Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Bocs, hogy csak most reagálok.
Szóval itt (Győr) egész jó idő volt, délután főleg.
Mivel írtad, hogy nem jössz, inkább Szlovákia felé vettem az irányt...
Na mind1, majd legközelebb!

Szép napot!
$
Hi
Itt tegnap este ota nagyon trutyi idő van ugy hogy el se indulok.
Felétek mi a helyzet?
Hi!

Kb én is úgy terveztem. Csak ne essen az eső!
Ha tudod mikor leszel ott pontosan, dobhatsz egy SMS-t.
A számomat beírtam az adatlapomra a háziállat rovatba (pár nap múlva törlöm).

Üdv:$
11 és .3 között biztos ott leszek, a panorámás parkolóban pedig mindig megállunk.
De holnap reggel amikor indulok Bp-ről még jelentkezem.
Szia Piet!

Lehet, hogy összefutunk Cseszneken, holnapra céltalan motorozást terveztem.
Kb mikor leszel ott?

Üdv:$
ha írsz egy konkrét időpontot,meglátom h el tudok-e menni
amit 8 év alatt nem tudtam megtanulni,az már úgysem fog sikerülni 4 nap alatt
Á azok túl picik nekem Még ha csillagokról, bolygokról meg a fekete lyukakról lenne szó arról szivessen mesélnék, persze csak ha lány lennél
persze ha 2 menet közti pihenő elmagyarázod az atommodelleket,meg egyéb ilyen dolgokat,amit a fizika érettségin elvárnak,akkor megmondom itthon h tanulni megyek
hát izé...ööö...érettségi szóbeli 19én,és nem hiszem h támogatják az itthoniak h lelépjek,mikor most elvileg nagy tanulásba vagyok(látható,egész nap fórumozok )
max ha este fele vagy reggel,így nem menne el az egész napom.
meg azér na...nem kell túlzásokba esni.az egy gs volt utassal.ez meg egy seggrakéta(utassal/nélkül )
szóval csak vicc volt.de ha nem is jön össze most,legközelebb szívesen kimegyek
Gyere te is! Az Aceval megyek, de szerintem a kanyargós részen lefelé még igy is te leszel a gyorsabb. Persze Kardosrét felé csak begyorsitok
majd egyszer kimennék a thunderace ellen
na jó az már durva
Moccoztok még?
Pyyt! vasárnp nem jössz ki a Cseszneki kanyargosra?
Esetleg más is? (ha nem esik az eső )
Szia Bajszos!

Kellene egy kis segítség. Te ugyebár ráaplikáltad az oldaldobozokat a vasra, nem tudnál nekem küldeni leírás félét, képeket, hogy oldottad meg vázlat rajz stb....

Nekem is sikerült két oldaldoboz, de nincs időm még kitalálni sem hogy tegyem fel. Mindkettőhöz megvan a platni, de nem tudom hogy nézzen ki a konzol, és hogy mihez fogassam.

Előre is köszi! FACE Szanics Ferenc
Pilismarótra valaki?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, az első lánckerék anyáját kétféle képpen lehet föltenni, és nem tudom melyik a jó megoldás. Bemarással befele, vagy kifele?
A mocim csont nélkül átment a műszaki vizsgán, vágott slick gumival
Ahhoz képest hogy 2 éve se nyultam hozzá (olaj és szürőcserén kivül)
Ahogy mondod a Thunderacen a 2-es volt az univerzális sebességfokozat , de a GS500-assal a 3-as volt a jó
Most már csak a robogóval kéne kiprobálni, 60-70-el azzal is tudok menni (csak ahhoz a gumikat kéne cserélni mert ezek már nagyon öregek)
Ismerős az élmény, de én hétfőn kettesben mentem végig . De van még mit tanulni.

Lámpa nem tudom lesz-e. Idáig nem volt nagy élmény az utcai motorozás idén
Hihi ...én 20 kört végigmegyek fék nélkül 3-asban váltás nélkül. Mit köll azt annyira cifrázni?
Heló Piet,

Azt kell mondjam irigyellek! Sajna én nem tok menni kis ideig mert vetem uj kerekeket és a fékem nem stimmel még. Gyárival pedig nem lehet megállni.
Bibibi, ma voltam Kakucson Alig voltak (igaz volt 4-5 gokartos is )
Helló!
Lámpája nem lesz nekije?
Vagy ez csak a pályruhája?
Szine is lesz?
Elkészült a motorom
már csak tesztelni kell
utolsó próbálkozás
jön valaki hétfőn ha jó idő lesz kakucsra?
Ki akar mostanában első fékbetétet cserélni?
Van kéznél egy garnitúra kék Nissin kb 6000 km-rel. Árban megegyezünk