Napsuteses szep reggelt!
Csak bepillantottam,mi a helyzet,de mar lepek is hogy etelhez juttassam a megehezett angol faszkalapokat...bar mar ilyenkor is az a lenyeg hogy kicsit esznek,de a hangsuly a borozason van.En azt hittem a magyar nep iszik sokat,de rajottem nagyon le vagyunk maradva.Ezek barmikor tudnak inni mindenfele szegyenerzet nelkul.Foleg a nok.Tegnap is ki kellett huzni egy 40 koruli asszonyt ,mert beleszaladt a borocska a kis fejebe de ezen senki nem lepodik meg,gondolom ma felkel kis ebed,par pohar hazi voros bor
Jok legyetek.
Na hy all!
Köszönöm a jó tanácsokat. Igérem vigyázok. Találtam Hol máshol mint e-bayen fékkart. Karbonból amit már meg is rendeltem.24-én ha minden igaz akkor itthopn is lesz. Az üzletről. Én már régóta tervezem, hogy nyitnék egyet. Ha valami okos ötlet van akkor azt lehet, hogy támogatom. Asszem ha importálni kellene dolgokat akkor a tárgyalásokat le tudnám rendezni. ezzel csak egy a gond. A téli hónapokban necces a termelés szerintem.
Ja és itt a link a fékkarról. Karbon fékkar.
Mindenkinek kellemes napot!
Kösz ez nem volt teljessen világos számomra hogy hogy van,még csak üvegszövettel dolgoztam,bár biztos azsem az egéséges kategoriába tartozik
És mivel munkavédelmi termékekkel foglalkozok elég ciki lenne ha maszk nélkül csiszolgatnám a mérgező cucokat
Bár ha már csiszolni kell régen rosz,de azért a szélét le kell vágni meg ilyenek ugyhogy száll a por mint a fene
no igen el is felejtettem. olyan sokat rendeltünk az amcsi boltból hogy kaptam tőlük egy levelet pár napja.
közölnék belőle egy részletet ez kb a lényeg
"If you are also in business with motorcycle part and accessories and would like to become one of our dealer to continue receiving dealer price. We can set up an account for your company and give you more in details about becoming a dealer."
nos ez lol
mondjuk van egy két ismerősöm talán őket érdekli a dolog
hiho!
pálinkás jóreggelt mindenkinkek!
ja konstatáltam hogy visszaérkezett az egy forintom :D köcce így mégis el tudok menni nyaralni
remélem ma délután lesz időm egy karikára mert holnap megint meló 8-16ig...de utána még akármi is lehet. vennem kell egy kengurubőr kesztyűt nincs mese
Jah Elbandi arra azért figyelj hogy amikor majd becsiszolgatod a carbon alkatrészeidet ne nagyon szívd le a port. Nem túl egészséges, sőt meglehetősen mérgező meg az is problémás hogy megtapad a tüdőben ha egyszer bekerült ott is marad....
és most én személy szerint tartok egy 1 perces csendet magamban az elhunyt motoros kolléga tiszteletére. Részvétem a hozzátartozóknak.
Hey Guen!
Majdnem elfelejtettem,amit kuldtel 1 forintot,visszakuldtem...nem akartalak lehuzni
Nyugodt munkaidot neked!Ha te nem melozol sokat,az csak jo mindenkinek
Palinkas joestet!
Ismet a szokasos idoben. Latom csendes,nyugodt nap volt...nem szaradt ki a szemem a sok olvasastol.
En is voltam reggel kerulni egyet...jo is volt meg nem is...haverral mentem,aki olyan beteg volt hogy csoda hogy nem esett le a motorrol bar biztos jollakott,mert folyamatosan folyt a taknya
arrol mar nem is akarok beszelni,hogy meg mindig mocskos hideg van...de en annyira orulok a nyari kesztyumnek,hogy azt hasznalom 1 ora mulva meg lefagynak az ujjaim..
De azert jo volt a mocizas,mindig megnyugtat,es boldogabban megyek melozni....mert ott ugy is oralisan ki vagyok hasznalva minden szombaton ...ami a mai napon sem volt maskent...
Kellemes vasarnapot mindenkinek...egyetek finom tyukhuslevest csigatesztaval
bizony bizony szolgálom a hazát, vagy inkább védem? na mind1 ma eddig csak egy kis munkánk volt jó lenne ha így is maradna szerencsére éjszakára nem leszek híradós így ha nem megyünk sehova akkor végig alszom az éjszakát és "csak" 5:30kor kell kelnem
Elég bátor a lakatos barátod aki egy fékkart megforraszt (és te is aki bevállalod a használatát)
Spiater = aluötvözet amiben az on ötvözet alacsony olvadáspontja miatt csak kizárolag öntéssel történik a gyártása (csak így tud elegyedni az aluminiumban) A forrasztáskor (csak kemény forrasztással lehetséges ) ami 450-500 C-ig lehetséges közben kiég belöle az ötvöző (on) a forrasztásban hidegrepedés alakulhat ki amit még a penetrációs vizsgálattal se kimutatható( folyadék behatolásos). És amikor egy hirtelen igénybevételnek kitéve mint egy üveg elpattanik . Ne érsd félre, csak mint próbáltam illusztrálni mivárható egy iylen bevállalásnál
Én már nem. Most jöttem vissza! Az jó ha a száraz aszfalton húzok egy gáz 2-3-asban és megindul mint a barom gumit pörgetve? Imádom az erejét. De tisztelem is!
Na 1 óra múlva megyek ki megint csak pakolnom kell. Guen meg szolgálja a hazát éppen (dolgozik).
Jeee pucccer motor!
Szep bar kicsit koszos En is szeretnem ugy boritani a cicat hogy leerjen az alja,de meg nem tartok ott....na de az ido majd megoldja Ja ...es ha leer gep,nem hiszem,hogy a karbon hatasu matrica sokat segitene...annyi erovel loszarral is lehetne tapasztani
Egyebkent volt ma mit olvasni,na de ezt szeretem....okosat szolni?en?na ne hulyeskedjetek?
Minden jot!Lepek tentezni...kellemes hetveget mindenkinek...
El szerencse hogy Nejecskednek nem lett semmi komoly serulese..vigyazzatok!Ja es nekem is bejott a mamuszod...
Ja es Gratula a rendeleshez!Latod Gabi mondtam en hogy nagyon gyors es egyszeru na de legkozelebb mar ot perc alatt meg lesz en is jol jartam ,mert amig probalkoztam segiteni...megrendeltem a feher szamlapot,csak azt felejtettem el hogy bukogombat is akartam....Na de hatha egyszer megno az agyam,es nem felejtek el dolgokat..
Na vege a farasztasnak..
Valami érdekes megy a tévében