Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó hely ez a Pilismarót
Helló mindenki!
oooo de sajnallak.Ma is? de rossz lehet a meleg aszfalton.
En ma is szbad vagyok 5:30 ig.haverral terveztunk egy kis gurulast.De most inkabb nem megyek.(vizes ut, majdnem ejszakai sotetseg a felhok miatt,februari homerseklet)...angliaba nem ert el a globalis felmelegedes?
hiho!

igaz is sattilus nagyon vacak nekünk itt a jó időben
rendesen szenvedünk hogy 25 fokban kell motorozni meg jó meleg száraz tapadós aszfalton
tegnap eltöltöttem 2-3 órát a mátrában. és rossz hírt kell közölnöm: ma megint megyek
meg kell ismernem a kanyarokat.
... meglássuk!

... Zsu ismerem az ilyet... melegbe edzés... 5 perc után törlés... szívás kellett
csak mert mindenki mondja/írja h a 25ösöket naponta karban kell tartani,meg tizenezrenként dugo,hajtokarcsere stb.ettől függetlenül az lesz
majd meglesheted ha hagysz nyerni nyáron
De szar lehet nektek otthon a nagy melegben en ma is ugy motoroztam hogy nem izzadt bele a tokom a gatyaba.itt-ott meg az ut is vizes volt.De szenyenlenem magam ha szabadnapomon nem motoroznek
Meg 6 het es gurulok haza utanna lehet hogy seggemet meg kell muteni,mert ugy elulom de most meg negyon bator vagyok
Hol a pokolban
itt is nagyon meleg van,fáj is a fejem,még az edzés se ment ilyen melegbe
Itt is nagyon be fűtöt tek.......
így van... és megköszöntem a mai napi első büzimben.

huhh de meleg van.. vagy csak itt?
drukolunk neked !hát Timinek ilyen hülye sulija van,sajnos
a gtatuláciot elolvastad?
naja... nekem is, de itt nem feltétel a nyelvizsga, ami mellékesen most hétvégén lesz. Szóval attól még lehet a védés és a záróvizsga is, csak majd akkor kapom meg a diplomát, ha letettem a nyelvvizsgát.
szió Timusnak azt hiszem junius.17,védés ha sikerül a nyelvvizsga
Okés... jó keresgetést... mi sem vagyunk profik, de idén is ott szeretnénk lenni a Nivea kupán... valakinek utolsónak is kell lenni! (mint lelkes amatőrök)

amúgy ismerem azt a bemelegítést... így szoktunk mi is "ráhangolódni" a meccsekre. aztán jön egy kis pötyögés a hálónál, majd jöhet a kihívás.

Doki no gond, csak gondoltam meeggkérdem.

NSR... bevallom a szívem szakadt meg mikor a srác ráült mosolygva és kigurult az utcánkból. És soha nem láttam többet. imádtam! Rengeteg kellemes emlék fűződik hozzá, együtt voltam vele jóban, rosszban. Mint egy házasság szinte! és SOHA nem hagyott ott sehol! Mindíg hazahozott! Tán picit elfogult lennék, ha azt mondom minden meg van benne amit egy kissrác kívánhat. Mondjuk még az vagyok, szal ez lehet erős kijelentés volt. De ha meglesz! Csak gratulálni tudok, és merengve fogom nézni a képeket a motorodról, s közben a sajátomra gondolok.

Úgy érzem semmit nem kell mondanom róla, lehet jót is rosszat is kifogni. Én kb 15 ezer km ert tettem bele 3 év alatt kicsit kevesebb és kopó alkatrészeken kívül semmit nem cseréltem rajta... asszem ez mindent elárul. Szóval hajrááá!
"hálo mellett nyomják egymástol 6-7 méterre,és az egyik mindig leüti,a másik meg fogadja és hiba nélkül visszaadja"

perceken keresztül megállítás nélkül,a leütés ereje akkora h még beleérni sem mernék
majd keresek valakit,itt(aranypart II) volt 1-2 akivel szívesen vállalnám...
majd megkérdezem őket,nem feltétlenül nyomják versenyszinten,talán csapatban sincs mindegyik,és akkor már jo is,bár már nem tudom hogy volt a megállapodás.
mindenesetre nagyon durva mikor bemelegítésnél a hálo mellett nyomják egymástol 6-7 méterre,és az egyik mindig leüti,a másik meg fogadja és hiba nélkül visszaadja
meg aztán a gravitácio és kétlem h ugyanugy hatna rájuk,mikor néha helyből átugorhatna...
egyenlőre maradok lelkes amatőr,aki ugyan nem tud,de szeret játszani!
és ha kikapok tudomásul veszem.
amugy a vetődést már profin nyomom,csak még felkelni vok lusta sokszor
full-gas meg ki lesz hagyva részemről,mert nincs nekik jogsimnak megfelelő motorjuk.
sebaj nem akarok én mást kiprobálni ha meglesz az nsr,márpedig remélem meglesz hamarosan
ugy emléxem neked is az volt,az sem gond ha szolsz rola pár szot,így a többség leirása alapján tudok objektiven dönteni(vagy nem)

ON:de jo motor a thundermacska
de igen csak mivel más is hirdet gumit motort kipuffot satöbbit igy én is vettem a bátorságot... elnézést
nem kötözködés képp, de öö nem erre van az apro és ne ma topicoc ahol mindegyikbe bevágom nem értek hozzá, csak azé kérdem... na de min1.
... én is próbáltam a ősz-tél-tavasz folyamán tartani a lépést legalább ismerkedés szinten a sportággal.

ami annyit jelentett, hogy az sulikban egy lelkes amatőrökből összeállított csapattal való foglalkozás edzés szinten zajlott. Így legalább az alapokat gyarkoroltam.

A csapattársam jelenleg német honba van és juni közepén érkezik. vele egyeztetek és egy rövid ráhangolódás a sportágra idő után bármikor fogadjuk a kihívásokat!
ma épp azt a hálos dolgot míveltem pár orán keresztül,probáltam utánozni a nagyokat a másik pályán a rohadt 4perces labdamenetükkel
... ém sem ... olyannyira hogy valami full gas is volt a képben és természetesen valami olyasmi is ahol egy háló is szerpel...
én nem felejtek(ha tudod miről van szo,akkor te sem )
Köszi mindenkinek! Végre nem volt pofája azt mondani hogy kevés neki... Na de ez már a múlt, egy életre megjegyeztem ezt a tanárt...

Viszont most a záróvizsgára koncentrálok ami jun 16.án lesz nekünk. Más sulikba is szerintem a körül lesz. Kitartás mindenkinek!

Utána igérem kárpótlok mindenkit a lemaradásokból, hogy hiányoltam a topicot. Tervek... túra, közös progira lehet számítani!
Helló mindenki! Ha +szerelem a szkennert teszek még fel 2 képet a jobbikból