Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fehér számlap engem is baromira izgat, egyedül azért nem rendeltem mertmérföldben mutatja a sebességet, és csak kis számokkal van odaírva km/h. Az meg nekem nagyon nem tetszős...
Ja nem egyszeru...De mar par honapja csak egyutt laktunk..Amugy nagyon kulturaltan tortent a dolog.

Megfogott engem is D2moto ma rendeletem feher szamlapot.Mar el is kuldtek...viszont szegeny Gabor eleg sokat szenvedett a cuccotokkal ....nem sok sikerrel,de majd o elmondja a megoldast.
Minden jot
üdv mindenkinek

Rendeléssel mi a helyzet?
Baszki 9 év?

ÁÁÁÁÁ

Öreganyámék két hét után házasodtak össze (nem vicc). lassan ünneplik a 60. éfordulóját...

Amúgy nagyon sajnálom a dolgot, gondolom nem volt egyszerű...
Koszi jotanacsot!
Most is rossz cseret csinaltam mert a csajszi helyett a mazsas haveromat viszem magammal
A laza b@szasokon mar tul vagyunk...mostmar a koltozes kovetkezik..na persze a keroban en maradok..
Most ragyogo napocska sut ram,szabad napom van...a termeszet hivogat....igaz hogy havat mondtak mara is,de becsomagolom a lolancot, es gyiaaaaa
Várlak szeretettel
A csaj miatt meg ne bánkodj,és ha lehet várj egy kicsit az ujra csajozással,élvezd ki hogy nincs a folyamatos belepofázás mindenbe,meg a motor teljesitményének viszafogása a hátsó ülés elfoglalásával
De 9 év nagyon sok idő,messze van annak még a vége,2 nap mulva egy laza b@szással(szerelmeskedés)rendezitek a dolgot
Kekvillam!A jo Isten aldasa legyen rajtad!Legy udvozolve a macskatulajok,es Fjr-esek koreben
Amugy ocsem keresztapjanak is ilyen gyunyoru ,szurke fjr-e van mint neked ,Mr Elbandi!
A bandazasrol annyit,hogy nem szep hogy maganyosan erzitek magatokat...amikor en itt vagyok egy kopesre
juliusban bandazzatok ,akkor megyek haza a gepallattal ha minden jol megy....ha nem akkor csinaljatok.akkor meg be ugrok mindenkihez egyesevel
Mindenkinek minden jot!Mellesleg tegnap szakitottunk az eletem ertelmevel majdnem 9 ev utan...."IJ"
Cső bár énnekem egy nagy bunkó rozmár motorom van,én is ideverődtem mert tényleg jó a brigád,FJR-es topik meg nincsen ugyhogy én is üdvözöllek
sopron naon jó hely egyetem is kira
na meg persze sopron legnagyobb nevezetessége a gyógygödör
együtt értezek veled!

és én is így gondolom!
Helló!

Villám, légy üdvözölve! Adatlapot tényleg tölts!
Remélem eztán többször jelentkezel majd!

ui.: Egyre többen leszünk, ami már csak azért is jó, mert ha végre összejönne egy komolyabb találkozó (ami nekem nyár előtt sajna nem nagyon lesz jó - diploma, államvizsga.... ), akkor nem 4en, 5en leszünk. Kezd egy komoly banda kialakulni!

Bár megjegyzem, Sopron környékén elég magányosnak érzem magam
Kösznöntjök!
Helló Mindenki!Kissé késwe de törve nem ,sikerült az U T A L Á S! Willám kicsit jóó a vas üdv neked.
bakker chris megelőztél
hiho!

Frenky írd meg pls hogy elutaltad- e a pénzt mert akkor megrendelném ma a cuccokat.
üdv a fórumon kékvillám. adatlapod töltsd ki és ha lehet képet mindenképpen rakj fel a cicusról.
írogass sűrün egy jó társaság van itt kialakulóban csatlakozz hozzánk
Üdv Közüttünk!

Elsőként köszönthetlek itt! Adatlapot és képet ne felejts el kitölteni feltölteni.
üdv mindenkinek ! Egy ideje csendben olvasgattam a fórumot , jó magam is egy "cat" tulajdonosa vagyok . Vasárnap azért nekem sikerült egy jót motorozni :-)
Nos srácok!

Egy jó hírrel szolgálhatok! 2 ember utalása hiányzik a számláról, Frenkyé és az enyém. De, én ma reggel átultamtam a pénzt, ami azt jelenti, HA Frenky is átulta ma a pénzt Gabihoz. Akkor legkésőbb holnap, de még ma is meg tudjuk rendelni a cuccokat.

Akire tehát várunk, hogy Frenky aszongya igen, ő is ma átutalta a pénzt. Ha ez az üzi valahogy a tudomásunkra jut. Vagy Gabihoz, vagy hozzám. Indítjuk a rendelést!
tegnap azert eleg jokat kacarasztam mikozben sepertem a havat a sisakom plexijerol,hogy lassak es mindezt aprilisban...decemberben meg tangapapucsban, fecskeben motoroztam
Itt sincs valami napos ido ,de legalabb a ho nem esik
Sziasztok!

Sopronban is szar idő van! Egész nap esik...
Szep napot mindenkinek!
Amúgy elvileg remélhetőleg a mai nappal mindenki utalása átér, és megrendelhetjük a dolgot.

... estefele jön Gabi, aztán elmondja ki van rendben és ki hibáccccccccik!