Halihó mindenkinek!
Nagy kérdésem lenne ,tud e valaki a motorunkhoz egy használható hűtőt ,mert az enyém sajnos kijukadt ,vagy van e lehetőség a javításra?
Szeva Piet! Esetleg csütörtökön valamikor, vagy péntek délután... talán még a szombat délelőtt is jó lehet... majd szóljatok időben! Tegnap mentem egy rövidet, az nagyon jól esett
Ja nem mozog semmi
Az FZR-re is jó lenne az idomzat? (Vagy csak a motorikus része+váz?)
A Cat az egész más méretű? Múltkor 2x-er is oda kellett néznem hogy lássak külömbséget.
Pestről semerre se igazán egyenes oda az ut: M1-től délre kell sokat menni az M7-től nem is beszélve (északra).
Marad a legrövidebb Bp-Bicske-Mór-Zirc az meg igen lassú, van ahol kellemetlen még 80-al is, olyan rossz az ut.
Vagy 7-es-Szfv-Veszprém-Zirc.
Szoval nekem 2 óra simán.
Csak vigyázz azzal a fékkel!
Piet jelentkezz.a holnapi napra valami saccperkábé időt mondhatsz(mondjuk a cseszneki parkoloba találka jo idő esetén).úgy érzem csúnya lesz a másnapom
Nekem is meló lenne, főleg hogy új helyen kezdtem 2 hete , de szerencsére simán el tudtam intézni hogy végre motorozhassak ismét pályán . A túra nekem elég körülményes, főleg úgy hogy idén kb 200 km-t mentem közúton. Meg vissza kellene építeni utcára. De sajnos előre láthatólag idén ez lesz az utolsó alkalom .
Ha mégis útra kelek akkor szólok
Bitang nagy itt a csend.. megint csak én szedek bérescseppet?
Én csak szelem, szelem a kilómétereket de uffest itt alszik mindenki....
Nagy kérdésem lenne ,tud e valaki a motorunkhoz egy használható hűtőt ,mert az enyém sajnos kijukadt ,vagy van e lehetőség a javításra?
Megtudná valaki mondani, milyen olaj kell az első teleszkópba?
Az FZR-re is jó lenne az idomzat? (Vagy csak a motorikus része+váz?)
A Cat az egész más méretű? Múltkor 2x-er is oda kellett néznem hogy lássak külömbséget.
a hátsót meg majd idővel megcsinálom.
Marad a legrövidebb Bp-Bicske-Mór-Zirc az meg igen lassú, van ahol kellemetlen még 80-al is, olyan rossz az ut.
Vagy 7-es-Szfv-Veszprém-Zirc.
Szoval nekem 2 óra simán.
Csak vigyázz azzal a fékkel!
Most már nem érdemes addig elmennem, estefelé megyek Debrecenbe
A k..életbe! most jött a tel.,este indulok a Hollandusokhoz! Nem tudom mikor érek haza
Mindig csak a munka+a munka ÁÁÁ
Ha mégis útra kelek akkor szólok
Jó neked!Sajnos nekem hétfőtöl péntekig meló Egy hétvégi túrában viszont benn lennék...
Én megúsztam. Már nem motoroztam kb 2 hónapja.
De szerdán megyek vár a Hring.
Esetleg elnézhetnél arra.
Na...úgy nézem,jól agyon lett szervezve a dolog
Mindenki kórházban?
Ha minden igaz,mire hazaérek(ez jővő vasárnap lesz)kész lesz Utánna,ha terveztek benn vagyok!
Addig is mindenkinek jó gurulást!
ui:jó nektek!