Hi OldPiet!
Persze hogy hiányoznak. Minek rakjam fel? Hülyén nézne ki féloldalasan. Különben is a hasidom még a hegesztőnél van. Jó lesz egyenlőre. A fejtartó konzolról semmi? Kismegszakító (automata) sínből van. 2m=1100 Ft +600 Ft Mégsem 47.000Ft
Nézzél körül www.louis.de Spiegelverlangerung -okat.
Lehet hogy hosszabb száru tükröt is találsz mint a gyári, csak a felfogatások lehet hogy másak (csavartávolság)
És urak,lenne még egy kérdésem.
Olyan problámában szenvedek,hogy a Jóisten széles vállat adott nekem,és a tükrömben abszolút nem látok semmit.
Régi motorjaimnál ilyen baj sosem volt.
Lehet venni valami spec. tükröt,vagy kezdjem el barkácsolni a szárát?
Hello FACE!
Mondj egy árat,megegyezünk rá.Az enyém sajna használhatalan,volt rajta valami matrica,és olyan az egész,mintha fel lenne csiszolva....
Próbáltam polírozni,de sajna nem megy...
Szia OldPiet!
Az előző gazdájának a haverja, egy balos kanyarban elcsúszott és a motor egy teherautóba csapódott. Összetört az egész fejidom (lámpa, idom, műszer, konzol, plexi, kormánycsutkák) és a bal oldala (index, idomok, sebváltókar). Egy része már lett pótolva, a gép üzemképes. A többi alkatrész amit felsoroltam kellene még. A bontókban nem igazán van ez a tipus. Tegnap lettem készen vele. SK fényezésben van valakinek tapasztalata?
Sajna nekem az égi világon semmi tarcsi alkatrészem nincs (gyertya, szűrő, és olajon kivül), de így érdekes a motorod sérülése azok alapján amit kersel: konzol, műszerfalkeret, de a fejidom nem sérült?
Vagy már a többit sikerült beszerezni.?
Képet nem raksz fel, csak érdekesség képpen?
Pyyt-nek lehet alkatrésze, meg volt nem forgalomba helyezettje. De vissza kéne keresni az elérhetőségét itt a topicban, de már sok hónapja nem szólt hozzá.
Nakedban nem gondolkozol?Persze ha fejidomod megvan, akkor értem hogy nem.
Köszi, igyekszünk olyan színvonalas műhelyt csinálni ami megfelel minden igénynek Ez jó marketinges duma volt
Sajnos egyszer mi is szerelőhöz vittük annó a kocsinkat. Több kárt csinált mint hasznot. Azóta tőlünk pénzt nem láttak
Azon van mit javítani. Szegény kocsim teljesen odavan a szar pesti utakon
A munkával meg én is így vagyok. addig kell csinálni amíg van. Nekem ez lesz az első szombatom az elmúlt időszakban, hogy nem megyek dolgozni.
De én magamnak csinálom és egyenlőre jól kijövök magammal és nem rúgom ki magam . Igaz fizetés emelés sem lesz
Hát pedig ez a helyzet sajnos, habár ha arra gondolok mennyi embernek nincs munkája, hallom ismerősöktől, hogy vissza kellett adni a motort ebben az évben mert nem tudják fizetni a részletet és ebben az évben kimarad a motorozás. Vagy nem tudnak tervezni semmi túrát mert épülnek le lassan anyagilag.
Azért ez szomorú...ahhoz képes én még örülhetek, ha azért nem megyek mert dolgozok...
Tegnap volt egy szitu amikor a faszikám kamerázott volna. Ezek szerint jól sikerült helyezkedni. Minek kapcsán volt a bejátszás. Remélem nem valami recessziós baromság .
Hol lehetne megnézni? Érdekelne mennyire volt ügyes az operatőr
Ma gurultunk egy csodaszépet.....
Hmmmmmmmmmmmm..........
Nem előzött meg senki,csak egy fekete VFR,amikor elbambultam...
Tényleg nem kell tükör:-)