho!
kiri lett EL de jogos a felvetés anya hova rakja a lábait?
Szia!
Úgy látom a büntetést anyán kezdted mert a lábát húzhatja ezután a földön. Amúgy ez egy kicsit nem
Ducatis ? Szerintem még egy marék vas szeget kéne szórni a blokkba két gyertyapipát lehúzni és máris
teljesebb a kép.
Üdv.: Ermi
SZIÓ akkor izgulunk érted ,,SOK SIKERT!
Sziasztok sikerült felbuherálnunk a kipufogomat az én Farki barátommal persze ilyenkor a Frenky eltünik családi izére hivatkozva
Mostmár kezd valami motor formája lenni,remélem mostmár tudok vele igazán büntetni
... utoljára jelentkezem ...

holnap záróvizsga, eléggé nagy para van.. Minden attól függ mit húzok és mennyire szeretnének átegedni. Nem tom mi lesz, holnap ilyenkor már okosabb leszek. Ha túléltem majd jelentkezem, ha nem... jó volt veletek!

szevasztook
köcce Ati!
De nekem kell a double bouble mert annyira nem szeretek feküdni...
azt már kinőttem meg nehéz a sisakom is és eléggé rángatja a szél szóval talán egy magasabb plekóval javul a helyzet
Jaja
Az ebayes turaplexi
De vanna oldalak ahol talalsz eredeti formajut irridiumosban.Sot a multkor volt arany iridium,zold kek irridium.Erdekesek voltak.Csak nem tudom hol lattam.Lehet hogy a www.mandp.co.uk
de a netes oldal fos.Van toluk katalogusom.Abban konnyebb megtalalni.
A katalogus viszont a melo helyen van.ha nem felejtem el hazahozom este es akkor pontosan megmondom.
Ja es meg agy kep a buble duble-rol
az irridiumos fasza,de nekem a gyari formaban jobban tetszik
miért adod el? Ja és mennyi?
Ha még nem láttátok, mindenképp nézzétek meg ezt a videót. Ebben van a legnagyobb thundercat stoppie! Itt a vidik között "Speed vs. BMX" néven.