Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem UVEX RS Wing-em van, 17 ropi volt rá az Irridium sárga Supravision plexi, páramentes, karcmentes, uv.-s, meg esőben is jó /állítólag.../. Szerintem megérte megvenni, mert bármennyit lehet benne lihegni, nem párásodik, nagyon kellemes a szemnek, és jó vastag masszív, nem mocorog, ha 200 felett mész... bár az enyémben a zöld lámpa kéknek látszik... de ez az összes hibája... szerintem megéri venni egy normálisat, nem fogsz benne csalódni...
Igazából nem tudom, de a gyártó oldalán rákeresve meg kéne találni, hogy miből készült.
Most belegondolva azt sem tudom az enyém miből van.
Remélem valami jó anyag, mert jó drága volt (laegalábbis nekem) meg rávan írva Schuberth az meg jelent valami.
Szia Piet
Elküldök neked egy imail címet összehasonlítás képpen. Az árak összehasonlítása végtett.Mert egy sisakért nem érdemes kiugranom Bécsbe.
Hali Ess
De azt honnan tudom meg hogy miből készült a bukóm
Most nézem még mindig lehet kapni.
Nekem tetszik, lehet hogy azért van még mert kurvára el van méretezve L helyett végül egy S-es lett jó, de szerintem van aki még ennél is szükebbet használna ,csak én akkor nem tudom begyürni a fülem mögé a szemüveget.
Hali Piet

Csak azért vacilálok ezeken ,hogy megcsináljam vagy vegyek -e másikat mert eddig ahol érdeklőttem bukó iránt mindenhol azt mondták,hogy három évre szól eggy kompozit ból készült bukó. Állítólag a biztosító sem fizet ha a bukósisak elöregedett nem mint ha érdekelne a dolog egy sisaktörés után csak elgondolkodtam a dolgon
Úgy hallottam a bukóknak is van szavatossága. Főleg a műanyagból készülteknek, mert elöregszik.
Szerintem van benne igazs ág
Én még csak a Triesterstr-én voltam a Fun shopban, nincs összehasonlitási alapom, de sok mindent nem lehet kapni.Volt hogy kinéztem 5-6 akciós terméket (nem Restpostent!) aztán nem volt egyse. Egyébként én már szinte mindent ott vettem az elmult 3 évben (kivéve a Giviszettet)De nekem utba esik mert az anyacég arrafelé van és időnként kiugrok hozzájuk áruért.
Szerintem is érdemes plexit venni hozzá! Biztos hogy van összefüggés az ár és a bukó minősége között de hogy mennyire szigoruan, arról nem vagyok meggyözödve (igazán nem is szeretnék a saját börömön) Mert ugye akkor miért van 100.000 felett is bukó? ill 20.000 nem biztonságos? akkor meg nem mernék árulni és rossz tapasztalatokat se hallottam az olcsókról sem. Ami nekem számit hogy azért ne essen szét a széle , bélése a plexi könnyedén müködjön nem nyeklik, és jó könnyü legyen. Az utobbi miatt nem veszek felnyithatósat pedig a szemüveg miatt nagyon praktikus lenne számomra.
Hali piet
Melyik louis-ban voltál az Osztrákoknál
És mi a véleményed az újj sisakról
Egyépként nekem is van egy shoei csak 12-éves már szegény de nem kockáztatom meg a vele való motorozást mondjuk már régen rossz ha a sisaknak kell bizonyítani
Én nemrég vettem egy Uvexet a Louisnál 89,90 Eurért. Egyébként van egy 1982-es! Uvex Boss-om eddig néha azt is használtam Az akkor nagyon extra volt dupla plexije van ,ami még ma is ritkaság és pöcre állitható a plexi nyitása, nagyon jó racsnija van még most is.
Hello.
Szerintem jobban jársz egy új plexivel. Olcsóbb is, és a 22 ezres sisak nem lehet valami komoly szerkezet.
Sziasztok
Nagy problémám van sisak ügyben ugyanis van egy uvex vx7.-es em és leejteetem úgy hogyletörött a plexi.Körülnéztem sisak ügyben de nagyon nagy az ár diferencia márkák és márkákon belül is. A sisakom három évesés 55-ezer volt .most láttam nolán bukót már 22.-ezer-ért a sisakom rendberakása 15.-ezer szerintetek mit kéne tennem vegyek egy másikat ha igen milyet vagy csináljam meg a régit
Itt a jó idő és nincs sisakom
Nem hiszem hogy Piet elcseréli
Na szép!
Ha összejön valamikor az "igazi"Thunderace túra, majd jól összekeverjük a motorokat.
Csak nehogy másikkal jöjjek majd haza.
Természetesen 33 literes . ..
Szia Piet!

Sőt! Lehet, hogy a dobozunk is egyforma?
Az enyém, ha jól emléxem 33 literes (természetesen Givi).

Minden jót!
Sajna nem én voltam , bár most már ugyan olyan Givi doboztartom is van mint neked
Én csak robogópotló módon Bp-ben cikázgattam. Hétfön viszont Györbe voltam, de sajna nem Mocival. Igaz több mint 500km lett volna a körut és nem akartam egy pár uj partnernél bőrcuccba megjelenni.
Helló!

Tegnap 17:30 körül Komárom - Győr között jöttem magammal szembe .
Szóval egy az enyémhez hasonló színű Ace.
Ki volt az?
Mind1 csak annyi, hogy szép a mocija!

Üdv!
de szerintem a szervízmanuálban benne van.
ha leméred, adnak hozzá a mért adatok alapján... nekem ugyan ez volt a kerékcsapágyakkal...
Valaki meg tudja mondani a kormánycsapágy pontos azonosító adatait, amivel a boltba bemenve tudnak addni nekem egyet?
Csapágyboltban.
Boxal eggyüt 27
na ezért nem egészen...
www.palyamotorozas.hu :
"Áraink:

Egész napos részvétel: 17.500,- Ft / fő
Fél napos jegy:
Csak 15.00-18.00 (a versenyek után) 10.000,- Ft / fő
Időmérő transzponder: 2.500 Ft / fő / nap
Box bérlés:
A boxokat előző nap 18 óra után már el lehet foglalni, és a pályanap estéjén kell elhagyni. 10.000 Ft kis box
14.000 Ft nagy box "

ez a phoenix nap ára... most csütörtökön lesz a következő rendezvény..

LX
Szeva Ace!
27 rugó most P.ring!