Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én jövő hét végéig Nyugat-Balatonon leszek, moccal együtt, ha addig kitaláltok valamit, szoljatok
Nemo mikorra lesz konkrétan kész az Acéd?
Szasztok!
Hmm Pyyt,nem tudtam kikódolni ki keresett!Mutter mondja: 1 motoros keresett,de hát sok motoros keres
Egyébként most lesz csak kész a mocim,nem részletezem miért Az oldalon sem voltam, nem voltam itthol.Most is eltűnök 1 hétre,de utánna úgy tűnik nyugi lesz!Írjatok ha program lesz!Csákó!
Sziasztok!

A harmadik Thunderace találkozóban (túrában) szívesen benne lennék, csak találjunk megfelelő időpontot.

Mr. Soprano!
Köszönöm szépen a túraülést, jobb, mint gondoltam, de tényleg.
Totál kényelmes, az üléspozíció szerintem inkább alacsonyabb, mert jobban látom a műszerek felső részét (kevesebbet takar el a fekete plekó).
Te azért gondolhattad magasabbnak, mert szélesebb a gyárinál, a comb felső részét magasabban tartja, és lábletételkor valóban nem ér le annyira az ember lába.

Szép Napot mindenkinek: $
Nálunk meg hol szakadt, utána elállt és 800 fok, megint szakadt és megint 800 fok. Na mindegy... zért este 8kor kimentem és most értem haza most kellemes az idő na de még a nyáron össze kéne hozni egy ACE találkozót. Valamikor augusztus közepe felé mondjuk. Van egy pincénk a Somlón, pl ott is lehet. Értekezni kell még Némo kollegával, mert nagyon eltűnt, meg a "$" kollegával is, mert róla sem hallottam tavaly óta. Szóval ha gondoljátok, a témát tekintsük megnyitottnak és várom az ötleteket észrevételeket!
Szia Pyyt!
Ez nagyon érdekes volt: a Cseszneki oldalon semmi eső, Kardosréten pedig fél óráig szakadt, bánatunkban szét ebédeltük magunkat. Erre visszamegyünk Csesznekre:tiszta nyár minden száraz ugy hogy jól lehetett menni. A vágott slickkem ugy ragadt mint a pálmatex
OK, Ha még ottleszünk, csörgök
Mail ment!
Szia Pyyt!
Lehet hogy ponty holnap megyünk
Esetleg a telcsiszámodat elküldenéd hátha ráérsz?:e-mail cimem : lipics@wald.hu
Létezik olaj összehasonlító teszt...azt hiszem az általunk ismertek közül a Motul dobogós lett! De többre nem emlékszem, jó pár éve volt.
Bár nem a témához tartozik, de többek között ezért váltottam NGK gyertyáról Denso-ra. NGK-ból Magyarországon is sok a hamisítvány (lehet már nincs, de ez nem nyugtat), és nehéz megkülönböztetni, majd hogy nem lehetetlen. Volt egy ábra hogy mit kell nézni, hol kell nézni, és akkor kiderül. De én nem fogom a motoromat kitenni egy esetleges hamis gyertyának köszönhető horrorisztikus szervízköltségnek. Inkább használom a Denso-t...ami elvileg még jobb is és olcsóbb is.
Hivatkozom korábbi eszmefuttatásodra, miszerint csak hosszutávon jelentkezik a hatásaa rossz olajnak vagy hosszu intervallumnak.
Szerintem ezt inkább csak akkor lehetne biztosra tudni, ha 2 gépet párhuzamosan egyformán használnál 2 külömbőző olajjal, mondjuk 100000km-t de ilyen szerintem nincs is.
Azt hogy a váltónak ez vagy az nem jó az inkább a vizkozitásán múlik nem? Vagy a márkátol, más minőségtől is függ?
Oksa Hát ilyen korban már veszélyes a vezetés........
Na majd szoljál, apósomnak van egy Swiftje, nemrég vette, de igyekszünk lebeszélni ,mert már 81 éves.
Évi 200km-t megy vele, de idén szerintem alulmúlja, mert eltörte a válát-gyalog
Nem vitatkozom, körülöttem mindenki ezt használja még nem volt gond és olcsó viszonylag 1-2 helyen csak meg kell találni......
Persze...van akinek bejön. Én csak annyit tudok hogy amit én vettem és sokan mások is, az Ukrajnában csomagolták...és ezeknél volt minőségbeli eltérés.
Ha pedig arra kell figyelnem melyik R4-et hol csomagolják, és ez dönti el hogy veszek e vagy sem, az már régen rossz egy olaj hírnevének számomra. Ha Grönlandon csomagolják akkor is azt a minőséget kell hogy adják amit Angliában...de persze akinek még nincsenek rossz tapasztalatai, az ne váltson. De a Motul 300W-t is úgy találtam meg, hogy ajánlották, és kipróbáltam. Néha azért pozitívan is alakulhat ha kipróbálsz más olajakat.
Ahogy tervezem és állok anyagilag jövőre lesz lakás. Aztán veszek egy suzuki swift-et 500.000-ért az nekünk bőven elég nem nagyon megyünk messzire autóval sokszor, inkább rövidebb távok az is ritkán. És már jöhet is az R1 ismét vagy esetleg egyx fjr1300, na nem új de olyan 1.5-2 milla között......ha ez is megvan jöhet a gyereknemzés .....ez az 5 éves terv.....de lehet rövidebb lesz, remélem 3
Sajnos mindenki brutto fizetése pont ilyen elvonási tünetekkel küzködik
De vigasztaljon, hogy ha állami motoron mész még fizetnek is érte (persze nem ugy és oda mész vele ahová akarsz
Hát ez igy nem valami okés: se ház se motor )
Én még nem használtam mást a Castrolon kívül. Lehet nem jó olaj csak azt nem értem miért használják annyian, meg a versenysportban.....Az R1-ben is mindíg Castrol Gp volt és nem volt problémám vele, nem ette, szépen váltott, ha nem ette akkor a blokk csak nem kopott.......az FJR-ekben is az van csak power1, nem panaszkodnak.
Hát még mindíg, de remélem megnyugtat, hogy havi 100.000 Ft-ot vonnak le a fizetésemből mindenféle adó dolgokra úgyhogy végül is a saját pénzemen motorozok és még marad 115.000 Ft keményen elkölthető saját pénz nemsok. Öcsém vett egy gsr-t, hétvégére kölcsönadta, meg majd néhanapján........a ház az most az álló falaknál megrekedt bizonyos családi gondok miatt, nem részletezném, jövőre veszünk egy lakást inkább ha minden jól megy.
Én castrolt használok, mint már írtam és nem szégyenlem elkergetni a fordulatszám mérő a piros széléig . És ahogy tapasztalom érezhető különbség a km előrehaladtával. Én is 6000-nél cserélném az olajat, csak nem megyek annyit egy évben így az éves intervallum a mérvadó.
Múltkor a pályán csipegetett belőle egy kicsit de nem veszélyes. Maradok ennél.
No azért én is maradok a 6 ezres intervallumnál (najó most 6500km volt)
És még mindig elég öregurassan használom (6 000-es fordulatig ) Végül is 56 éves vagyok
Lehet hogy most meg fogtok kövezni, de nem tartom jó minőségű olajnak a Castrolt.
Inkább Motul 300W Competition vagy Fuchs Racing 10W 50 vagy a 15W 50. Igaz ezek jóval drágábbak, de az olajon nem szabad spórolni főleg ha 10000rpm-nél kell a kenést biztosítania.
Én több motorba is próbáltam a Castrol R4-et és egyikbe se jött be. Amikor a gixxerbe próbáltam 3000km lehetett az olajban, de csrélnem kellett, mert akadozósabb, szárazabb lett a váltás. A ringen pl. nagyon zavaró volt...után próbáltam ki a Fuchs-ot. Elfogultság nélkül a jelenleg kapható egyik legjobb olajnak tartom a Motullal együtt.
Pohi! Mi ujság, még mindig csak államköltségen motorozol?
Ház kész van már?
Most tényleg olcsóbb itt, általában nem szokott, csak ha akciós.......szoktam nézni itt is.
1999es és 2001es ZX6R-t néztem. de tervben van egy másik Thunderace is. Majd ami jön. :) Úgyis eladásra veszem :)