Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnyugodtam... én is! halee mindenkinek!
Hüüü baszott nagy para volt de nem lett baj
Azaz eltört a lépcső
Na jó éjt megyek tentizni
ilyenek a nők... én midníg is tudtam, hogy belül agresszív kismalacok... de remélem az ilyedségen kívül nem lett komolyabb baj... kár kékülést leszámítva.
Az én életem volt a bébivel a pocijában
És a végeredmény:
anyag fáradás?
Csak az a baj vele hogy a füvet nem nyirja le magátol(a kurva annyát az ilyennek)
A lépcső meg enyhén rosszul lett
Úúú szép-szép de add rá vissza a ruhát.
El jó a fü nyiród(a hátérben)
valóban em egy SV külső... De az fjr idomos nem?
ilyen idomok nélkül
Figyu El! Megtaláltam a megoldást a dologra. Van neten egy két oldal ahonnan karbon hatású matricát lehet venni. Ha könnyebb nem is (bár kilehetne azon is dobni pár fölös kilót),de mindenképpen elérnéd a célodat.
háát.. hajráá! a te géped...
Azok a bizbaszok nem lesznek rajta mert leértek és kilukadtak,de nagyon jol védtek a perecnél,az összes idomot meg szeretném csinálni karbonbol
Ez lenne az eggyetlen ilyen FJR és ez nagy szó
azt a kettő fekete bizbaszt az oldalán? arra nyomod rá? nekem nem tetszene... de hát izlések kérdése.
mit kő nézni? mi lesz karbon rajta?
És a karbon lépcső?
Persze tudom... fölleg aki sportgépet vesz annak már mindegy. Bár ez sem feltétel. Minden esetre nem akaork benne lenni a holnapi hírekben mint gyászjelentés,de úgy már inkább mint az új milliárdos.
Már csak egyet kéne tudjak, hogy mivel lehetek az.
ez az érzés mindenkiben benne van ezt elárulom, de azért óvatosan. közúton bármi lehet...

Én 252ig húztam 1x de jött egy kanyar.
Na örülök, hogy tetszik a gázkar Chris. A Kormánysúly is leakarom cserélni mert baromi ronda lett így. Vagy pirosra vagy veszek megint egy feletét csak kicsiben mert az eredeti nagyon gáz szerintem. A fére visszatérve. Már megrendeltem az újat de csak kedden lesz meg. AAddig visszarakom a javítottat,de lhet, hogy megmarad a simsuné . Kicsit távol van a fogása ,de egészen jó. Ma kibírt nagy sebességről lassulást allig kellett csak meghúznom. Bár tegnap mielött elbuktam volna a régi 3-as on jöttem egy lazát...megnéztem, hogy mit bír a gép és meglepő módon 220-nál nem mertem tovább menni vele,de még húzott rendesen.Majd ha úgy leszek megnézem, mit bír. Bár nem akarom se magam,se a motort megölni. Hozzáteszem, hogy nem volt forgalom és jó minőségő 3km-es szakasz (a többi szar). (Csak mielött elítélne valaki a neten).
akkor jó!

amúgy az fjr idomos nem?
Badolynak igaza van a fékkart cseréld ki az RMC-ben olcson van utángyártott
CHRIS nekem orgazmusom van a karbontol mert könnyű és erős
Majd lefotozom idomok nélkül és meglátjátok milyen csunya szegény,nembeszélve arrol hogy egy idomos motorral sokkal stabilabb érzeted van motorozás közben,tehát csak a karbon a megoldás nincs mese
http://www.korrektcar.hu/ én itt csináltattam az egyik szálat, de keress rá bowden javításra és a közeledben is lesz valami. A bowden végén levő szem mérete miatt nem szerecsés kendácsolni.

Apropó kendács, a fékkarral nem játszanék - az eBayen nagyon olcsón van kar! Ami nem oda való az lehet, hogy 200-ról lassulva fog engedni, nagyot lehet koppanni