Hello Bigrip!
A csuszasgatlo tenyleg fasza,bar en csak a haver motorjan teszteltem ,mint utas.
Meg nem szereztem be.Amig nincs panasz
Most a feher lampabura a terv (hatra)
Tegnap kaptam katalogust.Erdemes szetnezni. http://www.mandp.co.uk/
A netes oldal sem rossz,de a katalogus atlathatobb.Viszont ha van konkret elkepzeles egy kis csinositasra az itt van
Hali!
Elosszor is El!Ne vedd komolyan a szorakozast az eseteden,csak egy kis trefa volt.szerintem mar mindenkivel megesett velem is konyorogtem en mar minden szar miatt
Ja es tudom mit vallaltam.csak igy mindenki boldog /Kozos motorozas,jobb mint a parkban fagyizas.Amugy meg eleg sokat tudok menni egyedul a munkam miatt.Akkor meg ki tudom elni a perverz meghalni akarasos sebesseg nem ismereses szaguldozos enyem az ut feelinges vagyamat.Szabadnapokon meg turazas Azt meg inkabb csajjal.Ja a volt szerelmemet mar ugy megedzettem,hogy mar hangrol felismeri a v2-ot,meg a sor 4-et a busa a kedvence tehat osszekovacsolodtunk A jovoben is hasonlora torekszem az uj lannyal
Kicsit feszult a helyzet felenk.Haver megbukott ma forgalomban a vizsgan.pedig juli kozepen egyutt akarunk hazamenni.O chopperral jonne.Semmi rutin.Kicsit gaz.Nem tudom meg hogy lesz.
En mindenfelekepp megyek haza a kiscicammal juli 14.-en.
De a köv cat talin amit szervezünk és nagyobb léccámmal fogunk megjelenni, egy délutáni program keretébenvalahol. Majd kitalálom! Vannak ötleteim bőőven. Szóval akkor mindenképp szóljál rám, hogy vigyél egy karikát a gépeden hogy hátul ülök mert télleg felkeltette az érdelődésem.
Nekem is ez volt.. a nő nem szeretett velem jönni.. Azt mondta, nem ül stabilan. csuszkál össze-vissza rajt a 45 kilójával..Viszont:
Amióta megvettem és feltettem a hátsó ülésre a csuszásgátlót.. Az e-bayen vettem kb 7000 forintért.
Nagyon-nagyon jó.. azt mondta, hogy teljesen jó nem csuszkál rám. És élvezte.. azt mondta hogy jön máskor is..
tehát srácok.. én nagyon ajánlom mindenkinek..komlyan!
Amúgy mellékesen.. Srácok.. ez egy motoros forum.. ha csetelni akartok. arra van msn--stb..
De ez csak az én véleményem..
Más nyomorán röhögni,szép
Most még nagy a boldogság hogy felült, de hamar rájössz hogy az amugy is kevés lóerőt még jobban kivégzi a plusz tömeg ,igy késöbb azt kivánod bárcsak sosem ültettem volna föl
Szerencsemre jo ido van gyors kerultem is egy kicsiket(3 ora) Ismet talaltam nagyon szep kisforgalmu utat gyonyoru kilatassal.Bar neha nem nagyon volt idom nezelodni
Tegnap ravettem a csajomat is (ket honap konyorges,fenyegetozes utan) egy kis motorozasra.Nagyon nehezen ment.Volt mindenfele kifogas,majdnem siras.Utanna meg alag birtam leszedni a motorrol Termeszetesen lassan mentem,de azt mondta legkozelebb mehet gyorsabban is.Meg nem tudja hogy mekkora hibat kovetett el ezzel a kijelentessel
A legutobb egy órát térdelve könyörögtem+5000ft kenőpénz hogy ne vegyék le a gumi miatt a rendszámot (mögém ált 2motoros zsaru a lámpánál,és kiszurták)
Akkor nemvoltam ilyen fasza gyerek csak most a forumon
Minden gumiszakértőnek
El báttyó most megmondja a tutit,egy gumi akkor kopik el ha kijön a szövet,és minden gumi szar amibe nem tudod belenyomni a körmödet mert nem olyan puha
És aki miután kibuggyant a szövet nem füstöli le durranásig a gépről,az nem is igazi motoros hanem kukac
megértem... én sem nagyon szeretnék tanulásról hallani a nyáron ki szeretném pihenni magam. mert ha felveszek az rtf re gőzerővel hajtok a hadnagyi cím fele.
ha nem nem tom mi lesz még. nem folyok bele! majd lesz valami!
ami viszont lassan lesz, az az ágy mert álmos kezdek lenni, holnap meg folytatom a szigóra készülést.
akkor tegyük fel a faliújságra!
te figyelj nagy fiú ha végeztettek ,ünnepelünk úgye?
habár Timi leakar lépni úgy-hogy nem tudom még milesz a jövöben,de az bíztos,vagy csak remélem? hogy nem sokára idegenvezetői szakmenedzser lesz!
szóval neki rohadt fontos az angol ,sőt még egy nyelv kell!
az olasz kezte el!
"hmmm.... akko no para. Nekem csak angol meg védés. De aszonták az angol nem feltétel csak max nem kapok kézhez még a diplomát. szal csak ez a bőkken." üzenet a suli faliújságra!
hát ha sikerült a nyelvvizsgája,úgy tudom akkor csak már védés van csak
de várjál most mondja nem még van kettő de attól nem fél számvitel ,meg valami hülye tantágyból
A csuszasgatlo tenyleg fasza,bar en csak a haver motorjan teszteltem ,mint utas.
Meg nem szereztem be.Amig nincs panasz
Most a feher lampabura a terv (hatra)
Tegnap kaptam katalogust.Erdemes szetnezni.
http://www.mandp.co.uk/
A netes oldal sem rossz,de a katalogus atlathatobb.Viszont ha van konkret elkepzeles egy kis csinositasra az itt van