Hétfőn vettem, tegnap át is lett íratva. Ma leszedtem az idomokat, lemostam és persze gurultam vele egy kis kört, persze lámpák és kipuffogó nélkül. Egyenlőre idomok nélkül fogom használni.
Szia BoBóBá!
Nekem nincs tapasztalatom, de ha megtudsz valamit akkor megoszthatnád. Érdekelne engem is. Nagyon tetszik a gép és már én is nézegettem.
Szóval írj ha van valami.
Szia.
Üdv a klubban.
Mikor vetted meg?
Fazer nem is mondta! Na találkozzak csak vele .
Holnap futok össze vele és odaadom neki a maradékot amit az árokból gyűjtöttem.
Mikor rakod össze és honnan lesz rá idomod?
Van egy eladó karbon dobom ami rajta volt, ha kell szólj! Fazertől vettem.
Halihó
Sajnálom hogy nem úgy van ahogy leírtam ,de nekem így mondták de mivel én nem tudok élni a lehetőségel ezért raktam fel ,lehet a komám értette félre nekem 1000 eurot mondott .
Tegnap délután megnéztem a mocit Szlovákiában.
Bajszos kollégánk valamit félre érthetett, mert kb. 1 milla az ára forintban, a papírjai rendben vannak, rendszáma is van, de valóban eladó.
A színe: piros-fefér-piros.
Ha valaki nem hiszi, járjon utána!
Az április 7 nekem sem jó, gyorsulni megyek a Rábaringre (nem mocival).
Van egy eladó Corbin túra ülésem Thunderace-hez amit még az előző motoromhoz vettem.Tökéletes állapotban van (bőr) 20e körül adnám.Az eredeti ára kint 45e körül mozog.Akit érdekel az jelezze az antonysoprano@hdsnet.hu címen vagy a 06-20-979-90-59 számon.
Csak olyannak éri meg akinek van Thunderaceja, plána ha sérült vagy hiányzik valamije. Ilyen motorral rendszám nélkül nem sokra lehet menni. Pályázóknak se ideállis, bár ennyiért?
Fazer ugy tudom már tuladott a gépén, de talám majd bekukkant még ide.
Én rászánnám a lóvét, csak az a probléma, hogy ha ki is mennék megnézni akkor biztos nem lenne nyitva. Csak hétvégén tudok menni. A kerítésen át megnézem és ennyi. Ki tudja hogy van e kint telefonszám vagy valami a telepen. Van-e valami használható papír amivele igazolni lehetne a származásást. Nem hiányzik hogy szívózzanak.
Szóval sok a kérdés és ha ilyen jó áron van akkor könnyen elkél.
Ez jelent iszámmora a dilemmát. Azért lehet hogy most hétvégén kisztaladok.
Halihó
Sajnos többet én se tudok mondai a mocirol ,mert nem láttam csak rám gondolt a cimborám de mivel én most újítottam fel a blokkot ezért nekem most nem igazán telik rá ,ezért is raktam ide hátha valakit érdekel és utána jár , Fazernak érdemes lenne megveni ha még tud áldozni a vasra ,a fényezéshez úgy is megvan a festék a törött cuccokat csak át kellene rakni utána pedig még ugyanazt a lóvét kilehetne árulni csak persze bekellene fektetni a pénzt
Ez igaz.
Egyenlőre nem fenyeget ez a veszély, mert nem tudok még semmi konkrétat. Így meg nem indulok el. Ha ez nem jön össze majd lesz másik. Bár pályázni és alkatrésznek jó lenne.
Ha zárt furgonba hozod akkor megeshet, hogy hozzád sem szólnak. Tudnék szerezni céges kocsit az meg gyakran jár át a határon. Nem nagyon kérdezik mi van benne.
Persze ez nem azt jelenti, hogy lopott cuccot szivesen megvennék.
Világos elvileg nem kell a határon semmi! De joguk van megnézni ha valami gyanus. Márpedig egy nagymotor rendszám nélkül lehet az. Persze mondhatod hogy pályamotor meg stb, de kérhetik hogy igazold az eredetét és ha lopott akkor nyilván a nyilvántartásban meg tudják nézni.
Szoval valami megnyugtató papir nélkül nem ajánlatos. Persze lehet hogy a szlovák ad neked egy adásvételit (bontásra hozod), de ha lopott akkor is minimum a motort bukod.
Aztán lehet hogy senki nem szarozna veled.
A határon viszonylag egyszerűen át lehet hozni, csak kell valami papír hozzá. Ha el is hagyták a saját dolgait akkor is kéne egy adásvételi vagy valami más dokument.
Mire oda jutunk ki tudja mi lesz.
Tényleg nagy bulinak néz ki, pláne ha az idomzata is ép?. Csak azért bármi lehet vele és hát át kell hozni a határon. Azért azt megnézhetik hogy nem-e lopott? Mert Olaszból olyasmi előfordulhat. Szerintem 50% az esély hogy lopott, 50% hogy tényleg csak elhányták a papirokat. mondjuk az olaszok erre is képesek.
Nahát szépen vagyunk, még a végén kirúgtok innen?
De nem hagyom magam az tuti!
Úgyis írok!
Nézd meg a linket amit föltettem . 140-ből kijön a idom szett.
Rossz újra látni a törött gépet.
Nekem nincs tapasztalatom, de ha megtudsz valamit akkor megoszthatnád. Érdekelne engem is. Nagyon tetszik a gép és már én is nézegettem.
Szóval írj ha van valami.
Üdv a klubban.
Mikor vetted meg?
Fazer nem is mondta! Na találkozzak csak vele .
Holnap futok össze vele és odaadom neki a maradékot amit az árokból gyűjtöttem.
Mikor rakod össze és honnan lesz rá idomod?
Van egy eladó karbon dobom ami rajta volt, ha kell szólj! Fazertől vettem.
Én vettem meg Fazer motorját, helyileg Dunakeszin maradt. Ha elkészül a gép, szívesen mennék veletek túrázni!
Tudtok valakit akinek vannak tapasztalatai YZF 750 es masinával ("94 -es évjárat)
Sokat segítene.
Köszi
Sajnálom hogy nem úgy van ahogy leírtam ,de nekem így mondták de mivel én nem tudok élni a lehetőségel ezért raktam fel ,lehet a komám értette félre nekem 1000 eurot mondott .
Tegnap délután megnéztem a mocit Szlovákiában.
Bajszos kollégánk valamit félre érthetett, mert kb. 1 milla az ára forintban, a papírjai rendben vannak, rendszáma is van, de valóban eladó.
A színe: piros-fefér-piros.
Ha valaki nem hiszi, járjon utána!
Az április 7 nekem sem jó, gyorsulni megyek a Rábaringre (nem mocival).
Üdv:$
Van egy eladó Corbin túra ülésem Thunderace-hez amit még az előző motoromhoz vettem.Tökéletes állapotban van (bőr) 20e körül adnám.Az eredeti ára kint 45e körül mozog.Akit érdekel az jelezze az antonysoprano@hdsnet.hu címen vagy a 06-20-979-90-59 számon.
Fazer ugy tudom már tuladott a gépén, de talám majd bekukkant még ide.
Ezt nem fogjátok elhinni. Találtam pálya idomot árral mindennel. Nagyon király
Ezt nézzétek
http://www.airtech-streamlinin...
Szóval sok a kérdés és ha ilyen jó áron van akkor könnyen elkél.
Ez jelent iszámmora a dilemmát. Azért lehet hogy most hétvégén kisztaladok.
Sajnos többet én se tudok mondai a mocirol ,mert nem láttam csak rám gondolt a cimborám de mivel én most újítottam fel a blokkot ezért nekem most nem igazán telik rá ,ezért is raktam ide hátha valakit érdekel és utána jár , Fazernak érdemes lenne megveni ha még tud áldozni a vasra ,a fényezéshez úgy is megvan a festék a törött cuccokat csak át kellene rakni utána pedig még ugyanazt a lóvét kilehetne árulni csak persze bekellene fektetni a pénzt
Egyenlőre nem fenyeget ez a veszély, mert nem tudok még semmi konkrétat. Így meg nem indulok el. Ha ez nem jön össze majd lesz másik. Bár pályázni és alkatrésznek jó lenne.
Ha zárt furgonba hozod akkor megeshet, hogy hozzád sem szólnak. Tudnék szerezni céges kocsit az meg gyakran jár át a határon. Nem nagyon kérdezik mi van benne.
Persze ez nem azt jelenti, hogy lopott cuccot szivesen megvennék.
Szoval valami megnyugtató papir nélkül nem ajánlatos. Persze lehet hogy a szlovák ad neked egy adásvételit (bontásra hozod), de ha lopott akkor is minimum a motort bukod.
Aztán lehet hogy senki nem szarozna veled.
Mire oda jutunk ki tudja mi lesz.
És van bővebb infód róla? Úgy a motorról, mint a kereskedésről? Meddig van nyitva hétvégén meg ilyenek.