Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja jó kedvük volt
Szerintem az már mindegy hogy 147 vagy 165 Le. Viszont jó volt az utfekvés mert a lányomat is vittem
Állitólag az a baj hogy sajnálok fékezni, mert sok energiát veszit az ember, meg kopik a fék
Melyik ujjukkal mutatják hogy 1.-esben vannak
nem kell szomorkodni,szerintem csak a motor teszi
a thunderace meg gondolom gyengébb a gixxernél,emiatt,és csakis emiatt maradtál le
vagy engedted őket,had legyen jó kedvük
kardosrétnél már én is el szoktam engedni a nagyokat,meg zirc fele főleg.
csak azt utálom mikor mutatják miközben megküzdök minden egyes km/h-ért 100 felett,h ők még csak 1.ben vannak!
Á azért nem voltam egyedül, haverom 1000GSXR-el volt ,meg csapodott hozzánk egy pár más moccos is.
Persze mindegyiktől lemaradtam
hát anélkül nem bírnék élni.fontos,mint levegőt venni
nsr lesz különben.
nagyon sajnálom h lemaradtam erről,hidd el h szarul érzem magam,nem a kifogást kerestem.ráadásul már régen is voltam(múlt 7végén )
legközelebb nem leszel "vetélytárs" nélkül,azt garantálom
Értem, Laci ült a nyakadban, lusti voltál. Pedig kellemessen hüsi volt a cseszneki kanyarokban
És akkor most moci nélkül maradsz? Vagy veszel zizit?
nem tudtam menni végül,mert motorért jött vevő(elvileg ma elviszi),aztán meg Laci-napoztunk(mindenki Laci nálunk(csak én nem))
szóval majd bepótolom egy másik alkalommal,most nem jött össze.
Igeb Aceval voltam fél 12-5 ig ott voltam. Na jó közben Zircen meg bent Cseszneken is. T e mikor voltál?
lejelentkezem ide is
ace-szel jössz?
Van egy gyári átlátszó plexim, meg gyári kipufogóm, valamint lesz négy gyári indexem! Ha érdekel írj.
Akkor te már előrébb vagy.
Pedig ilyenkor jó hasogatni, mert így nem tűnik fel hogy meleged van
Én már bespájzoltam fát télire
Igaz ott is van fa de én itthon vágom .
Meg ahogy látod a motor sincs abban az állapotban. Majd jövő héten lesz a próbája. Már nagyon várom
Ki jön holnap a Bakonyba?
És még megkímélt is , de az tény hogy ez az egyik legjobb motor amit csináltak. Nézd csak az enyémet . Enyém is eladó, csak sok pénz kell érte kínálni
De az enyém eladó: a legszebb, legujabb (utolsó évfolyam)
Sziasztok
Véletlenül nem tud valaki eladó thunderace-ról?
Majd idővel szeretnénk váltani, és eddig ez a mocc jött be a legjobban
Előre is köszi
Szerencsére nekem nem kell túl sokat PEstre járni, így elvagyok az autóval is . Viszont azt nehezen viselem ha megpróbálnak az életemre törni. Inkább megyek pályázni . Remélem a következő félévben már több lehetőségem lesz rá.
Hát igen ilyenekkel számolni kell szinte mindennap előfordul a moccossal.
De motorozni kell, pláne mióta állandosulnak a dugók Budapesten és környékén. Azóta erre rühelem az autozást.
Sziasztok keresnék pár alkatrészt a Thunderace-em hez pl: lámpa, fejidom tartó konzol, bal oldal idom műszerfalkörüli burkolat ha valaki tud segíteni előre is köszi irjatok e-mailt pipre@freemail.hu
Előzés az nem volt. Nem értek utol . Motorosok meg nem voltak a pályán
Első alkalommal rám húzta a kormányt, hogy ne előzzem meg. Ezen kicsit meglepődtem de remélem élvezte utána a kipu hangját a lehúzott ablakán keresztül , a másik alkalommal meg simán kikanyarodtak elém pedig csak én voltam az úton. Az hozzá tartozik az igazsághoz hogy nem 90nel mentem, de biztos vagyok benne hogy lehetett hallani hogy jövök . Szóval amíg ilyen gyökér autósok vannak addig inkább nem kockáztatok. Ha meg sokáig várok akkor még többen lesznek.
Mé megakartak előzni?
Komolyan mi történt?
Hello
Az idei évet tekintve nem hiszem hogy szükség lesz a lámpára, ugyanis sikerült már két azaz KÉT alkalommal menni közúton. Mindkét alkalommal megpróbáltak az életemre törni, így nem nagyon eröltetem a dolgot.
Jövőre lehet hogy időszakosan kivonatom a forgalomból. (2X fél év
Szia!
Klassz lett,Ez csak pályázosas lesz ?
Lámpát nem vágod bele? Az eredeti most tarcsiban vigyáz magára?
Végre sikerült kicsit földíszíteni a motort. Már majdnem készen van még egy kis finomítás lesz.
Addig is tessék csodálni
Sziasztok
Vannak használt motorgumik szép állapotban, nagyon olcsón akár vágott slickek is. Állapottól függően max 15e ft-ig!
Akit érdekel ezt a számot hívja: 06 30 415 1723 (Dunaújváros)
Ismerősöknek is mondhatjátok