Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt mindenkinek
Ha valakit érdekel a téma a Feri épp arrol beszél a tévében hogy mindenki hibás mert nem dolgozik eleget nem fizet eleget,és nem nyeli le a reformoknak nevezett totális lehuzást,ezért mindenki mennyen a p@csába(ezt nem mondja de ezt gondolja)
És akinek motorja van az igenis fizesse ki azt a laza 40000-res adocskát ami kijár neki és ne sumákoljon hanem fizessen mint a kutya
Csak ügyesen!
Na én is lelépek aludni mert holnaptól szabin vagyok és megyek intézem a motor átírását meg minden sz@rt.
Na jó éjt mindenkinek!
El ez mindent visz. De, hogy megnyugatassalak lehet, hogy most csinálja a szalmabábút, hogy veled wodoozhasson. Én azért nem aludnék nyugodtan ezek után.
Az asszony a hátával töri a tölgyfát
Én mikor kidobtam a volt csajomat 4-év után egy esős vidám kedd dálután,(pofázott a kocsiban hogy igy szar ez a kapcsolat meg ugy szar,aztán kiszált,én meg soha többé nem hivtam,dejó volt )
Azota belépett egy hivő szektába és megmeritkezett és megtért meg boldogságos lett vagy mi fene,ott fáraszthatja a sok hülyét a hülyeségeivel,és nem engem,ja ráadásul az előző pasija öngyilkos lett meg az utánnam lévő eggyik szektás pasija is,egy igazi Fekete özvegy csak én éltem tul
Na ezt übereljétek felül
Chris a tudás hatalom, hát legyél hatalmas
Még nem láttam ilyet,csak karácsonykor.Szerintem kicsit vásári
Üdv Mindekinek!

Elköszönök... holnap megyek vissza Kanizsára, aztán majd csüt este, vagy pénteken leszek csak.
Rám fér egy kis bíztatás, mert kilátásaim nem túl nagyok, de egy próbát megér alapon.

Szia Zsúú... sajna csak most tudtam írni, így búcsúzásként! Pussz Nektek!

Miki, én már találkoztam ilyen jelenségik, egészen addíg, amíg meg nem tudtam az árát. Gyorsan be is zártam! De talán külföldről annyira nem veszélyes a dolog... talán

Üdv Villám, az adatlapodat lécci tötsd ki! Mert ez így nálunk nem járja, hogy üres lappal beszélgetünk.

Hangya... Háá gyurjáá vazeeee! Én csak ezt tudnám hozzá tenni!

Frenky, valóban jónak készültek a képek, csk az a csatorna fedél elrontotta, ezért írtam, hogy majd javítok rajtuk! De kössze!

Remélem senkit nem hagytam ki amire lehetne reagálni! Ha igen, Sry, csak már fáradt vok, és még át kell néznem az angol tételeket.

Jóéjt Mindenkinek! Majd érkezem.
Én sajnos nem.De régebben már beszélgettünk eről itt. E-bayen már találtam ilyet,de ez nekem személy szerint úgy tetszene, ha egy r6-os undertail lenne a gépemen.
Amúgy keresek egy bal hátsó indexet, meg egy hátsó lámpát.

Ja és ilyen "jelenséggel" találkozott már valaki?

(Az yzf600r-re gondolok )
http://www.odax-moto.com/clear...
hello Frenky!

A mailem elment , ha minden igaz a mai napon fordították. Válasz a napokban várható. Az fejleményekről beszámolok.
Oksa figyelek majd. De ilyenről pl. nem is hallottam. Na ma is érdemes volt ide feljönni mert mindíg tanul valami újat az ember. Tisztára nagy szakikkal vagyunk körbevéve.
ha már összekopott és jól fog, akkor ok. a többi csak esztétika.
Ha leszabályoztatod vigyázz vele a szabályozás után !
( a tárcsa negatívja a betétben van, újra össze kell kopnia)
Új a betét rajta,de szerintem vason ment korábban,de nagyon csúnyán. Amikor meg vettem hibáztam mert nem néztem a hátsót csak az elsőt az meg tuti volt és el is vitte a gondolatomat. De ha látnád akkor eldobnád magad annyira szar a hátsó tárcsa. A fék már asszem összekopott vele,de inkább minden legyen rendben a géppel.
Helló Mindenki!Satillus minden "vég" valaminek a kezdete !Jóbb a borzasztó vég ,mint a vég nélküli borzalom! Nekem egy 8 éves kapcsolatom ment a levesbe 2 éve.+ lakás,kocsi+ miegyéb,de úriember midig emelt fővel viselje a vereséget is.(Tehát sz@rjál rá!)Chris jóóóóók a képek!Bmiki vannak már fejlemények?Zsu kézcsókom.El él még az asszony?
Hi Kékvillám!

Várjuk az "paramétereidet".
Tudod a mondás is úgy szól "nagy test nagy élvezet " :-)
Érdes?
Nem ment vason a tárcsa?
Ha fékbetét jó, majd összekopik! vagy ha elbírja szabályozza le egy szaki...
Oksa köszi. Azt még nem figyeltem.De ha értéken belül van akkor elviszem esztergályoshoz na de nem a Cecíliához .Az első az pöppentyű de a hátsó elég gyatra. Olyan érdes mint a fűrész helye. .
Ha jól tudom a tárcsán van egy min. vastagság méret feltűntetve. Az alá nem illik menni.
Az eleje az nem játék , de a hátsó féknél lehet kicsit magalkuvó az ember...
szió
Na nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Ebből 2 pipia a olaj (wd40) és az erősítsés. De asszem az még el kell. Elméletileg most volt komlett kuplungcsere a gépen és gyanakodtam a visszahúzó rugókra de semmi. Majd elviszem egy hozzáértőhöz. Bár engedtem a holtjátékon és így könnyebb. De kezdem megszokni.

Azért köszönöm a választ. Ja igen még egy kérdés. Hol tok beszerezni egy hátsó tárcsát vagy mennyit bír el a felszabályozás? Eléggé gyér bár nem mintha nagyon használnám a hátsóféket .
Üdv Mindenkinek!

1. Próbáld meg "vékony" olajjal kezelni a bowdent.
2. ha nem javul mutasd meg szakembernek
3. kézerősítés (gumis vagy rugos bizbazt(sportszer) nyomogatni )
4. ha kivan a kezed - felfele nem kötelező a kuplung (gázelvétel mellett )

több hülye ötletem nincs...
Üdvözlet mindenkinek.

Elösször is mégnagyobb üdvözletem villámnak. Satilus fel a fejjel majd lesz jobb. Én 4 éve nyomom a jelenlegivel,de most nállam is zűrök vannak. De sebaj szép a motorom akkor lesz új csajom is . Persze ha tréül alakul a vége.Gondoltam, hogy ha esik az esső mindenki itt fog tobzódni. Azt mondtam ma a kolléganőimnek, hogy kokemény leszek mint Fekete Pákó és gurulok egy lazát.De mégsem voltam az mert most jötttem haza és a macska nem szereti a vizet, de főleg én nem.

Sokszor megkérdeztem már, hogy normális-e az, ha a bal csuklómban az idegek megszakadnak egy idő után amikor használom a kuplungot? 2x kérdeztem és sajnos eddig nem kaptam választ senkitől. A haverjaimét meg hiába nézem -vstrom meg gixer...
Üdv Mindenkinek!

Először is részvétem Satillus! Aztán, hogy áll a rendelés? El lett küldve a levél, vájuk az észrevételeket. Tovább, engem is vonzott as zámlap nagyon jól nézett ki de a mérföld valahogy nekem is elvette a kedvet.

És végül... Ma csináltam vidit a dobról, de élvezhetetlenül sz*r lett mert rágerjedt a mikrofonra, így csak pár művészi kép készült, sajna nem túl jó beállítással. De igérem legközelebb jobb lesz.