Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Face!
Örülök,hogy írtál....
Hm,gyönyörű a Thunder,csodaszép motor,mikor megláttam beleszerettem....féltem tőle,mert kicsit idősnek tartottam...de nem hagyhattam ott.
Hajdúnánás nincs messze,nyáron megyek fürdeni:-)Egy találkozót megbeszélhetünk, a két kék vas jól meglesz egymás mellett...majd csinálunk jó sok képet...
sajna még képet nem csináltam...elfelejtettem
De pótolom
Ja, megvan a motor szervizelése,olajcsere stb....nem bírtam tovább,ma mentem egy rövidet,mert felszáradt az út...de sajna nem sok élvezet volt benne,mert a hideg nagy úr....
Viszont kivittem a KTM et egy dagonyára...
Hello
Én sem azért száguldozok és pályázok, hogy megkarcolódjon . Inkább az motivál, hogy a pályán nem kell a trafikat figyelni meg a szalagkorlátoktól fosni. Első a biztonság.
Ja remélem összefutunk valamikor.
Akkor már nem csak nekem van kék-fekete Thunderace-m a környéken.
Kár de, egyik szemem sír másik nevet!
El kellet mennem Kunmadarasra hogy találjak egy olyat mint az enyém.
Én is csak azt tudom mondani a gépről, hogy 1000 km 1-2 dl olaj. Ezt ne felejtsd el soha! Amúgy semmi baja sose. Nagyon jó gép. csak jót tudok mondani róla. Bár én nem szoktam vele pályázni meg száguldozni, csa k túra meg motorozgatás. De csak azért mert annyira szép nem lenne szívem összetörni...
mind1, szerintem azt is eladták...
Nem a hasznaltauto.hu ról vettem meg a motort,úgyhogy szabad a vásár.....
Nos,nekem ez az első négyhengeres motorom,előtte csak egyhengeressel nyomtam meg rövid ideig V2essel.Minden tanácsot szívesen fogadok:-)
Ez a motor egy kompromissum, a ringen a kanyarban túl nehéz ott egy 600-as GSXR vagy R6 biztos gyorsabb, a célegyenesben meg egy GSXR 1000-es vagy R1 a nyerő.
Na jó értem egy kicsit többet akarsz kihozni belőle
Viszont egyikkel se szeretnék túrázgatni , viszont a mienk arra is egész jó
Van maikor nem. Igazából a ring célegyenesében és kigyorsításkor vettem észre hogy az 5 sebességből adódó hosszú áttételek miatt nem nagyon érződött a sok ló. Kisebb lovakkal is ott nyargaltak mellettem. Ezért gondoltam hogy valamin változtatni kellene. Kap még előre kisebb lánckereket is
Mond Ess neked nem elég a 146 paci?
Kevés a gyorsulása?
Hello!
Üdv köreinkben. Az adatlap kitöltése lemaradt.
Az enyém sem eszi az olajat túlzottan, max 1-2 deci az meg elhanyagolható. Fogyasztás 6 körül alakul utcai nem legális határok közötti használatban. Pályán megette a 10et is .
Ez még csak a kezdet, dynojet után lesz ez több is . Már alig várom
Nekem 5- 5,3 l- között fogyaszt, akár két személlyel is(mert 2 személlyel ugye még ovatosabb az ember)
Az olajfogyasztásom :olajcserék között nem kellett utánnatöltenem.Tehát nekem szinte semmi.
A kék-feketét vetted meg?
Amit a hasznaltautón is hírdettek?
Mert azt én akartam!
De ha már így alakult használd egészséggel!
Sok balesetmentes km-t!
Hallottam (rém)híreket a motor olajfogyasztásáról.Ez igaz?
Normál túratempónál milyen a benzinfogyasztása?
Na ja ,meg rá is kellett találni, meg kiutazni, hazahozni. De Így is nagyon megérte.
Nos nem titok.
A motort kereken 2000 euróért vettem,mondtam,milyen állapotban....erre jön majd a forgalomba helyezési hercehurca..saját számításaim szerint olyan 700.000 ft körül lesz a végösszeg,ami szerintem nagyon jó!A motor állapotához képest pedig.....csúcs!
msn en jobban tudnánk beszélni a témáról.
forissandor@hotmail.com,vegyél fel:-)
Nos és neked mennyiből jött ki? ha nem titok?
Helló!
Köszönöm a gyors választ.
Igyekszem készíteni egy pár képet a gépről,jelenleg még csak leraktam a garázsba,alig várom a jó időt.
Jövő héten fogom az olajcserét megcsinálni rajta,megvettem hozzá mindent.Ma kicsit bátortalanul néztem a gépre,eddig ugyanis enduróztam,hozzá kell szoknom majd a kicsi tündérhez.És sajna a komplett ruhatárom is le kell cserélnem,hülyén néznék ki a cross sisakban a vason,meg bordó csíkos enduró hacukában:-)
Tegnap az egyik barátom megnézte este a mocit,és vele volt az egyik haverja,és kapásból 250.000 forinttal többért megvette volna,mint amennyibe került.....De nem adom!Ő már az enyém:-)
Na szaladok tovább!
Ha mégis valami különleges tudnivaló van a gépről,írjatok!
Motoros üdv:Lion
Ja elírtam a ponot : www.yamaha-motor-europe.com
Grat az uj Thunderacedhoz
Képet tudnál róla felrakni?
Infokat találsz a gépről Pohi weblapján: www.2002r1.extra.hu neki is ilyenje volt.
Nézzd meg ezt is (pl használati utasitás): www.yamaha-motor-europe-com
Szép estét mindenkinek!
Véleményetek szeretném kikérni.Ma megvásároltam a saját kis Thunderace-emet:-)))
Annyira örülök!
A vasat átnézettem szerelő barátommal, gyakorlatilag alig használt a gép,óra szerint 23000 km,szinte karcmentes,olaszországból vettem,1997es kiadású és 2004ben lett először forgalomba helyezve,egy 58 éves úré volt,végig vezetett szervízkönyvvel...megvan minden papírja,most intézkedem a forgalomba helyezéséről.Egyetlen kavicsfelverődés sincs rajta,a hátsó lábtartó még szerintem nem lett lehajtva....lélegzetállító.Eredetileg elindultam valami nagy enduróért,pl Varadero,V-strom,megláttam egy kereskedésben és beleszerettem.Az úr beszámoltatta egy er 6 kawába,mert nem mert vele menni(már amennyit megértettem magam az olasz hölggyel)
Szóval nem sokat teketóriáztam,kocsira fel és most itthon alszik.
Viszont a típussal kapcsolatban nem sok információt találtam a neten,itt olvasgattam a fórumot,ha valaki pár hasznos tanáccsal el tudna látni,azt nagyon megköszönném.Gondolok itt nem csupán nyers műszaki adatokra,hanem jó tanácsokra is a típussal kapcsolatban,mire kell esetleg különös gondot fordítani,stb stb...
Nagyon hálás vagyok előre is.
Elérhetőségem:forissandor@freemail.hu

Reméle
m jön a jó idő!
Akkora pedig jó széles utat kívánok!
üdv:sanyi
Akkor ezt megbeszéltük.
Ha aktuális lesz akkor majd újra előszedjük a témát. Már alig várom
Jó! lesz Thunderace cup
Nem tudtam mennyi póni van benne, és nem akartam megsérteni senki, hogy leszólom a frankó motorját.
Én is bízom benne, hogy lejutunk a Balaton ringre , de ha idén nem is akkor majd jövőre.
Jössz Te is ha lesz pályanap valahol P vagy Hring?
Most látom máshogy gondoltad a 80 lovat, de ugy se stimmel
Szoval a GS 44 ló a mienk meg 146 paci.
Milyen 80 ló jó ha fele van nekije
Váltani meg mindegyiken kell ha 6 seb. van akkor az csak több és nem nagy külömbség van pl 3 és 4 között v 4/5 között.5-ös vátónál jobban elkölönül és könnyebb megjegyezni fordulat és hang alapján.
Kiváncsi leszek Sávolyra is , arra van nyaralási érdekeltségem