hiho!
kérdésem volna a jó szemű kollégákhoz... ez az ebayen van a másik pedig a szatunánál Ati mocija. az ebayes magasabb ugye? mert nincs beépített kép róla és ugye azt írják hogy Double bouble de nem vagyok benne biztos... meg ugye azt írják kicsiben az aljánál hogy van iridiumos is én meg teljesen rá vagyok arra kattanva. lehet hogy ilyen formájú amit láttam?
Vagy gyapjúkorong helyett véletlenül a csiszolópapirt rakom fel
-Bocs Zoli véletlenül lecsiszoltam a festéket,de ne aggodj csak pár helyen látcódik ki a lemez
Hali Mindenki!
Nem lett feher a cicam segge.Nem jott meg a szajre.Majd hetfon.Ha nem, akkor csunya nagy verekedest rendezek.Ma mar itt kellett volna lennie.
Jo hetveget!
Jó napot mindenkinek!
Satillus! Sajnos nem sokáig volt nálam a cati mert tavaly ősszel vettem áprilisban lett forgalomba helyezve
és anyagi okokból két hete eladtam. Egyébként békési lakos vagyok (kicsi a világ) .
bigrip83! Köszönöm szépen az ajánlatot, de sajnos amit én most venni tudnék az egy külföldről behozott
törött motor (max 400 ezerig) amit tavaszig rendbe raknák.
Udv MIndenkinek!
Elosszor is ...Ha minden jol megy holnap feher hatso bura.Tegnap irtak hogy jon a cucc.Ma meg nincs,de holnap mar itt kene hogy legyen.Csapom a kepet ha jon.
Ermi.Nem semmi,hogy pont ilyen szinu mocid volt.Ja es Bekesi vagy,vagy Bekes megyei.Mert nem fer a fejembe,hogy hogy hogy nem lattalak.Bar nem sokat vagyok otthon.Robival egyszer vak reszegen osszefutottam.Volt is hozza par szavam.Amire termeszetesen nem emlekszem(gondolom a fsza a geped stb.)
Most tente,reggel kis gurulas melo elott ha nem esik
Helló megcsinálom neked ha erre csavarogsz,és persze ingyé,ha laza akkor álltalában csak akkor érezni ha fékezel,vagy nyomd neki az elsökereket a falnak,és nyomkodd mint az állat akkor is lehet érezni ha laza,ha ugy érzed irj oszt összehozzuk
Hááát... azé néha ilyen is kell. Én a plexi csavarokkal szívtam nem picit annó! De kíváncsain várjuk az égők tesztelését. Csak úgy mint Ati barátunk, aki szintén ilyen égő dologgal szórakozot!
Ermi... sajnálatos eset, továbbá sok sikert az utánpótláshoz!
Szia Satillus!
Ez egy Osztrák motor volt amit én helyeztem forgalomba, de olyan erős honvágya volt hogy eladtam
egy Ausztriában dolgozó Fertőrákosi srácnak, amit azóta is nagyon sajnálok. Most készültem egy másikat
venni ami szintén külföldről behozott motor, de az utolsó pillanatban szólt az eladó hogy ne menjek
mert eladta. Hát így jártam.
Üdv.:Erni
nah én is billentyűzetet ragadok egy rövif komment erejéig...
először is üdv az új tagoknak/cat tulajoknak reméljük sok sok km-t megteszünk együtt is és külön- külön is. jó látni hogy megint feléledt a fórum mostanában elég inaktív volt mindenki, de legalábbis én
na szal a bukógombát már én is leteszteltem ugyanúgy állóhelyben mint a kolléga és nekem is jelesre vizsgázott. Ellenben ma majden felgyújtottam olyan ideges voltam...
vettem vmi "erősebb" első izzót. mondom berakom pikk pakk. persze...
nem tudom hogy sikerült de az izzó beesett a búrába onnan kijönni sehogy se akart egyszerűen fizikai kételenségnek tűnt hogy kiférjen. kb 1,5 óra megfeszített szenvedés és anyázás után kirángattam a foncsorból és beraktam rendesen a helyére. este teszt.
egyébként 1300ft volt. nem xenon csak vmi növelt fényerejű.
jah xenon-hoz. mostmár biztos hogy a cicához bixenon kell motoros szett ára ~18ezer ez 6000K-s tehát kb fehér fény. boltossal beszéltem azt mondta nem ajánlja a kék színárnyalatot mert az esős vizes úton nagyon rossz..
hmm kb ennyi így elsőre de érzem magamban hogy ma még foglak titeket fárasztani a kommenteimmel
jah ha már így hallom lehet hogy vmi hozzáértőt felkeresnék egy kormánycsapágy ellenőrzés utánhúzás céljából. ajánlgattátok magatokat és egymást lsd Frenky/ Elbandi. szal ha esetleg vállaltok ilyet akkor inkább nálatok hagyom a pénzem mint egy ismeretlennél.
Most elvesztettem a fonalat...Dugjam az asszonyt?Szules elott vagy utan? A cumi meg okes,bar szules kozben az is fajhat,amikor vicsorit Es a ferje hagyott egyedul a portugallal.Tehat legyen o is ott a pajtarskodasnal?
Na majd valahogy megoldom
Ja es orulok hogy ilyen aktivak voltatok ma(tegnap)Szeretek olvasgatni
Meg annyi tortent kornyezetemben hogy haver kedden levizsgazott.Meg aznap este biztositas,ma muszaki,ut ado.Es mar hivatalosan motorozhatott a delutan.Jo itt ez a gyors ugyintezes
Ja es most szul a konyhafonok felesege...engem meg ott hagyott este a felorult fogatlan portugal hulyevel melozni,aki egy budos szot nem beszel angolul.
Most tente.Kellemes napot Mindenkinek!
Palinkas joestet!vagy reggelt
Elosszor is ...paprikas krumpli,lecso... Hianyzik...Nem mintha nem csinalhatnek,de hat a hozzavalok nem olyanok.Semminek nincs ize.
Melyseges udvozletem a tisztelt uj tagoknak!
Imre(ermi)!
Nem tan kisbekesi lakos vagy.Mino veletlen Amugy rajtad,meg rajtam kivul voltmar egy Bekesi (Robi)Nem veletlenul te vetted meg a mocijat.Ugyan ez a szin,csak a hatso sarvedo neki a gyari volt.
kérdésem volna a jó szemű kollégákhoz... ez az ebayen van a másik pedig a szatunánál Ati mocija. az ebayes magasabb ugye? mert nincs beépített kép róla és ugye azt írják hogy Double bouble de nem vagyok benne biztos... meg ugye azt írják kicsiben az aljánál hogy van iridiumos is én meg teljesen rá vagyok arra kattanva. lehet hogy ilyen formájú amit láttam?