Bocs, hogy csak most reagálok.
Szóval itt (Győr) egész jó idő volt, délután főleg.
Mivel írtad, hogy nem jössz, inkább Szlovákia felé vettem az irányt...
Na mind1, majd legközelebb!
Kb én is úgy terveztem. Csak ne essen az eső!
Ha tudod mikor leszel ott pontosan, dobhatsz egy SMS-t.
A számomat beírtam az adatlapomra a háziállat rovatba (pár nap múlva törlöm).
persze ha 2 menet közti pihenő elmagyarázod az atommodelleket,meg egyéb ilyen dolgokat,amit a fizika érettségin elvárnak,akkor megmondom itthon h tanulni megyek
hát izé...ööö...érettségi szóbeli 19én,és nem hiszem h támogatják az itthoniak h lelépjek,mikor most elvileg nagy tanulásba vagyok(látható,egész nap fórumozok )
max ha este fele vagy reggel,így nem menne el az egész napom.
meg azér na...nem kell túlzásokba esni.az egy gs volt utassal.ez meg egy seggrakéta(utassal/nélkül )
szóval csak vicc volt.de ha nem is jön össze most,legközelebb szívesen kimegyek
Kellene egy kis segítség. Te ugyebár ráaplikáltad az oldaldobozokat a vasra, nem tudnál nekem küldeni leírás félét, képeket, hogy oldottad meg vázlat rajz stb....
Nekem is sikerült két oldaldoboz, de nincs időm még kitalálni sem hogy tegyem fel. Mindkettőhöz megvan a platni, de nem tudom hogy nézzen ki a konzol, és hogy mihez fogassam.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, az első lánckerék anyáját kétféle képpen lehet föltenni, és nem tudom melyik a jó megoldás. Bemarással befele, vagy kifele?
Ahogy mondod a Thunderacen a 2-es volt az univerzális sebességfokozat , de a GS500-assal a 3-as volt a jó
Most már csak a robogóval kéne kiprobálni, 60-70-el azzal is tudok menni (csak ahhoz a gumikat kéne cserélni mert ezek már nagyon öregek)
Bocs, hogy csak most reagálok.
Szóval itt (Győr) egész jó idő volt, délután főleg.
Mivel írtad, hogy nem jössz, inkább Szlovákia felé vettem az irányt...
Na mind1, majd legközelebb!
Szép napot!
$