Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet! de jó ,hogy nem rakot más képet fel
mocsok vagy azt tudod?
lehet be voltál rúgva és úgy küldted neki,azért nem emlékszel rá
most hülyitesz?,
hát milyen vejem leszel?
tehát... akkor téged tisztelhetlek meg azon a képen? erre akartam kilyukadni összeségében.
értem már de de én küldtem neked ,vagy honan van a kép?
már nem emlékszem
... a kép ... csak úgy lett ilyenek ezek a száguldozó bitek. néha célt tévesztenek, és eccer csak beugrott a monitoromba
... akkor látom nem esett le ...

a kép jobb alsó sarka. Gondoltam nem karikázom be, nem rontom el a képet, az összképet.
kedves ezek nem bízalmasok ,szép lányom van tudom!
de ehez miköze az én hajamhoz,és egy bízalmas kérdés,hissz
barátok közt vagyunk azt írtad ,honann van a kép?
sry... ha ezzel bizalmas infókat közlök a nagyvilágelőtt... de itt barátok között vagyunk.

...csak ezért.
pilla...
Szőőőőke
mééé milyen állapotba voltál?
már beszéltük ,hogy hol lakom
és miért érdekes a hajam szine?
szerinted?
Sziaa...

1. Nem voltam olyan állapotban ...
2. Tulajdonképpen, hova állítottam volna be?

amúgy milyen színű a hajad?
szió szégyeld magad és nem jöttél beeee!
naja móókás.
... rendben ... asszem ez teljesíthető
Chris a cat tali hétvégén legyen (ha lehet) nekem mind1,minden jó!Csak haladjunk. Tudod az Alagút!
Tök zsír egyszer odaálltam egy FZS1000 mellé és annak csak 280-as órája volt. (Vagy 260-as?)
Nekem lehetne 43000-es fotóm csak sajna eladtam.
És akkor én is had szolgáltassak egy képpel. így állok most.

kb 8000 km ert mentem vele kicsit több mint 1 év alatt. És lekopoghatom, a kopó alkatérszeken kívül semmi gond nincs vele, erős motor, semmi kellemetlen zörej... tehát örülök, hogy ismét egy jó kis gépet fogtam ki.
Szevasztok, Sziasztok, Hogy vagytok...

Nah megvolt a kis pihi, vettem egy kis kiruccanást erre arra, többek között Pesten is jártam az Álatkertben. Megjegyzem, nehezen akartak elengedni, mert aszitték egy álllat akar szökni... Jah és megajándékoztam egy kesztyűvel magam, mert ami volt az xxxxl es méret, és az én kis kezemre egy picit nagy volt. Viszonyítás képp ez a kesztyű, ami nekem jó S es méret.

Na de térjünk a lényegre... senkitől semmit sem kaptam a Cat talival kapcsolatban... Nekem határozott elképzeléseim vannak, de úgy láccik, hogy senkit nem érdekel...

Gabi... szerintem én is bepróbálok egy ilyen izzó cserét, hátha. Nah és Frenky... elégéé megugrott a fehér színek a gépen. Én aszondom, élőben megnézném, és akkor mondok véleményt.
Még az ülés kifehéritése van hátra+a két hátsó index és a féklámpa keret.Amúgy+ nézd+az anyját,b@z...g a lányát El gépére fel lett fabrikálva 1kamera s most róják a köröket a Hringen.El aztán elő a felvétellel (Sóderágy és társai)
Helló Mindenki!Nagy unszolásra El végre segített fel tenni a gombát és elinditani a cicust az átváltozási folyamaton,gondoltam +osztom veletek a teljesség igénye nélkül Sat +jött már a fehér hátsólámpád?
Azt szokták erre mondani hogy " tüzet oltani a moslékos vödör is jó "