Szerintem is baratsagos az ar
En is beszeltem a yamahasokkal amikor otthon voltam.En is tervezem a nagyszervizt.Ha sikerul haza jutni akkor meg lesz Mar tervezem az utvonalat.Ausztriaig meg vagyok.En ilyen alapos gyerek vagyok, mindenfele infot felirok,ido ,tavolsag is.Hol kell odafigyeleni a helyes besorolasra.Eddig meg bejott ,nem tevedtem el Remelem ez igy is marad.
Mar nagyon varom.Meg 6 het.Elotte olajcsere,levegoszurore megint ranezek,bar nem reg meg fasza volt.Gyertyakat kikapom a meg nezem hogy vannak.Utanna megy muszakira,ott ugyis eleg jol atnezik.
Bar meg taskakat nem probaltam fel,ami nem artana.Hogy is all.Ja meg meg vennem kell egy izzokeszletet a biztonsag kedveert.Meg a lotyit a gumiba ha lyukacska tamadna meg
szió csak görbüljön az a lényeg ,feltétlen írd meg holnap,hogy érzed ,hogy sikerült! oké?
holnap nem leszek,mert bulizni megyek séta hajóra,de ha felkellek szeretném olvasni,hogy úgy érzed ,hogy sikerült!
SOK SZERENCSÉT KÍVÁNUNK NEKED! MAJD SZORÍTUNKOKÉ!
Ma voltam a Yamahába! Megjött az új szívósor.
Reggel fél 9-re vittem be a mocit, és du. negyed 4-kor hoztam el. Addig folyamatosan dolgoztak rajta. (Láttam mert végig ott voltam)
Lényeg az, hogy ki lett cserélve a szivósor, ehhez ugye le kellett szedni a karbit, ami az utolsó csavarig, alkatrészig (szó szerint!) szét lett szedve, ki lett tisztítva újar lett kenve..... A blokk le lett mosva, tisztítva. Aztán össze lett rakva az egész és meg lett csinálva a karbiszinkron.
(A karbi amúgy ramaty állapotban volt, minden el volt tömődve az évek során lerakódott szmetyótól - azt mondta a szerelő csoda h mennt a motor)
Feltették az új láncot is!
Szóval 5 és fél óra kemény munka után elkészült a motor! És most olyan, mint az új. Ez nem is az én motorom! Komolyan mondom, ha ezt úgy hallom akkor nem hiszem el. Úgy húz mint egy villanymozdony. Brutál erős lett. Az alapjárat is olyan, hogy atomórát lehetne igazítani hozzá.
Igaz az is, hogy szívósorral, lánccal, kenéssel, munkadíjjal egy 100as ott maradt a szervízben. De kaptam egy új motort. Még a hangja is sokkal selymesebb, szebb lett. (Gondolom azért számít vmit az új olaj is, mert olajat is cseréltem)
Már csak a telószimmeringeket, meg a fékbetéteket kell kicserélni.
Leeds?Az jo messze van tolem,meg Londontol is.Kivancsi vagyok milyen az a kornyek.Azt hallottam arrafele sokkal olcsobb az albi.Bar allitolag a berek is.Na de majd te megmondod.melot teny hogy nem konnyu talalni.Meg jo angol tudassal is.En meg anelkul jottem ki.A nemetet itt meg nem szeretik. Pot nem reg jott melozni a szomszedsagba egy epiteszmernok csaj.Szallodakat terveznek.Most hosszabitottak meg a szerzodeset.Makja van.Biztos jo helyet fogott ki.Remelem neked is osszejon.
Sok sikert!Remelem mire kijossz az ido is jobbra fordul.Bar ma itt is nyar van.Pont most ertem haza egy kis motorozasbol
Hát felvettek egy újonnal nyíló Burger King vezetésére, már csak a szállásra várok. Elvileg Juni 23-kezdek. Egy 2 hónapos betanítás van az ottani manger mellett azt majd Londomba vizsga. A hely Leeds mellett van. De a cél szakmán belül elhelyezkedni.. Építő mérnök vagyok..Az angol nem probléma, az közel anyanyelvi szinten megy. Felhívott az ottani manager és elbeszélgettem vele, így meggyőzve, hogy tényleg jó az angol. Amúgy nem tudom, hogy mennyi ídőre megyek.. de ritka nehéz munkát találni. Akármit nem vállalok el. Túl jó a mostani munkahelyem ahhoz hogy elmenjek mosogatni. Bocs ha valakit megsértettem. De most kénylemes irodai munkám van, ( utakat és közműt tervezek), szóval csak az angol minimál bérnél többet és valami vezetőbb pozíciót voltam hajlandó elfogadni..
Így már midnen világos. Szerintem is ez egy korrekt ár. Ha oda jutnék én is ekörül hírdetném az enyémet. Ez is nagyon egyben van, sőt most már az az apró dolgok is ki lettek javítva sport dob meg minden spéci cucc.
Szerintem, ha valaki komolyan szeretne egy cat et, a tiéd egy jó választás... jó áron!
Igen.. srácok valóban.. eladom a gépet.. kb 1 hónap múlva megyek ki angliába dolgozni.. már megvan a hely..
Arra gondoltam, hogyha elviszik ebben az árban legyen. bemegy a pénz a banka oszt ott kamatozik..
De ennél az árnál alább nem adom el, nincs hitel rajt, így elál a garázsba. Max csak értékcsökken..
De nem nagyon akartam reklámozni, de ha érdekel valakit tényleg okés a motor..
szió hát kemény volt rosszul is lettem utána,még soha nem voltan rosszul,de tudom miért a nagy meleg ,és éhes gyomoral mentem,jó le is szurt az edző,így nem volt energiám tornázni ,utána persze ,hogy fájt a fejem.
na mindegy ebből tanultam!
az ember mindig tanul ,azt mégis hülyén hal meg
Ezt látná az asszony,verne pofán izibe
Remélem nem vittél haza semmilyen korokozót vagy lapos állatkát,a rühes ribancoktol akiket nyaldostál(tényleg a nyelved nem rohadt le)
Egyébként ezeket a találkozó elött szedik össze IFÁval ,3rugóért bárkit leszopnak
En is beszeltem a yamahasokkal amikor otthon voltam.En is tervezem a nagyszervizt.Ha sikerul haza jutni akkor meg lesz Mar tervezem az utvonalat.Ausztriaig meg vagyok.En ilyen alapos gyerek vagyok, mindenfele infot felirok,ido ,tavolsag is.Hol kell odafigyeleni a helyes besorolasra.Eddig meg bejott ,nem tevedtem el Remelem ez igy is marad.
Mar nagyon varom.Meg 6 het.Elotte olajcsere,levegoszurore megint ranezek,bar nem reg meg fasza volt.Gyertyakat kikapom a meg nezem hogy vannak.Utanna megy muszakira,ott ugyis eleg jol atnezik.
Bar meg taskakat nem probaltam fel,ami nem artana.Hogy is all.Ja meg meg vennem kell egy izzokeszletet a biztonsag kedveert.Meg a lotyit a gumiba ha lyukacska tamadna meg