Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben egyet értünk. Az enyém is csinálja.
Ezért kell használni és egy jó kiput föltenni. Dupla haszon
Nem, a blokk teljesen zajtalan. Nem is csörgés - inkább ciripelés - az is csak néha. Ez az Exup szelep a kipufogóban. Nem vagyok szerelő, de láttam már ilyet. Az okosak azt mondják, hogy ennek semmilyen jelentősége nincs. De, ha nagyon zavar, két perselyt kell a tengely végein cserélni benne. Ez gyakorlatilag típusjelenség.
Köszönöm az őszinteséged!
Fontolóra veszem a dolgot!
De a csörgést a vezérmű lánc okozhatja vagy mire gondolsz!?
Ha abból indulunk ki, hogy 42000-nél kell először szelephézagot ellenőrizni, nem hiszem hogy jelenten bármit hogy 50000 van benne.
Persze ha az 50 ezerből 40et olaj nélkül ment akkor érdekes lehet
Balázs...te láttad, mi ?

Az előélet....szóval, hozzám már egyben került, de csúszós lehetett, mert a jobboldali idom műanyagozva volt. Csúnyán volt javítva a műanyagozás, ( még az olaszok csinálták ) így a fejidom, és a két oldala fényezve van, hogy egyforma legyen. A tank és a hátulja gyári. Kormánysúlyok, tükrök, karok mind karcmetesek. Az exup kicsit szorult, mindössze azt kellett kipucolni. Most hibátlan, viszont picit zörög alapjáraton cserében... Tavaly használtam, kb 4-5000 Km alatt olajat 1x kellett rátölteni kb fél litert. Ennyi. Szerintem, ha valaki komolyan gondolkozik ilyesmiben, mindenképpen érdemes megnézni.
űdv!

szép motor, én láttam élöben. érdemes megnézni!
Az jó ár!
törve? mennyi km van benne?
mit kell cserélni rajta?
előélet?
Jaa, bocsi...A 97-es Ace ára...650e re gondoltam...hátha valaki...
Valaki meg arra vadászik éppen!
Láttam pár szép példányt vidéken! (szép=gyári szín)
Legalább könnyebb megállapítani, hogy mennyire volt törve!
Szerintetek, mint tulajok szerint 50ezer km-el érdemes még ilyet venni? Persze, yamaha és megbízható, meg minden, de nektek mi a véleményetek?
Ok. Ha netán meggondolnád magad szólj.
Amint látom nemsokára bezárhatjuk a fórumot. Mindenki eladja vagy eladná a motorját. Mi történik itt? A válság csak duma. Mindenki megunta az ACE-t?
Én egyenlőre maradok. Itt is meg a motoromnál is. Lehet fogyókúrára fogom és akkor az életem végéig marad
Szia. Hát az az igazság, hogy egyben adok el mindent. Nem akarom külön-külön árulgatni a dolgokat.
Sziasztok Nekem is volna egy eladó Ace-em. 97-es, fekete-ezüst, makulátlan állapotban. Zsír rúj láncszett ( 60e Ft volt ) olaj, szűrők, gyertyák cserélve. Vince & Hines dob ( + adom a gyárit is.) Dragon Supercorsa gumik. Még nem rendszámos, intézek mindent ( kb 60 e a regadó ) Ha valakinek érdekes, 70 33 94 528. Köszi, hogy olvastátok.
Hello
Ha lehet alkudni engem érdekelne csak az emelő. Ha külön is eladó . Persze nem mellékes hogy hol is laksz?
Hát én sem vagyok az a nagy kupec. 750.000 lenne az alja mindennel.Ebben benne van az emelő szem, emelő, sportdob, stb.
hali
Nincs valakinek elfekvőbe első sárvédő esetleg? ha jól látom ugyan az mint a Cat-é
szia! már nézegettem a motorodat, és én nem szeretek alkudozni, de mennyit engedél az árból, mert hát válságvan másnál is!
Sajnos én sem tudnék annyit adni érte amennyit kérsz, talán valamivel olcsóbban...
Sziasztok. Látom, hogy mennyire megy itt az üzlet. Ezért én is csatlakoznék. Az én motorom is eladó sorba került ez a szemét gazdasági válság miatt. És ha valakit érdekel, vagy tudtok olyat akit érdekelne akkor szívesen várom az érdeklődőket. Üdv mindenkinek.
Látod ezért nem vennék külföldről motort.
Itthonit is csak akkor ha a tulajtól veszem!

Itt már megint szakad a hó!
Már soha nem lesz jó idő.
Helló Face!

A Thunderról még nem töltöttem képet,jelenleg a papírozás folyamatában vagyok 6! hete,gondok vannak az MGA papírokkal.Pontosabban az alvázszámban egy 4 es szám A betűre cserélődött fel:-( és nem haladok.
Ha van valakinek épkézláb ötlete,segítsen!
Az okmányirodában intézkedtem,nyilatkoztam,befizettem,kifizetem,és Bp.ről egész egyszerűen nem érkezik semmilyen papír,pontosabban emiatt a hiba miatt,az ocsmányirodában meg mindenki vakarózik,hogy a rendszer ezt hozza, meg azt hozza.
Bocs,de ki van a Faxxxxxxom a bürökráciával!

ÁÁÁÁÁ

Segítséget kérek,mert kezd elegem lenni!
Veszek esküszöm egy MZ-t!
LIONKING azt ígérted töltessz fel képeket.
Nagyon kíváncsian várom már rég....
semmi bajom nincs ezekkel félre ne értsd
sőt, köszönöm hogy megmutattad ezeket . Még nem ismertem.
csak a pénzt szeretik érte
és ezekel mi a bajod én vetem speciel honda serviszböl mert az a jó alapon aszt ugyan azt kapod semmivel se különb elküldhetem a gyárit aszt a saját szemedel is látod
köszi az én vasamhoz már megvan, csak gondoltam gyarapítom a kollekciót. Szerelőért meg nem megyek messzire. Amit nem tudok megcsinálni azt más sem tudja.
van még mindig cimek ha nem elég! utálom amikor valami ingyen van a neten csak nehéz rálelni és valaki megtalálja utána meg pénzt csinál belöle én is árulhatnám öket