És az merre van? Nem találom a térképen.
Kép nincs róla? Vagy egyéb adat? Ha már annyit utazok akkor el is hoznám egy úttal és akkor szervezni kell kocsit is.
meg is érkezett a válasz a motor Újváron van egy használtcikk kereskedésben a korház mellett ennél töbet sajna nem tudok de könnyű megtalálni és érdemes megnézni
Okés köszi.
Ha megadnán valamelyik elérhetőséged akkor talán könnyebben tundánk információt cserélni. Egész nap ezen járt az eszem
Hol lenne ez helyileg?
Most halottam a hétvégén az egyik Gútai haveromtol hogy van egy ace náluk amit olaszbol hoztak be de a papirok nem érkeztek meg hozá így nem tudják forgalomba álítani ezért 1000 euró -ért eladó a moci állítólag hibátlan állapotban ha valakit érdekel utánajárok pontosan hol is van.
Nekem megvan a gépkönyve, műszaki leírással + robbantott rajzok.
Ha kell a tel számom az adatlapon, csörgess meg oszt megbeszéljük.
Ricsi te meg tedd fel a tel számod lécci.
Fazer megvannak a gumik köszi tovább ne nézd őket..
www.thunderaceclub.extra.hu a műszaki link alatt találod... ha valamiért nem lenne jó mégsem, akkor küldd el a mailcímed a thunderaceclub@citromail.hu címre, és megoldjuk...
Tudnátok segíteni nekem? Szükségem lenne a 96-os Thunderace-hez használati utasításra, vagy javítási, karbantartási leírásra. Ha valakinek megvan akkor ha elküldené az fgege@freemail.hu emailra akkor megköszönném.
azt hiszem igen minden van hozzá...
Szerintem korrekt ár.,ráadásul 5ször jobb lesz a fényszóród mint egyébként. Tiszta nappalt csinál. a haverom a busára rakta
Nézegettem már. Épp ezért kérdezem, hogy milyen jó a cucc? Mert jó áron van. Bár az egy részes a hétköznapokban kicsit körülményes. A két részesből is lehetne választani
Ja a buli jó volt de képzeld el ha belehúzok harántnyomorékon mankóval a sötétben piásan botladozva.
Húhhh ez elég gázul hangzik így olajra léptem a vödörnyi pia elől.
Látom hazaértél. Akkor nem lehetett valami jó buli .
Gondolkozom az újjon, de még csak tájékozódom. Majd kiderül hogy lesz rá keret. A biztonságon és a gumin nem szabad spórolni.
Főleg két részes érdekelne.
Érsekujváron van a moci komáromnál kell átmenni nyitra felé nincs messze szép időben érdemes átmotorozni