Én mondtam hogy ne ültesd rá,még a végén megszereti azt viheted mindenhova,utánna esküvő,gyerek,látod én is igy jártam pedig csak fagyizni vittem el behálozott azt annyi
szió nagy fiú!
nagyon sajnálak! de tudod mőrfi törvénye? tételre gondolok!
reméljük sikerült az írásbelid!
mi jövöhét kedden tudjuk meg az eredményt a nyelvvizsgáról,azt ha sikerül lehet tanulni,mert addig nem tanul azt mondta
Udv Mindenkinek!
Megvolt mai nap is.Meses ido volt.A hely is tetszetos,de nem volt tul messze 40 perc kb.Kis utakon.Mar csak azokert erdemes volt elmenni.Fasza kanyarok,erdei utak.nagyonszep volt.De utas miatt nem szaggattam a gazt.Meg csak a gumi kozepet hasznaltam.Na jo azert szokatas jeleggel egyre melyebben boritgattam a kislannyal,de meg kell szoknia.
A to hatalmas volt.Mire korbementunk majdnem ehenhaltam.
Kepeket kesobb rakok fel,most rohanok.Tovabbi nyugodt estet!
Ja haverom ma vizsgazott le motorra.Megyek megcsinaljuk a biztositasat a gepre.
Sziasztok!
Nem tudtok pár jó külföldi(osztrák vagy német) bontó vagy valami bolt honlapjának címét,ahonnét tudnék rendelni a motoromhoz alkatrészeket?Kéne dekli, lábtartó,ha olcsó akkor idom és tank is...Amúgy FZR 600R az áldozat...
Lécci segítsetek!
Előre is kösz!
ez szép kis mondóka volt ,a végére majdnem belekeveredtem már de sikerült megfejteni
Majd meglátjuk,csak összejön valami
na most megyek majd még dumálunk
hali
hát majdnmem nekem is így lett.. mivel se diák nem vagyok, se izéé... pláne úgy melót itt a balcsi partján nem nagyon lehet találni, ha az idegen nyelv nem éppen tarozik a legjó oldaladra... már pedig tőlem úgy áll távol, mint mókustól az erdőtűz.
szal még kiderül hogy beborul e, de most még süt a nap!
A többihez írtam, hogy majd megyünk motorozni! mondjuk ezt már nagyon sok haversrácnak mondtam! De sort keríítünk rá! Már csak azért is 2 majdnem ugyanolyan cat!
A fogyasztás csukló függő... nem picit, azért van ekkora intervallum.
köszi szépen Chris,remélem hamarosan már kipróbálhatom hogy mennyit is megy egy tankal vagy többel .De hála már minden papírja rendben van ,rendszám fent vírt,már csak benya kell
Chris! Csak hajrá! Majd meglátod mien baromi jó érzés lesz utána! lehet, hogy most ku**a szar mert itt a jó idő, nyitva a strandok, ott a moci (nekem is szar volt). de hidd el megéri!
Szóval kitartás mindenkinek akinek még tanulnia kell!
Ati! várjuk a képeket!
(Holnap viszem a mocit a yamahába az utolsó simításokra...)
Phoenx, fogadd színvől jövőő gratulációmat! Remélem mi is követünk téged, én jövő hét elején, más meg jul1. Meglássuk mi lesz, a lényeg hogy tanuni kőőőő!
Zsu... hát sajnos ez történt, megszivattam magam egy tétellel... hát nem kihúztam?! Min1 majd augusztusban újra menek. Az írásbeliben bízok. ha az meglenne, egy gonddal kevesebb lenne.
Ati... jó gurulást neked! Képeket termsz várunk! Legalább te gurulj, én a szobában possadok, és tanulom ezt a kakit...
Gratulalok!
Masnapos vagy? Nem ertem!Ma meg nem ittal? Ekkora feszultseget nem leet levezetni egy kis esti italozassal!Tobb napos turnezas kell
Szep napot mindenkinek!En nemsoka indulok egy kis turara.Virgina tavat nezem meg.Majd csapok fel par kepet,ha odatalalok
Vegre itt is nyar van(mar 3 napja).
Sziasztok!
Kellene nekem bal oldali(generátor) dekli és bal első lábtartó.igazából FZR 600R(1994)-re kéne, de teljesen megegyezik a Thundercat alkatrészeivel...
akinek van ilyenje,vagy esetleg tud pár tippet adni,ahol olcsón jó állapotban be tudom ezeket szerezni,az legyen szives szólni!
Előre is köszönöm!
Balesetmentes száguldást!
Tudom hogy kemeny lesz,de felkeszulni nem lehet ra majd akkor derul ki,milyen amikor nagyon faj a seggem De azert nem lesz 2700 kicsit kevesebb "csak"2000km
nagyon sajnálak! de tudod mőrfi törvénye? tételre gondolok!
reméljük sikerült az írásbelid!
mi jövöhét kedden tudjuk meg az eredményt a nyelvvizsgáról,azt ha sikerül lehet tanulni,mert addig nem tanul azt mondta
Nezd meg a az osztrak vagy nemet ebay-t.Ott lehet hogy talalsz.
Megvolt mai nap is.Meses ido volt.A hely is tetszetos,de nem volt tul messze 40 perc kb.Kis utakon.Mar csak azokert erdemes volt elmenni.Fasza kanyarok,erdei utak.nagyonszep volt.De utas miatt nem szaggattam a gazt.Meg csak a gumi kozepet hasznaltam.Na jo azert szokatas jeleggel egyre melyebben boritgattam a kislannyal,de meg kell szoknia.
A to hatalmas volt.Mire korbementunk majdnem ehenhaltam.
Kepeket kesobb rakok fel,most rohanok.Tovabbi nyugodt estet!
Ja haverom ma vizsgazott le motorra.Megyek megcsinaljuk a biztositasat a gepre.
Nem tudtok pár jó külföldi(osztrák vagy német) bontó vagy valami bolt honlapjának címét,ahonnét tudnék rendelni a motoromhoz alkatrészeket?Kéne dekli, lábtartó,ha olcsó akkor idom és tank is...Amúgy FZR 600R az áldozat...
Lécci segítsetek!
Előre is kösz!
... a sok tanulás átka!
Majd meglátjuk,csak összejön valami
na most megyek majd még dumálunk
hali
szal még kiderül hogy beborul e, de most még süt a nap!
A többihez írtam, hogy majd megyünk motorozni! mondjuk ezt már nagyon sok haversrácnak mondtam! De sort keríítünk rá! Már csak azért is 2 majdnem ugyanolyan cat!
A fogyasztás csukló függő... nem picit, azért van ekkora intervallum.
de átlag közlekedés kb 250 km
Phoenx ... bááár érezném máár! Nagyon jóóó lehet!
Ha jól emlékszem valaki lemérte mennyit km-t megy a cicus egy teletankal.És érdekelnének a számadatok
Chris! Csak hajrá! Majd meglátod mien baromi jó érzés lesz utána! lehet, hogy most ku**a szar mert itt a jó idő, nyitva a strandok, ott a moci (nekem is szar volt). de hidd el megéri!
Szóval kitartás mindenkinek akinek még tanulnia kell!
Ati! várjuk a képeket!
(Holnap viszem a mocit a yamahába az utolsó simításokra...)
Phoenx, fogadd színvől jövőő gratulációmat! Remélem mi is követünk téged, én jövő hét elején, más meg jul1. Meglássuk mi lesz, a lényeg hogy tanuni kőőőő!
Zsu... hát sajnos ez történt, megszivattam magam egy tétellel... hát nem kihúztam?! Min1 majd augusztusban újra menek. Az írásbeliben bízok. ha az meglenne, egy gonddal kevesebb lenne.
Ati... jó gurulást neked! Képeket termsz várunk! Legalább te gurulj, én a szobában possadok, és tanulom ezt a kakit...
Jóétvágyat Mindenkinek! Szevassztok...
Masnapos vagy? Nem ertem!Ma meg nem ittal? Ekkora feszultseget nem leet levezetni egy kis esti italozassal!Tobb napos turnezas kell
Szep napot mindenkinek!En nemsoka indulok egy kis turara.Virgina tavat nezem meg.Majd csapok fel par kepet,ha odatalalok
Vegre itt is nyar van(mar 3 napja).
Legyenek ezek első soraim, a szabad, beadandók, házik, esszék, vizsgák, zh-k, szigorlatok nélküli (utáni) életemből!
BEFEJEZTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEeemmmm!
Oltári érzés, mit ne mondjak!
Tegnap megvolt az államvizsga! Ma pedig enyhe másnapossággal kűzdök, érthető okokból.
Kellene nekem bal oldali(generátor) dekli és bal első lábtartó.igazából FZR 600R(1994)-re kéne, de teljesen megegyezik a Thundercat alkatrészeivel...
akinek van ilyenje,vagy esetleg tud pár tippet adni,ahol olcsón jó állapotban be tudom ezeket szerezni,az legyen szives szólni!
Előre is köszönöm!
Balesetmentes száguldást!