Csa Mindenki!
Guen!Meg most allj le az ebayrol,mig tudsz,mert ugy jarsz mint en .A postas mar lassan mindennap jon.Na perszen neha tenyleg fontos dolgokat veszek olcsobban (ma tinta patron nyomtatohoz)
Ja es szep lett a motorod.Nagyon meg kene vannem a csavarokat,mert meg lattam a kepedet es irigy lettem nekem az oldalso nagy csavarok rozsdasak Na de nem sokaig
mivan emberek mindenki a motoron ül csak én kockulok egyedül itthon? ez egyébként igen káros dolog leginkább a bankszámlámra nézve mert sajnos rákattantam az ebay-re .
van minden szartól a repülőig most találtam pár jó cuccot így megosztom a nagyérdeművel lehet csemegézni linkek sora , na jó azért nem olyan nagy sor lesz... kezdésnek ez a gyönyörű tükör nekem nagyon tetszik aztán itt van ez a bixenon szett szinte ingyen.Ja igen említettem hogy lecseréltem az első izzót vmi állítólag erősebbre, itt van egy két demonstráló kép. nekem jelentősen jobb lett mindenki ismeri a saját lámpáját ahhoz lehet viszonyítani én sajna lusta voltam előtte/utána képet csinálni.
annyi hogy az első képen lehet látni milyen sötét volt kint a másikon manul-ra raktam a fényképezőt hogy lehessen is látni vmit, így azon lehet látni mennyit világít be a lámpa. a harmadik kép meg csak úgy... megtisztult a cica
hiho!
Ati nem felejtettél el valamit? dehogynem. nem linkelted be nekem
egyébként meg jó reggelt cat-esek. napsütéses szép idő van úgy érzem ma lehetősegem lesz hogy kipróbáljam a sövény nyeső gépet a ház előtti 20 m sövényen meg az udvarban található további 20méteren is gyakorolhatok vele. Nehogy elkapjon a hév és szerpentint vágjak bele
Egész komoly görbületet is simán ki tudnak mángorolni tökéletesre,és nyugodtan berakhatja a régi lábba,van ilyen jellegű kapcsolatom ha más nem lesz megszerzem a telcsiszámukat ahol csinálják,az eggyik haverom Banditján olyan görbület volt egy szallagkorlát után hogy beszorult a szár a lábba,és tökéletesre megcsinálták,azota is jo neki.
A villanyaknak akkor is ritkán szokott baja lenni ha a villa begyogyul a hűtőbe,eldeformálodni nem tud elöbb törik ki de akkor már halott vagy esetleg hajszálrepedések lehetnek rajta de kizártnak tartom
Igen a csúszóperselyekre gondolok, mert ha jól emlékszem valakitől hallottam hogy azzal is van valami
szarozás ha új szárakat rakni be,de lehet hogy hülyeség az egész mert valamit félre értettem.
Még egy dolog felmerült bennem. ha ez a teló akkora ütést kapott hogy szemmel látható görbeség van
benne mer ha jól emlékszem az lett írva hogy a szervizesek fényképezték, akkor a villanyak nem deformálódott-e?
Sikló csapágy szerű a csuszóperselyekre gondolsz mert a becsszószáron nincs semmi legfeljebb benne a szelepek,meg a rugó,a lábban vannak a bronzperselyek
Csőváz mindenkinek ! (vagy inkább deltabox?)
Az a baj az utángyártott teleszkóp szárral hogy ha a márkaszervízbe viszed be cseréltetni legalább húsz
okot fel fognak sorolni hogy miért nem jó és még lehet hogy el sem vállalják. A másik nagy kérdés az a
sikló csapágy szerű alkatrész ami a száron van rajta, hogy azt át lehet - e rakni vagy újat kell rendelni
egy fél vagyonért. Szerintem legjobb lesz ha először beszélsz velük ha a csere mellett döntesz.
ebay powa fel se keltem a székből gondoltam megnézem angol országban mennyibe is kerülhet egy guminyomás mérő...
megtaláltam ezt ni így nem pocsékolom a benzint, jah amit kinéztem az kb ugyanígy nézett ki csak 7500ft volt ez meg 2700 szállítással. asszem szeretem az ebay-t
Az ebay nekem is nagy baratom.Sokszor segitett mar elkolteni a felesleges penzemet Mindig lehet talalni valami erdekeset.Amugy talaltam teljes burkolatcsavar keszletet 22 fontert egy oldalon.Van tobb szinben is.
ebay powa fel se keltem a székből gondoltam megnézem angol országban mennyibe is kerülhet egy guminyomás mérő...
megtaláltam ezt ni így nem pocsékolom a benzint, jah amit kinéztem az kb ugyanígy nézett ki csak 7500ft volt ez meg 2700 szállítással. asszem szeretem az ebay-t
Az a helyzet, hogy ha nem Sopronban ill. annak közelében van a szakember aki esetleg meg tudná javítani, akkor nem nagyon érdekel a dolog. Mert a tökömnek van kedve cipelgetni szere az országban. Az ezzel járó üzemanyagköltségről nem is beszélve.
De ha tud vki vkit, aki sopron környékén foglalkozik teleszkópszár javítással (gondolom görgőzni kell), akkor az legyen szíves és szóljon!
Amúgy nem tudom mennyire görbe, de sztem eléggé, mert a szervízben még fotót is csináltak róla állítólag!
Szia!
Szerintem megérné utána járni hogy valaki megtudná-e javítani, mert kisebb görbülést ki tudnak egyenesíteni. Sajnos címet sem telefonszámot nem tudok most csak egy kis utánjárás után ha érdekel.
nah elhatároztam magam ma megveszem a plekót meg veszek még egy digitális guminyomásmérőt is.
nem állapot ez hogy a kúton szerencsétlenkedek az órával...
Hali!
Ja az enyem csak most egy kicsi hianyzik belole!
Ermi!Igazabol csak a szele volt rozsdas a cspoknak ami kilog.A tugorgore felfekvo resz inkabb csk koszos volt.De teny hogy csere az sosem art.Most egyenlolre csak kitakaritottam a tugorgoket is meg bezsiroztam ,es osszeraktam,de fontolora veszem a csert.
Tovabbi szep napot.En beugrok a korhazba kis kotozesre mert meg mindig csordogal a ver Utanna melo ezerrel
Az első és legfontosabb!
Oriási gratuláció Chrisnek! Juhééééé, óriási tapsvihar, ováció, meg a többiek.
Mien érzés volt kijönni a záróvizsgáról? Nem volt utolsó igaz?
2:
Mint említettem, villaszárat kell cserélnem + rugókat. A yamahában 106.000 -et mondtak csak a villaszárra, de én találtam a biker-world -ön 38.000 körül. Igaz, hogy ez utángyártott, de mégis majd harmada a gyári árnak.
Szerintetek mit csináljak?
ui: meg van a fent említett oldalon rugó is. Arról is kíváncsi lennék a véleményetekre!
Ha oreg elvalt nyanyat akartok, legyetek szakacsok
Ez most keszult melo utan.O is ,meg a lanya is haza akar vinni sutni