Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát én azon vagyok inkább legyen tapadós igaz jobban fogy de inkább mindhogy elcsússz és nagy kár legyen a mocin( szerintem)
Bocs hogy belevauzok, de a Thunderace forumon az egyik srác írta hogy a Continentál gumija romániai tura alatt 3 e km-alatt elkopott. Ezen teljesen kiakadtam, pláne hogy túrán!
Ha gondolod olvass utánna. Biztos a márkán belül is vannak nagy külömbségek, de én tutti nem veszek ilyen gumit.
Ez Rajtad Áll! Ha Neked fontosabb a +3000km (csak mondtam egy számot), és nem vagy egy nagy jaszkarizó, döntögető, állatkodó, akkor a keményebbet.
De ha néha szeretsz tempósan menni, és megéri neked a tapadás hogy kevesebbet bír, akkor a puhát
Én a puhábbra szavazok!
Sziasztok!

Hosszú idő után megint jelentkezem. A diplomaírás és az elemezendő kísérlet megtervezése + végrehajtása minden energiámat felőrölte. Így esténként már nem volt sem erőm, sem pedig kedvem a netezéshez... SORRY

Mivel az elmúlt pár száz percet a több oldalnyi hozzászólás olvasásával töltöttem, így olyan sok info kevereg a fejemben, hogy inkább a biztonság kedvéért nem válaszolok egyikre sem. Amúgy is hülyén venné ki magát ha egy héttel ezelőtti szövegelésre reagálnék.

Mostantól igyekszem megint aktív részese lenni a kis csapatnak.

Guen, a bemásolt levélből én sem értek egy szót sem. DE neki ne állj lefordítani az egészet, elég ha összefoglalod a lényeget egy mondatban.

Ja, szokás szerintmegint egy kérdéssel állnék elő:

Holnap meg szeretném rendelni a gumit a motorra (úgy döntöttem újat veszek....). Mindenképp Continentalt szeretnék venni.

Így most két gumi között vaciláolk:

1.) ContiSportAttack
2.) ContiRoadAttack

Nem tudom eldönteni, hogy inkább legyen egy kicsit tapadósabb, vagy inkbb legyen egy kicsit tartósabb.
Szavaztok?

(A kettő ára között csak 600.- a difi)
hali

én sajna nem értem németes vagyok
El mondanád a levél lényegét?
hiho!
kaptam levelet a bolt-tól

We have shipped your D2 Moto,D2 Moto,D2 Moto,D2 Moto,D2 Moto,D2 Moto,D2 Moto,D2 Moto,D2 Moto,D2 Moto Item # 23129549,23129550,23129551,23129552,23129553,23129554,2312955
5,23129556,23129557,23129558.
1996-2007 Yamaha YZF 600R No Cut Black Extended Frame Sliders,1996-2007 Yamaha YZF 600R No Cut Black Frame Sliders,2003-2005 Yamaha FJR 1300 Jet Black Racing Mirrors,95-07 YAMAHA YZF 600 R6 R1 BLACK FRONT BRAKE FLUID CAP,Suzuki Hayabusa "Kanji" Logo Engraved Carbon Bar Ends,SUZUKI HAYABUSA BUSA KANJI CARBON BILLET FLUID CAPS SET,Suzuki Hayabusa GSXR1300 Engraved Black Brake Clutch Levers,Yamaha FZR 600 1000 / YZF 600R 750F 1000R R1 R6 Black Front Foot Pegs,Yamaha FZR 600 1000 / YZF 600R 750F 1000R R1 R6 Chrome Front Foot Pegs,Yamaha YZF R1 R6 FJR 1300 Logo Engraved Black Bar Ends

Tracking Number:
EB006606306US

If there is no tracking number above, it means the package was sent by USPS Airmail. This service does not provide tracking number. Please expect the delivery time will be about 7-14 days.

kb ennyit
ja meg még ezt is :If you have a chance, please send us some pictures with the installed products.
na kb ennyi ha valaki vmi nem ért szóljon alapból lusta vagyok átírni magyarra sry
szió hogy s mint? én nem kereslek te le@,,,!
ilyen egy vej ?
Na mi van srááácok?! Sehol senki...

Miki... azóta is éleszted az MSN ed? Mondj valami jó hírt.
Jo reggelt!
Nekem is keszul on-board vidi mar egy ideje,de az idojaras miatt szunet van.Majd ha kicsit naposabb idok lesznek,befejezem.
Nekem a felso tartomanyban nincs feny en sem szednem ki,csak a feher szamlap.. itt van.Mar nagyon kivancsi vagyok ra.Meg arra,hogy hogy kotom be,meg hogy vezetem el a dolgokat .De annal izgalmasabb meg hogy hova kotom be..
Ja és kapott egy 5öst a vidi... niccce.

én is lógok még egy koplett vidivel, de úgy érzem erre picit várni kőő még.
Reggelt!

És téééleg ott van... Nem haluzta be! Nah jó, ő ott állt, és ezért tudta hogy kamiont kőőő keresni. Azt meg én is megtaláltam.

Amúgy nekem is kiégett egy kis izzom a km óra alsó tartományának megvilágítására, de mivel én ilyen semmiségért nem akartam akkor még szétkapni az egészet (így vettem). Ezért a békesség kedvéért, hagytam, de most hogy így előkerült. Bonyolult szétszedni, és égőt cserélni benne.

Végülis nem zavar, mert kb 70-80tól ha jól emlékszem már látom mennyivel megyek. Alatta meg tök min1!
Szep almokat mindenkinek.
nem tudod veletlenul muszerfelvilagitasba hany wattos izzo kell 5,10?mert az egyik kiegett.bar amit vettem szamlapt azon valami furcsasag van,ami biztositja a fenyt az ejszakaban,de ha mar ugyis szetszedem akkor az eredetit is ptolnam.en nem akarom akkor megrendelni amikor kikapom ,mert akkor varni kell meg par napot

SZerintem atlatszobol semennyit nem adnak el semmilyen gepre...eleg sok mocin lattam mar de szinte mind fekete volt...haver gixxerenek is van fekete,csak az mar nagyon egyszinuve tette,azert vette a sargat
Valoban ez csak valami plexi baromság,igazi parasztvakitás mi ellen véd
Kövek?madarak?Bogarak,ezt azért tudják eladni mert FJR-t nem az én korosztályom vesz,hanem potrohos vén papák,és azoknak meg lehet ezt etetni
Vajon GSX-re mennyit adnának el ebből
basszameg csak most vettem eszre hogy ez atlatszo...elosszor azt hittem szurke
Mingyááá elélvezek
Mér látom is mit csapsz a honod alá mikor jössz haza a ködös albionbol
csak neked!
Valli is mindig ott volt a tv kepernyon,de sose lattam.Meg ekkora segitseggel is nehez volt,de sikerult
Első kép. Yamahás kamion bal sarka. Ott áll a nő, előtte meg guggol egy fejkendős fazon. Ott a kicsikém farokidomja. Ződ.
Nagyon barók a lámpáitok
En is kerestem a kawat,de jol elbujt...de azert elveztem a jatekot olyan volt mint kiskoromban a "hol van Valli" nem tom hogy kell leirni
Felcsaptam vidit,mert ocsemnek akartam atkuldeni msn-en de negyon sokaig tartott. amugy ma keszult,ahol a kepeket is csinaltam
Na ez a csúcs!

Na gondolják ki ez a két barom... Habár Miki visszafogodt volt picit!

Dttddtdt énnem tom mit halúúztál be, de én nem látok se zöld kawát, se 750es gixert.
A pirossisakos motoros legelől a Miki
Szerintem elmehetnének eröművésznek