Igen az idomok nagy része porrá tört, mert már elötte is javítva voltak. Amit lehetett megmentettem, a farokidomot, a hasidom egy részét. Sajnos a fejidom tartó vasai is javíthatatlanná váltak, így szabadon engedhettem a fantáziámat, és alkothattam magamnak egy túramotort.
Hello Zorro!
A képek már régiek, azóta túramotorrá változott a gép, és már csak egy fényezés kell. Sajnos jobb képem nincs a motorról, a középső az enyém.
menyit kérsz érte Némo?
és valami rövid leírást is adnál hozzá?
én mindenképpen veszek egyet az idén, csak megfelelően körbe kell néznem a piacon! Jó lenne valami szépet kifogni!
Szevasztok!
Látom megy az üzlet az oldalon Adtok-vesztek, én meg azt sem tudom merre fussak lóvé után! Egyébként megjegyzem,az enyém is eladó,ha tudtok rá valakit szóljatok légyszi! Köszike
egy motor lehet,na de egy BURGMAN?
amugy minden csak a tudáson múlik...gondoltam.aztán megcáfoltam magamat mikor nsr-rel szarabb időt futottam mint az előddel.
a gixxer az komolyan felvetődött?
Szerintem ha úgy használod ahogy eddig akkor nem lesz semmi bajod. Meg a mocinak sem. Elkopni sem fog . Köszolgál még jó sokáig. Igaz akkor mi lesz a fiatalokkal?
Ezek szerint át ülsz egy csopperre?
Beszéltem már Fazer1000-el is és Ő is a tiedet ajánlotta!
De most nincs annyim rá...
csak a szezon végén lenne... és addig nem vár a vérem, mennem kell valamivel!
kértek még
http://ursa.irk.ru/manual/
nyugi angol és német vagy adjak még cimeket
Azért úgy szebb volt nem?
A képek már régiek, azóta túramotorrá változott a gép, és már csak egy fényezés kell. Sajnos jobb képem nincs a motorról, a középső az enyém.
Fazer mondta, hogy neked adta el a Tunderace-t, gondoltam megnézem...
most így néz ki, ahogy a képeken lehet látni, vagy ez régi állapot?
Nem vagyok egy nagy billentyűzsonglőr,de ez sokat segít és gyorsabb is:70/3194768 Helló
és valami rövid leírást is adnál hozzá?
én mindenképpen veszek egyet az idén, csak megfelelően körbe kell néznem a piacon! Jó lenne valami szépet kifogni!
Látom megy az üzlet az oldalon Adtok-vesztek, én meg azt sem tudom merre fussak lóvé után! Egyébként megjegyzem,az enyém is eladó,ha tudtok rá valakit szóljatok légyszi! Köszike
amugy minden csak a tudáson múlik...gondoltam.aztán megcáfoltam magamat mikor nsr-rel szarabb időt futottam mint az előddel.
a gixxer az komolyan felvetődött?
burgman ellen nem vagyok hajlandó kiállni
szégyen lenne kikapnom
nem lesz nagy változás az 1000, 150lóerejéhez!
talán egy GSXR 600-as
vagy egy Burgman
Ezek szerint át ülsz egy csopperre?
De most nincs annyim rá...
csak a szezon végén lenne... és addig nem vár a vérem, mennem kell valamivel!