Ja jó kedvük volt
Szerintem az már mindegy hogy 147 vagy 165 Le. Viszont jó volt az utfekvés mert a lányomat is vittem
Állitólag az a baj hogy sajnálok fékezni, mert sok energiát veszit az ember, meg kopik a fék
Melyik ujjukkal mutatják hogy 1.-esben vannak
nem kell szomorkodni,szerintem csak a motor teszi
a thunderace meg gondolom gyengébb a gixxernél,emiatt,és csakis emiatt maradtál le
vagy engedted őket,had legyen jó kedvük
kardosrétnél már én is el szoktam engedni a nagyokat,meg zirc fele főleg.
csak azt utálom mikor mutatják miközben megküzdök minden egyes km/h-ért 100 felett,h ők még csak 1.ben vannak!
hát anélkül nem bírnék élni.fontos,mint levegőt venni
nsr lesz különben.
nagyon sajnálom h lemaradtam erről,hidd el h szarul érzem magam,nem a kifogást kerestem.ráadásul már régen is voltam(múlt 7végén )
legközelebb nem leszel "vetélytárs" nélkül,azt garantálom
nem tudtam menni végül,mert motorért jött vevő(elvileg ma elviszi),aztán meg Laci-napoztunk(mindenki Laci nálunk(csak én nem))
szóval majd bepótolom egy másik alkalommal,most nem jött össze.
Szerencsére nekem nem kell túl sokat PEstre járni, így elvagyok az autóval is . Viszont azt nehezen viselem ha megpróbálnak az életemre törni. Inkább megyek pályázni . Remélem a következő félévben már több lehetőségem lesz rá.
Hát igen ilyenekkel számolni kell szinte mindennap előfordul a moccossal.
De motorozni kell, pláne mióta állandosulnak a dugók Budapesten és környékén. Azóta erre rühelem az autozást.
Sziasztok keresnék pár alkatrészt a Thunderace-em hez pl: lámpa, fejidom tartó konzol, bal oldal idom műszerfalkörüli burkolat ha valaki tud segíteni előre is köszi irjatok e-mailt pipre@freemail.hu
Előzés az nem volt. Nem értek utol . Motorosok meg nem voltak a pályán
Első alkalommal rám húzta a kormányt, hogy ne előzzem meg. Ezen kicsit meglepődtem de remélem élvezte utána a kipu hangját a lehúzott ablakán keresztül , a másik alkalommal meg simán kikanyarodtak elém pedig csak én voltam az úton. Az hozzá tartozik az igazsághoz hogy nem 90nel mentem, de biztos vagyok benne hogy lehetett hallani hogy jövök . Szóval amíg ilyen gyökér autósok vannak addig inkább nem kockáztatok. Ha meg sokáig várok akkor még többen lesznek.
Hello
Az idei évet tekintve nem hiszem hogy szükség lesz a lámpára, ugyanis sikerült már két azaz KÉT alkalommal menni közúton. Mindkét alkalommal megpróbáltak az életemre törni, így nem nagyon eröltetem a dolgot.
Jövőre lehet hogy időszakosan kivonatom a forgalomból. (2X fél év
Sziasztok
Vannak használt motorgumik szép állapotban, nagyon olcsón akár vágott slickek is. Állapottól függően max 15e ft-ig!
Akit érdekel ezt a számot hívja: 06 30 415 1723 (Dunaújváros)
Ismerősöknek is mondhatjátok
Szerintem az már mindegy hogy 147 vagy 165 Le. Viszont jó volt az utfekvés mert a lányomat is vittem
Állitólag az a baj hogy sajnálok fékezni, mert sok energiát veszit az ember, meg kopik a fék
Melyik ujjukkal mutatják hogy 1.-esben vannak