Hello Ess!
Elküldtem a képeket, kérlek küld tovább. Idő hiányában még nem tudtam felrakni. Mikor hazaértem megkerestem a dobozomat és megvan a gyári tartoja ami majdnem jó rá, így lehet, hogy azt rakom rá.
"Még" élek
Szoktam olvasgatni a fórumot, csak azt vártam, hogy valaki felhozza a túrát.
Sajna a fő szervezőnk (Pyyt) még nem épült fel, ill. a mocija.
Tényleg! mi tötrént Herr Bódissal?
Szóval, ha összeszedjük magunkat, és a dátum nem ütközik drag versennyel, én útra készen állok!
Csákány!
Má jó lenne valamit csinyányi,mert a többiek a fülük botját sem mozdítják
Télen mindenki: ide meg oda megyünk! Most hogy lehet gurulni ,nagy lúfasz
Dollár papesz is eltűnt....Pisti éc még
shox cuccok se olyan szarok, bár tény hogy nem olyan minőség mint egy márkásabb, de ez az árán is látszik.
Csizmát én a shoxban vettem Trace speed csizmát, és bevállt! Ráesett 1szer a motor a lábamra, és semmi bajom! Szóval szerintem megérte!
Én is így gondolkodok, hogy a csimmán nem szeretnék spórólni, és bőrruha kellene. Nézten én is arlent is, de hát 150nél indul a komplett ruha, külön meg nem tom...
cuccról: szerintem ne spórolj a cuccon... a csizma legyen fasza, mert nagyon hamar kimegy az ember bokája, és hamar rá is tud dőlni a motor ha szarul esel... Nekem dainese van tele protival és nagyon masszív de kényelmes... dzsekiből + nadrágból szerintem csak bőrt... nem olvad le rólad de elfirkálsz... A gatyám dainese a dzsekim arlen ness... gyakorlatban is bejött... legyen minnél passzentosabb, nehogy esésnél elmozogjon a protektor... sisakból meg csak karbont... szerintem...
Szia.
Írtam neked mailt. Bobek eljött megnézni a motorom és a tartót végül elvitte. Képek vannak nála. Hétvégén beszéltem vele és mondta hogy nem tudja fölrakni valamiért és fog keresni. Most vagy megoldotta vagy nemtudom.
A képeket kértem én is de még nekem sem küldte el. Nem tudom mi lett vel. Mindjárt írok neki is.
Mi van a tartóval? Nem írtad mennyiért adnád el. Na meg a képeket is várom.
Nyugi nem akarlak siettetni csak gondoltam hátha elfelejtetted. Írd már meg mennyiért adnád és hogy postán el tudnád-e küldeni nekem.
Előre is köszi.
Én is nézegettem ruhákat. Nekem a Spyke jönne be és nem is olyan veszélyes az ára. Nem olcsó de jó. Bár még nem néztem élőben.
Minden felszerelés fontos mert hiába tudod mozgatni a bokád, ha nem tudsz járni. Szóval ha lteheted vegyél jó ruhát és ne azon akarj spórolni.
Ha meg szegénységg van akkor a kevésből kell a legjobbat kihozni.
Találkoztám már vele, kérdés, megérie megvenni a drágábbat. Jó persze, igen. Hisz ahogy mondtad a biztonságnak ára van, de ha ruhából nem is veszek egy csúcsszupert, a csimmába beleadjak mindent, akkor már adjuk meg a módját?
Ha nem szakad le az ég és nem lesz orkán én megyek .
Aki tud és akar jöjjön.
Írjátok már meg köszi!
Akkor megadom FACE-nek az elérhetőséged és megbeszélitek mi legyen.
Vagy ha nézi a fórumot biztos fog írni neked.
Elküldtem a képeket, kérlek küld tovább. Idő hiányában még nem tudtam felrakni. Mikor hazaértem megkerestem a dobozomat és megvan a gyári tartoja ami majdnem jó rá, így lehet, hogy azt rakom rá.
Bódis má repeszt,voltunk a balcsin V.nap. Ijedségen kívül nincs baja
Szólj mikor jó,nekem ok.
"Még" élek
Szoktam olvasgatni a fórumot, csak azt vártam, hogy valaki felhozza a túrát.
Sajna a fő szervezőnk (Pyyt) még nem épült fel, ill. a mocija.
Tényleg! mi tötrént Herr Bódissal?
Szóval, ha összeszedjük magunkat, és a dátum nem ütközik drag versennyel, én útra készen állok!
Üdv!
Má jó lenne valamit csinyányi,mert a többiek a fülük botját sem mozdítják
Télen mindenki: ide meg oda megyünk! Most hogy lehet gurulni ,nagy lúfasz
Dollár papesz is eltűnt....Pisti éc még
De ki a tököm az az Arlen Ness Mi Pyyt?
De én csizmára vhogy kicsit többet szánnék,mint a Trace. Persze majd télen, addig gerinc proti, és nyugis közlekedés.
Csizmát én a shoxban vettem Trace speed csizmát, és bevállt! Ráesett 1szer a motor a lábamra, és semmi bajom! Szóval szerintem megérte!
De köszi a választ.
Írtam neked mailt. Bobek eljött megnézni a motorom és a tartót végül elvitte. Képek vannak nála. Hétvégén beszéltem vele és mondta hogy nem tudja fölrakni valamiért és fog keresni. Most vagy megoldotta vagy nemtudom.
A képeket kértem én is de még nekem sem küldte el. Nem tudom mi lett vel. Mindjárt írok neki is.
Mi van a tartóval? Nem írtad mennyiért adnád el. Na meg a képeket is várom.
Nyugi nem akarlak siettetni csak gondoltam hátha elfelejtetted. Írd már meg mennyiért adnád és hogy postán el tudnád-e küldeni nekem.
Előre is köszi.
Minden felszerelés fontos mert hiába tudod mozgatni a bokád, ha nem tudsz járni. Szóval ha lteheted vegyél jó ruhát és ne azon akarj spórolni.
Ha meg szegénységg van akkor a kevésből kell a legjobbat kihozni.