Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!

Mi is így csináljuk, de a bt020 nem annyira toleráns mint a supercorsa nem rossz kis sebességnél de vannak határai sajnos így is.
Ha szűken lesznek a boják és ügyességi verseny lessz javaslom hogy a motort magadtol eltartva nyomd a kanyar felé,és ne dölj be vele ahogy a kanyarokban szoktad mert ugy lassu temponál hajlamos a beborulásra,ezzel a moccerrel gyakorlatilag egy parkoloban megfordulásnál le tudom nyomni a flaszterig,bár asszem ti amugy is ezt a technikát alkallmazzátok
Köszönöm !

Holnap megnézem. Megyünk nyíregyházára járőr motoros versenyre és egy kicsivel jobb úgy manőverezni ha megemelem az alapjáratot. Bár nem sok esélyem van, mert 2 hete csak helyszínelek kollégámmal, mások meg 2 hete csak gyakorolnak a versenyre.....majd meglátjuk.
Jobb oldalt az idomnál vádli magasságban kicsit eldugva van egy pici aranyszínű tekerentyű ha befelé tekered emeli ha kifelé csökkenti
Mondjuk ez újjab típus, mint a tiéd, de hátha......
Szia El!

Kérdésem lenne. Az FJR-en van lehetőség alapjárat állításra? Ha igen akkor tudod hol?
Inkább dzseckivel menjetek máskor ,vagy ha nem birod az essőt ne motorozzáá le
Helló Mindenki!
Holnap államvizsga!

Szurkoljatok, szorítsatok, izguljatok.....

(már baromira izgulok - az elmúlt 2 hében 4 kilót fogytam, köszönhetően a napi 5-6 fo**snak )
Túlreagálom?
Majd gondolj rám mikor az első nap 800 km-re után,másnap felkelsz és lenyomod a következő nap 800-zát,és akkor még mindig van egy 900-zas futam,brutál lesz
fasza a kep
El.Nem akarok en sem kapkodni ,en is pont 800 km-rel szamoltam.2ejszaka
Szép Jóó Éjszakát!

Most értünk haza, egy kisebb éjszakai gurulásból... Volt minden szerelés, rendőrös beszélgetés meg minden ami egy szombat estéhez kell. De ami miatt írok. Meg kell osztanom veletek a fény az éjszakában című képet!

Ígérem holnap kommentálom az előttem elhangzott hsz eket. De most csak a kép erejéig léptem fel. Sajnos picit elmosódott a kép, de úgy érzem a lényeg érzékelhető...

Jóéjt Mindenkinek....
Az uttal eggyütt két hétig vagy az utazást nem számolod bele ha nagyon tökös gyerek vagy akkor is min 3 éjszakát kell pihenned hazafelé,napi 800km rel számolva ami elég cudar persze lehet hogy én vagyok tul töketlen és te simán lenyomod
Annyi gondom volt vele,hogy kicsit lejebb kellett volna allitani,mert a tompitott fasza volt,kicsit messzire vilagitott(majdnem mint orszaguti)Viszont az orszaguti mar szar volt.Az mar nagyon szetszorta a feny.Az utat szinte alig vilagitotta Majd lejebb allitom es megnezem ugy.De szeintem ugy jobb lesz.Amugy kettot kuldtek azert az arert amit mutattam(aszem 8 font)+ket kek szinu park.
hiho!

Ati milyen volt a lámpa? nekem is kéne vennem egyet... mert nagyon nem vagyok megelégedve a mostanival este 110 felett már nem merek menni mert nem látom be az utat.. refivel lehet kicsit tovább menni de azt ugye nem lehet mindig használni...
Udv Mindenkinek!
Most ertem haza egy kis ejszakai motorozasrol nem surunk megyek,de hatarozottan jol esett.
A burat meg a hetvegen meg akarom rendelni.Ha itt van rakok fel kepet.
Haza juli 14-en hetfon indulok es ket hetig maradok Remelem minden jol megy.Mar varom.Biztos szarra ulom a seggem.Majd viszek kisparnat
Majd vissza lesz szar jonni
Jo hetveget!
szió nagyon sajnálak,tudom ez nem vigasztal!
Timinek,julius-1én lesz a védés,ha sikerül a nyevvizsgája,
azt meg két -hét múlva tudjuk meg!
juli-2-tól meg megyünk nyaralni,remélem nyugiba!
Már mint nem te Frenky! Hanem Ati!
Jajaj... Vájáá Mikor is jössz haza? és meddíg?
Helló Mindenki! Sat ha itthon vagy majd muti a fehér lámpát.!(léccci)
Hmm... hát.. szerintem se. nem éri meg!

A hátsó burára kíváncsi lennék, mert majd ha lesz egy kis pénzem (amivel nem tudok mit kezdeni ) a seggét meg szeretném csinálni. Eltünteni a sárhányót, meg valami hátsó búrát... szal arról is jöhet majd valami kép ha meglesz.
Szep jo reggelt!
Chris!Nem fogok jatszani a park lampaval,majd ha kieeg Azert a kis fos egoet nem szedem ki a lampa fejet.Most keszulok venni olajat,feher hatso lampaburat,egokeszletet (hazautra).A xenont meg mindig nem lattam Mire befejezem a melot lusta vagyok elgyalogolni a mocihoz.Majd vasanap.
Szep napot mindenkinek!
Szevasztok,Sziasztok,Hogyvagytok?!

Én hazaértem, emrt ugye tegnap nyelvizsgáztam, és hát 50%... 60% kellett volna a sikerhez ... nem részletezem. egy tuti idén már nem kapok diplomát...
Viszont 16. záróvizsga 17. védés. TEhát teljed gőzzel tanulok erre, hogy legalább a suli legyen meg. Aztán ha meglesz a nyelvvizsgám, akkor kapom meg a diplomát. Ez van sajna.

Zsuu... olvastam... hát ez elég kemény. Szegény most 2 hétig kb mert pontosan nem emléxem neki mikor lesz, de tanulhat mint a gép. Nem baj, bíztasd, most már csak azértis meg fogja csinálni! Ha már nekem betettek az angollal.
Amúgy sok sikert a mocccccizáshoz! Hogy ki lesz nagyobb kakiban, Ő vagy te, azt nem tom. De egy tuti, ha rendfesen megmotoroztat a hayán, respect neked, így elsőre!

Satillus. Nem tom, én a műanyag plekó csavarokkal szívtam meg utoljára a dolgot, mert beletörött és úgy kellett kioperálnom. Így nem tom hogy lehetne kiszedni onnan. De talán ha a műszarfal körüli burkolat hegyeket, ami teljesen eltakarja a kormány körüli részeket leszedegeted, hátha hozz átucc férni. Az a gond, így már nem emléxem hogy is nézett ki az a rész.
De ha megvan, akkor mindenképp kattancs egy képet, kíváncsi vagyok hogy világit az a xenonhoz hasonlító valami.

Miki... ne akard hogy felhíííjalak...
hmmmmmm
Megvagytok?
Hello Mindenki!
Valaki cserelt mar parklampaban izzot?Nem akarom elhinni hogy ki kell szedni hozza az egesz lampacskat ilyen a foldon nincs Nem mintha kiegett volna,csak a xenonhoz kaptam kek parklampat,es akkor nezegettem ,hogy lehetne kicserelni.A manualban csak annyit irt hogy vegyem ki a lampat es alulrol csak csereljem ki.Hat a fa..om szedje le az egesz mindenseget.Amugy ma csinaltam egy kis takaritast,meg kuplunk bowden olajozas.Lekaptam a kiemelo szerkezet fedelet is ,kicsit bezsiroztam a csuklot,eddig csak olajoztam(nem volt zsirom).Nem szeretnem hogy megint megszoruljon(2 bowden szakadas).Bar azota van egy tartalek bowden az ules alatt
Szep napot mindenkinek!