Ki mit csinál szombat déltán?
Lehet megyün pályázni egy kicsit . Holnap derül ki milyen rendezvény lesz és tudun- e motorozni.
Találtunk egy rövid kis pályát de bohóckodni jó és nincs is messze. Váctól 70 km M5 mellett.
Helóka,
Hát kerék ügyben semmi fejlemény...egyenlőre. Ezt a módit a terepen már előadtam de közúton ekkora farral még nem sikerült.
Figyu megnéztem közelről a SPOOL bőrruhát nagyon komoly és jó anyagú ha akarsz venni szerintem jó vétel lehet.
Helló
Én is csodálkozva nézem hová tüntek az emberek. Mivel fölösleges ide írni, így én sem vagyok aktív, pedig napi szinten 12 órát ülök gép előtt.
Szóval nekem már sikerült egyszer így kanyarodnom, igaz nem szándékosan. De nagyn jó érzés volt .
Sikerült megtudni valamit kerék ügyben?
Fzr-eseket kérdeztem, de ott is halott a fórum. Azt tanácsolták ZZR 600-as kerekét kéne kipróbálni.
Hét végén hívlak!
Köszi Pisti!
Leszedtem a lábtartót, hegeszthető, 1 idomot kell hegeszteni, meg majd újra fényezni a többit, de az a leg kevesebb, úgyhogy nincs nagy baj... remélem jövő héten már újra motorozok Remélem a vállam helyrejön addig...
Sajnálom az esetet.
Jobbulást kívánok Neked és a motorodnak egyaránt!
Sajnos alkatrészem nincs, de ha konzollal együtt kell cserélni, érdemes pl. a Heingerricke katalógusban keresni valami "design"-os cuccot, nem túl drágák és jól néznek ki.
Lehet megyün pályázni egy kicsit . Holnap derül ki milyen rendezvény lesz és tudun- e motorozni.
Találtunk egy rövid kis pályát de bohóckodni jó és nincs is messze. Váctól 70 km M5 mellett.
Ismerős a helyzet.
Én beszélgetnék, de senki nem ír vissza...
Spool... Hmmm. Nekem is kéne vmi ruci a mocihoz, s nézegettem már én is a spoolt, de személyesen még sajna nem találkoztam vele.
Nem túl jó érzés belerohadni a gúnyába. A kordura is jó meleg. Párszor megtapasztaltam.
Hát kerék ügyben semmi fejlemény...egyenlőre. Ezt a módit a terepen már előadtam de közúton ekkora farral még nem sikerült.
Figyu megnéztem közelről a SPOOL bőrruhát nagyon komoly és jó anyagú ha akarsz venni szerintem jó vétel lehet.
Én is csodálkozva nézem hová tüntek az emberek. Mivel fölösleges ide írni, így én sem vagyok aktív, pedig napi szinten 12 órát ülök gép előtt.
Szóval nekem már sikerült egyszer így kanyarodnom, igaz nem szándékosan. De nagyn jó érzés volt .
Sikerült megtudni valamit kerék ügyben?
Fzr-eseket kérdeztem, de ott is halott a fórum. Azt tanácsolták ZZR 600-as kerekét kéne kipróbálni.
Hét végén hívlak!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Megmutatnám a célomat két videón nézzétek meg igen ütősek!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Hová tűntetek? Napok óta nem járt erre senki.
Vagy mindenki motorozik?
Megvan még egy Marving karbon dob ha kell leboltolhatjuk. Jelenleg kipu túltengésben szenvedek .
Leszedtem a lábtartót, hegeszthető, 1 idomot kell hegeszteni, meg majd újra fényezni a többit, de az a leg kevesebb, úgyhogy nincs nagy baj... remélem jövő héten már újra motorozok Remélem a vállam helyrejön addig...
Ki demonstrál miért?
Esetleg jön még valaki
Sajnálom az esetet.
Jobbulást kívánok Neked és a motorodnak egyaránt!
Sajnos alkatrészem nincs, de ha konzollal együtt kell cserélni, érdemes pl. a Heingerricke katalógusban keresni valami "design"-os cuccot, nem túl drágák és jól néznek ki.
Üdv!
Nem teljesen idevágó téma, de hátha valakit érdekel a motorom:
Yamaha YZF600R ThunderCat 2002-es eladó! Sérülésmentes állapot, gondos 4 éve 1 tulajtól. További info: http://yamahayzf600r.fw.hu Tel.: 30 272 64 37 Irányár.: 1,219M Ft.
széles utat!