Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Satillus!
Úgy látom hogy zsír itt már nem segít, mert a rozsda eléggé megdolgozta a felületet ami a kis tűgörgőknek
kellene gördülni. Én mindenképpen a cserét javasolnám.
http://www.yamaha-motor.com/sp...
Meg annyit,hogy ha regota meloztok szar kesekel,es utanna kaptok jokat,ovatosan banjatok vele,es vagas kozben ne dumalj (foleg ne nezz ra)massal,mert le vagsz az ujjadbol egy darabot,ami utanna a folyamatos melo miatt megallas nelkul verezni fog.
Ugy latom csend szegelyezte a mai napot.En suru napot tudtam magamenak.Reggel kis karbantartas.Utanna kemeny melo
A karbantartasnak utolag nagyon orulok,mert eleg szarul nezett ki a kis draga.par kep
Na mi van hazaengedett a főnököd
Helló Mindenki!Gratula DR.Chris,de azért még remélem tegezhetlek?
szió örülök,hogy te ürülsz!
és köszönjük az együtt érzést!
Majd meglátjuk milesz,de természetes csak elöre,,,pénteken megy be a suliba megnézni a nyelvvizsgáját.
Jó pihenést kívánunk neked! és jó nyaralást
Szep jo napot!
Tul vagyok az olajcseren Castrol power 1 fel szinti trizone.nekem csak olaj.De a castrol oldal ezt ajanlotta a cat-hez.
Holnapra is van terv.Most nagyon belendultem
Sziasztok! Láncfeszességet szeretném beállítani.
Mekkora lehet a belógása a láncnak?
Van valami érték amire be lehetne állítani?
Szevaasztok! Innen jelentkezem a NAGY betűűs DIPLOMÁSok világából.

Ahogy egyik haveromat idézzem, minek örüssz? Hogy most diplomás munkanélküli lettem? Há mondom ja. Valahol el kell kezdeni.

Köszönöm a hsz eket. Zsuuu... nagyon nagyon nagyon sajnálom... Pedig igazi respect a lánykának, hogy egy ilyen helyen helyt áll. Az a fránya írásbeli... De ne csüggeedjen. Sajnos, erre nem lehet mit mondani, ami késik nem múlik. ÉS megkapja a jól megérdemelt jutalmát. Elég lehangoló a helyzete, de egy kis időre, mint én is, míg nem lesz valami konkrét elképzelés, valami normális melót keresek, így ő is ezt tehetné. Aztán ha minden összejött, irány a világ! Kitartás... és nagyon sajnálom!

.... más téma. Mint ahogy ígértem. Amint lezajlanak az események, kemény rendezkedésekbe kezdek. Így szavamat tartva. Elkezdem a nyári CAT TALI szervezését, továbbá a weblap szerkesztését is folytatom.

Első kérdésem, a forumozóknak. Hogy ha bármilyen ötleteik vannak, azt kérem összák meg, hisz minél több ember ad valamihez hozzá, az annál jobban fog sikerülni. Így kérem mindenkit, hogy ossza meg a véleményét a taliról.

Én úgy gondoltam, hogy július második felében rendeznénk meg. Mivel a tali szervezése nem 2 nap alatt fog lebonyolódni, így bőven van időnk kitalálni ki mi legyen. A szervezést, lebonyolítást jómagam vállalom. Így ötleteim is vannak. Azonban ezeket még nem osztanám meg a nagyérdeművel. Hanem épp ellenkezőleg a nagyérdemű véleléményére vagyok kíváncsi.

Most én pár napra elvonulok egy kicsit pihenni, az elmúlt időszak lezárása végett. Így nem leszek elérhető. De szigorúan vissza fogom olvasni a véleményeket, ötleteket. Amiket hangsúlyozom osszatok meg! ! Ki mit szeretne, stb stb....

Köszönöm az ötleteiteket véleményeiteket előre is. Hamarosan jelentkezem. Szevasztoook!
Az meg nem is gond,de ma delutanra olajcseret terveztem.Ugy gondoltam elosszor leengedem a gumikat.
Én nagyon hive vagyok a preciz munkának csak félek ha legközelebb első izzó cserére kerül a sor szétkapod a blokkot is,és a fékbetétcseréről még nem is beszéltünk
Jo munkat akartam vegezni
Nekem is fejiodom aljahoz(bar az nem veszes),meg a nagy csavarok az oldal burkolathoz.Tegnap nem talaltam.Ma megkerdezem havert o honnan rendelte.
Szep napot mindenkinek
hmm , majd egyszer én is lehet bevállalok egyet
Nem is tudtam hogy a hátsó lámpabúra cseréjéhez le kell szedni elől az idomokat
KB 9500 forint ket piros izzoval
Grat a fehér búrához,nekem is bejön
Mennyibe fáj egy ien?
hiho!

Nekem is tetszik még a végén én is berendelek egyet
Nekem a kormány alatti takaró műanyaghoz kellenének meg a fejidom és az oldalidom találkozásához.
nagyon jól megy ám a döntögetés látom. Edwards nyomta hasonlóan hogy a kanyarban még a könyökét is lerakta.
A nap vegen meg streetfighterkedtem
Ja Guen pont ma gondolkodtam csavarokon,mert a hatso lenti csavarokat nagyon nehezen operaltam ki,termeszetesen szet is ba**tam a fejet.Most akarok nezni valami oldalon.
Kozben megjott a meglepi is. #
Elotte utanna
Nekem nagyon bejon.Velemeny
Udv MIndenkinek!
Chris fogadd gratulaciomat.Nagyon buszke rad szerintem mindenki!
En ma jacccottam a cicaval!
Gratulálok bár szerintem az egész csak időpocsékolás volt egy nagy dagadt libával(aminek tisztességessen ki van folyatva a vére)simán el lehetett volna rendezni az egész balhét
Hát nagyon dratulálunk neked megérdemled már a sikert!
De nálunk nagy a baj!
Timinek nem sikerült a nyelvvizsga teljesen magán kivül van!
Szóbeli megvan,írásbelin bukodt 6-ponttal.
Nem tud védeni ,csuszik egy évet!
Nem tudom milesz vele!
Az egész tervének vége! Agusztusban pótvizsga és állitólag ,februárba tud csak védeni!
az nagyon sok! és ki se tud menni papir nélkül dolgozni,vagyis sehova dolgozni!
hiho !

először is a fórumon is szeretnék gratulálni Chris mérnök úrnak a sikeres vizsgákhoz
3x hip hip hurrá
más: Frenky jól emléxem hogy neked vmi ismid a yamahánál dolgozik? vagy bármilyen más forrásból idomhoz csavarok érdekelnének. ha vki tud dobjon üzit ide vagy mail címemre vagy msn-re vagy küldjön egy galambot a címemre . Palackposta nem túl megbízható sajna mert messze van a patak... tehát azt ne erőltessük.