Hi Guen!
Nem tul regen kerdezted,hogy nincs e ebayen xenon ego.
Most vettem egyet.Remelem jo lesz.Eleg jo az ara is.Ha majd megjon megosztom a tapasztalatom Feny az ejszakaban
Téleg jók lettek, ütős buli lehetett, legközelebb én is csatlakozok!
Csak érjen véget ennek a szharnak. Amúgy ma sikerült a szigóm. Jippé, meg hurrá meg a többiek. Elmondhatom ehhez képest a záróvizsga védéssem szinte semmi sem lesz... És ha összegeznem kell a 3 évet amelyett itt a Pannon Egyetemen tötlöttem ez volt a leg keményeb...
Kitartás a többi diplomázónak. Mindjárt végEEEEEE!
Amúgy nem tom mit kőő itt ezze la számlálóval izél. Fogod és pakolgatod neki, nem tom minek kő a fokszámot látni. Én csak akkor szoktam meglepődni mikor gyorsításkor rájövök... jééé van még sebességi fokozat?
nekem is a 3as kép tetszik a legjobban bár a két cicás kép is jó lett.
1* már kérdeztem akkor nem nagyon jött válasz tud valaki valamit arról hogy hogyan is lehet a cat-re fokozat kijelzőt felrakni? nagyon mozgat a téma. sajna már
Ha ez vigasztal...en meloztam es most olyan faradt vagyok,hogy meg bulizni sincs kedvem
Megyek kislanyhoz egy gyenge hat masszirozasra
es holnap melo megint ezerrel
de legalabb ma delelott voltam kerulni egyet,raadasul talaltam egy nagyon szep kis erdei utat nem is messze tolem
Jo hetveget mindenkinek
ez tényleg nagyon olcsó volt. van hozzá trafó meg minden?
Nem tul regen kerdezted,hogy nincs e ebayen xenon ego.
Most vettem egyet.Remelem jo lesz.Eleg jo az ara is.Ha majd megjon megosztom a tapasztalatom
Feny az ejszakaban
Frenky!Imadom a kepeidet
Biztos jo buli volt!
Téleg jók lettek, ütős buli lehetett, legközelebb én is csatlakozok!
Csak érjen véget ennek a szharnak. Amúgy ma sikerült a szigóm. Jippé, meg hurrá meg a többiek. Elmondhatom ehhez képest a záróvizsga védéssem szinte semmi sem lesz... És ha összegeznem kell a 3 évet amelyett itt a Pannon Egyetemen tötlöttem ez volt a leg keményeb...
Kitartás a többi diplomázónak. Mindjárt végEEEEEE!
Amúgy nem tom mit kőő itt ezze la számlálóval izél. Fogod és pakolgatod neki, nem tom minek kő a fokszámot látni. Én csak akkor szoktam meglepődni mikor gyorsításkor rájövök... jééé van még sebességi fokozat?
nekem is a 3as kép tetszik a legjobban bár a két cicás kép is jó lett.
1* már kérdeztem akkor nem nagyon jött válasz tud valaki valamit arról hogy hogyan is lehet a cat-re fokozat kijelzőt felrakni? nagyon mozgat a téma. sajna már
Megyek kislanyhoz egy gyenge hat masszirozasra
es holnap melo megint ezerrel
de legalabb ma delelott voltam kerulni egyet,raadasul talaltam egy nagyon szep kis erdei utat nem is messze tolem
Jo hetveget mindenkinek
mind.. jóccakát!
jövőhéten megy műszakira a gép...
Elől: 2,2
Hátul: 2,5
Csomaggal/utas (vagy nagy sebességű motorozásnál):
Elől: 2,5
Hátul: 2,8
Valaki mondja már meg h mennyi bár kell általában a hátsógumiba,tudom volt már róla szóm csak elfelejtettem ,visszakeresni meg lusta vagyok
feher
amúgy jelentem a gép még mindíg papíroztatásosmentes, pedig holnap lenne rá szükségem. No min1, marad a Simson!
(hátsó lámpa és undertaill )
amúgyy stét mindenkinek?