Mondom, biztosan van az az ár, amiért érdemes megvenni a kakasdit is...szerintem kb.450-500 ért. És max. ami a legegyszerűbb, veszel egy blokkot bele. Akkor is 2000-es évjáratú. A telószár szimmering csere meg nem tétel.
Szerintem is motorra válogatja melyik a jó a kereskedésbe és melyik nem, ki kell fogni. A használt motor vásárlása mindig lutri...és mindig is az marad... néha az elöző tulaj se tudja mi van a motorban...
De jó, hogy megnézte már valaki a Kakasdi mocit... legalább nem nekem kellett leutazni, hogy csalódjak!
Nem mondtam hogy jó a grandemoto-nál lévő Thunderace sőt voltak náluk nagyon leütött motorok, de voltak olyanok amelyeket barátaim hoztak el jó áron és azóta is jól szuperálnak. Szerintem minden kereskedésben találhatünk széthajtott , összefoltozott motorokat.
Az EXUP mindegyikben zörög alapjáraton...azzal ne foglalkozz...Nekünk volt egy amelyikben 98.000 Km volt, és full gyári állapot...hibátlanul ment...jók ezek a vasak, én szerettem nagyon
Az enyém 97 es,óra szerint 23.000 van benne,de tényleg gyönyörű.
Amúgy fogalmam sincs,mennyi a piaci ára.
Az biztos,gyönyörű,kicsit zörög benne az exup szelep....és a plexim szétszívta a nap,vagy hasonló baj,az cserés.Nézd a képeim:-)
Osztrák kollegám járt így, kirándult a Ducattijával, egy srác megkérdezte , hogy eladja-e neki. A srác felajánlott egy jó árat, eladta. Azóta sincs motorja - és nem is lesz!
Hanyas évjárat a tied?
Hali...A kakasdit néztem...kis műanyagmeló lenne vele....de, ez a legkevesebb...fehér az olaj benne a nívó ablakban...Állítólag összefolyt a víz az olajjal, mert nem húzták le rendesen a hengerfejet...de, kérdem én, mért kellet az levenni először is... ..állítólag csak megnézték...teló elfolyatta az összes olajat...lehet, hogy érdemes lenne megvenni,de nem 750-ért az tuti
Vigyázz ZORRO a Grandemotoval! Én voltam náluk. A CBR1000F-et néztem. Évek óta kerestem ezt a színt ezt az évjáratot és otthagytam. Egyébként a mai napig meg ez a motor (talán nem véletlenül). A srác alig foglalkozott velem, a motor alig indult, mikor a kompressziót szerettem volna méretni, kijelentette hogy nem hajlandó megbontani. Bezzeg a ZZR1100-t, másoknak serényen bontogatta. A féktárcsák mindegyiken nagyon kopottak voltak. Ja, a legjobb: Kérdeztem " Mik ezek a sérülések? Ezeket mi csináltuk szállításnál." A négyből hármat? Szép. A gép alig ment, rázott és füstölt az egyik oldala. Ha mégis elmész megnézni, ne állj a fűre, mert nem szereti!
Ja,ja!
Remélem rendben lesz műszakilag!
De csak rendben lesz... meg yamaha is, csak nem esik szét könnyen... remélem
Nekem azt mondták ezeknek a blokkoknak bírniuk kell símán a 100-150e km-t!
Miért zavar az annyira, ha idomsérült, vagy karcos volt az idomzata? Nagyobb baj ha műszakilag volt elhanyagolva. Inkább az elöbbi okán legyen olcsobb
Aztán van akinek nem a gyári szinek tetszenek: Sogorom még a 80-as évek elején vett egy vadiuj 900-as Yamahát (tx , 2 hengeres vagy mi volt) és ugy kérte, hogy a vadi uj mocit fényezzék át koromfeketére mert másra ö bizony nem ül fel. Ráadásul a srác szinvak
Király vagy Face!
Kösz, hogy szoltál!
Aztán nehogy megint úgy járjak, hogy a színe-java elmegy a beslő berkekben mint a kék volt... de szép volt...
Most megyek szerdán megnézni egyet, de nagyon kíváncsi vagyok rá, mert azt mondta a srác lehet alkudni rendesen... képek alapján rendben van, csak egy dolog zavar hogy nem gyári a színe!
Van egy szép Thunderace a Kazincbarcikai grandemoto-nál, ha még mindig ilyen mocit szeretnél venni. Piros-fehér képen gyönyörű azt írják szalon állapot. 635.000 + forg helyezés. www.grandemoto.com
Szép a moci! Pont mint az enyém!
A plexit szerintem ha lejössz érte Tiszaújvárosba 12000 Ft-ért adom.
minden nap itt vagyok 5-ig, vagy hétvégén Hajdúnánáson bármikor.
Hívj előtte ha érdekel 06703640592
Szép napot és széles utat neked és minden Thunderace tulajdonosnak!
Én nem hiszem, elég nagy cégnek tűnik! Meg aztán már baromi régóta hírdetik...
De jó, hogy megnézte már valaki a Kakasdi mocit... legalább nem nekem kellett leutazni, hogy csalódjak!
Amúgy fogalmam sincs,mennyi a piaci ára.
Az biztos,gyönyörű,kicsit zörög benne az exup szelep....és a plexim szétszívta a nap,vagy hasonló baj,az cserés.Nézd a képeim:-)
Hanyas évjárat a tied?
Az enyémet ma kérték a benzinkúton,azt mondta a srác,ilyet akar és 900 at ad érte......
De nem adom
Meg elég nehéz széthajtani. Ritkán jár a fors.szám mérő a felső tartományokba. Bár nekem már volt ott
Remélem rendben lesz műszakilag!
De csak rendben lesz... meg yamaha is, csak nem esik szét könnyen... remélem
Nekem azt mondták ezeknek a blokkoknak bírniuk kell símán a 100-150e km-t!
Aztán van akinek nem a gyári szinek tetszenek: Sogorom még a 80-as évek elején vett egy vadiuj 900-as Yamahát (tx , 2 hengeres vagy mi volt) és ugy kérte, hogy a vadi uj mocit fényezzék át koromfeketére mert másra ö bizony nem ül fel. Ráadásul a srác szinvak
Kösz, hogy szoltál!
Aztán nehogy megint úgy járjak, hogy a színe-java elmegy a beslő berkekben mint a kék volt... de szép volt...
Most megyek szerdán megnézni egyet, de nagyon kíváncsi vagyok rá, mert azt mondta a srác lehet alkudni rendesen... képek alapján rendben van, csak egy dolog zavar hogy nem gyári a színe!
Van egy szép Thunderace a Kazincbarcikai grandemoto-nál, ha még mindig ilyen mocit szeretnél venni. Piros-fehér képen gyönyörű azt írják szalon állapot. 635.000 + forg helyezés.
www.grandemoto.com
Szép a moci! Pont mint az enyém!
A plexit szerintem ha lejössz érte Tiszaújvárosba 12000 Ft-ért adom.
minden nap itt vagyok 5-ig, vagy hétvégén Hajdúnánáson bármikor.
Hívj előtte ha érdekel 06703640592
Szép napot és széles utat neked és minden Thunderace tulajdonosnak!
Még megvan a kép amit csináltál , mindig megmosolygom mikor megnézem
csak ritkán, de inkább akkor pályára megyek