Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem lesz több Csesznek?
57 éves vagyok, illene valami szolidabb motorban gondolkodnom, mielött összetöröm öreg csontjaimat.
Miért akarsz megszabadulni tőle?
Hát ha jót akarsz akkor ajánlom az enyémet
Azt már többen látták, sőt ki is probálták: Zsákosjanka, Fazer1000,Nemo.
Igazi patika gép, ahogy Zsákosjanka mondta.
jaja... vajon mennyi az ára a vasnak?
egyébként én rákerestem a felhasználónevek között és nem dobda ki a kereső...
ára?
A moci
Megpróbálom beszurni az adatlapját .
Személyes adatok
felhasználónév: Ace
nevem: Gabesz
életkor: 29
körzetem (lakhely): Budapes Biatorbágy
jelenlegi motorom: YZF 1000 Thunder Ace
háziállat: kutya, macska, teknős
így lettem motoros: Egyszer suli után elmentem biciklizni és menet közben elcseréltem egy verhovinára, kb.:8.-os koromban. Azóta is megszállottja vagyok a motorozásnak. Nagyon sok olcsó morjaim voltak mindaddig,amíg el nem kezdtem dolgozni.
egyéb közölnivalók, legjobb köridők, eredmények, MSN, ICQ, stb.: 06 30 350 88 24
most lehet,hogy én vagyok a hülye de nem találtam meg a keresett személyt a topicban?
kinél van ez a motor? és hol találom meg?

Köszi!
Ja Némo barátja egyszer majdnem megvette, megnézték aztán hazafelé elestek mocival és a barátjának elment a kedve a motorozástól.
Az nem Zsákosjanka mocija volt?
Legalább is ugyan olyan mint az övé volt és akkoriban cserélte le gixerre.
Szevasztok én tudok egy megbízható motort a fórum 43 .oldalán Ace néven rajta van az adatlapján minden adata és elérhetősége ,és a mocirol is van kép és baráti áron szeretné eladni üdv mindenkinek
Hello
Az hogy valamit sokáig árulnak nem feltétlenül jelenti azt, hogy valami baja lenne. Nézd meg OldPiet motorját. Mióta árulja, és belőle nem nézem ki hogy nagyon gyilkolná és hogy rozzant a bicaja
Ja az exupnak van egy kis csörgő hangja, asszongyák az normális
Köszi, hogy megnézted, legalább nekem nem kell már elmennem!
Én is thunderace-t keresek kutatok, de ezek alapján engem visszariaszt ez a motor az érdeklődéstől!
A srác már jóideje arulja ezt a motort, mert emlékszem már régen is láttam a hírdetését! De nekem mindig gyanus ami jó vételnek néz ki és ilyen sokáig árulják, hát szkeptikus vagyok már!
Hello
Nekem is csörög hidegen, de az legalábbis az enyémnél az exup szelep a kipuban. Ez elég tipikus. Ettől még sokáig el fog menni, azon kívül hogy nem jó hallani nem okoz semmi kárt. A fehér füst az a leírásod alapján a rövid járatás miatt lehetett, a kipu rendszer még hideg volt és a lecsapódott pára felhőjét láthattad. Az index Amerikában folyamatosan világít, persze így itthon a műszakin bele fognak kötni. Legalábbis ahogy hallottam.
A váz sérülését meg látni kell, hogy véleményt lehessen mondani róla. Ha mentél vele és elengedett kormánnyal is egyenesen ment akkor talán nincs nagy baja, de pontosat csak méréssel lehetne mondani Az enyémnek is van kis sérülése (kormány vége benyomta) de attól még hibátlan.
A képekből nem látni semmit, mert túl kicsik.

Na ez volt a szerény véleményem
hello srácok!

köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek. Szeretném kikérni a véleményeteket:

A mai nap megnéztem egy fekete Thunderace-t.
97-es volt fekete - sötétszürke szin összetételű. A hasznaltauton találtam ő az első 650- ér. Hát voltak hibái, a srác azt mondja, hogy ő 2005-ben vette kb 5-6000 km-ert ment vele nincs rá jogsija nincs pénze levizsgázni, de a hitelt fizeti ezért inkább eladná....
Na szóval szépen indult szivatóval, melegitette, közben volt egy kis csörgés a motorban szerintem vez lánc, de amikor megmelegedett kb 2-3 perc útán akkor abbamaradt. A következő ezután húztam 2 kövér gázt és elég szépen füstölt, nem kékesen inkább feketén mintha sokat kapna, de nem volt bizalomgerjesztő. Ja az óra 24000 km-en állt he-he-he. A srác azt mondta, hogy amcsiból hozták, mert a lámpakapcsoló nincs rajta, ahogy beinditod azonnal ég a lámpa. A műszerfal viszont km/h beosztású volt. A hátsó féken vason voltak a betététek elől viszont újszerűek voltak. A vázon látszott, hogy próbálták eltüntettni egy régebbi elesés nyomait de nem teljesen sikerült. A fényszóró tompitotton csak az egyik világitott, viszont elől az indexek folyamatosan világitottak, csak ha indexeltél akkor villogtak hátul viszont nem. Ja műszaki lejárva, gumik őregek és kemények mint a kavics.....
NA mit szóltok hozzá?
Én sem nagyon tudtam a létezéséről,nekem szerelem volt első látásra....
És gyönyörű...semmi mást nem tudok róla mondani....Csodaszép....
Minél többet nézem,annál szebb....
Tiszaújvárosban lent vagyok kb 40 perc alatt....Csak süssön a nap.:-)
Szerintem a bordó is nagyon száp, de a fekete a sok ezüsttel is nagyon bejövös
pedig annak van a legszebb szine, nagyon szép az a kék...
de át lehet fújatni bármelyiket ha az ember nagyon akarja, csak megvan valakinek az a színkód?
Szerintem amikor megjelent ez a motor a piacon anno 96-ban talán magyarországon lehet kicsit később nem sok emberkének volt annyi pénze, hogy 1000-es sportmotort vegyen. A kintről behozott gépek között meg elég leharcolt példányok vannak. Ráadásul hála istennek a legritkább a kék-fekete színű. Magyarországon én 6 példányról tudok. De nem is lehet sokkal több.
na azt akartam megvenni én is!
majd lesz másik...
csak olyan szőrnyen ritka ez a motor, de vajon miért?
nekem az az első gondolatom ez ügyben, hogy aki egyszer már megvette nem akar tőle megvállni mert annyira jó!
De ezt ti tudjátok megmondani!
Én először Thundercat-et szerettem volna venni, nem is tudtam az ACE-ről, de valahogy egyszer a használtmotor keresőbe, csak annyit írtam hogy thunder és láss csodát THUNDERACE-is létezik, innentől nem volt kérdés milyen motort vegyek. Az enyém tavaly került 960000 Ft-ba, viszont Magyarországi, végig vezetett szervízkönyves, 24000 km-el vettem, csodaszép állapotban, Yoshimura RS-3 + a gyári, sötét plexi+ a gyári, riasztó, sportlégszűrő, takaróponyva, láncspray meg amit talált hozzá az eladó.
Azóta én is költöttem rá pár forintot.
LSL kék eloxát bukógomba + spec konzol
Bagster tankbőr + üléshuzat
Nonfango oldaldobozok + hátsó doboz + konzolok
stb.......
Amúgy Tiszaújvárosban dolgozom, az talán kicsit közelebb van jó időben sokat járok motorral dolgozni.
Azt hittem először hogy a Kazincbarcikai grandemoto-tól vetted a gépet mert pont szóltam egy haveromnak hogy van egy olyan mint az enyém de mire felhívtuk őket le volt foglalózva. De szerintem mindegy honnan vetted az ACE a mai napig megállja a helyét az összes mai modern kiadású motor mellett. Valahogy akik nem értenek annyira a motorokhoz mindig 2-3 évewsnek tippelik, mikor megmondom hogy 10. éves leesik az álluk. A világ legszebb motorja.
És Face!
Gyönyörű a motorod...
Nekem is be kell szereznem még dobozokat,és egy kipufogót,mert az ami egy kicsit sérült