Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A biztonságnak ára van
Én diadórát használok, egy viszonylag túrás jellegűt, de neke idáig bevált
Csimmát, mit ajánlatok? Én Sidi párti vagyok, csak hát annak nem vmi barátságos az ára.
Na jó én is kipróbánám. Arra nem kell vigyázni, hogy megkarcolódi
Természetesen ez nem kérdés, de 1 karikát megér, szerintem...
Én maradok a sor 4-ess nél
Hát igen. Épp ezétr.... Lehet tologatni a seggét, az eleje meg pille, s van benne nyomaték bőőven. Egy kört megér.
Akkor jössz?
Feltéve, hogy leht és jó idő lesz. 1-től van ott délután
Pont ilyenek köröztek a pályán, mikor lent voltunk. Jó nyomták. Kicsit keresztbe és egykeréken.
Jó volt nézni.
nerm tudom hogy tudok-e bánni vele Majd ugy megyek mint egy chopperrel vonulok ti meg tapsoltok ha sikerült . . .
Ez igaz, végülis! Egy olyan gépet könnyeb forgatni... Egyszer kipróbálnék egy olyat, nem lenne rossz dolog.
De.
Azért jó lesz nekünk is . Csak már ott tartanánk . Ha tudsz bánni a géppel nem lesz gond
A szpermotosoknak minden jó, azok nagyon fordulékonyak, nem ?
Annyira nem. Most építik, de lehet már meni rajta. Hétvégén megnéztük . Inkább szupemotósoknak jó (hallod Fazer ) de egy próbát megér
Így van, hasonlóan gondolkodok...

Viszont a pályázás még a jövő kérdése.
És tudni rola többet? remélem nem kell letenni a lábam hogy beforduljak
Helyes fő a biztonság.
A pályán lehet lasan is menni. Legfeljebb kikerülnek párszor .
És sokat lehet tanulni. Nekm is bátorságot kell gyűjteni FAZER esete után
Nem.
Talátunk egy még rövidebbet
Inárcs mellett. Arra jó, hogy kanyarogjon rajta az ember és ne jöjjön szembe szalagkorlát vagy kamion és csak 3000 a délután
Hogy ez a gyári azt én nem tom, viszont így vettem!

Akitől megvettem, ő úgy jutott hozzá az első tulajtól, hogy elől-hátul slik gumma volt rajta. Ő vett hátulra egy utcait, de előre nem vett. Ez a feladat már rám vár, viszont megkaptam a hátsó gummát, ha pályázgatni támad kedvem.

Bevallom elég friss a mocc, s nem rég vettem, pár hete, s még ismerkedek a géppel. Majd szeretnék egy bukógombát rá, az első gumma cserélése után, s egy ruhát, mert az nsr hez (125), még csak gerinc protim volt.
Az Eurorimgre Örkénynél arra gondolsz? Állitólag nem a mi nagy motorjainknak való ,bá rén még nem voltam. Egyébként most szerdán van Áprilia nap, gondolom lehet ingyen is menni valamennyit.
nekem sajna pont jön egy osztrák partnerem, meg lehet hogy esni fog.Legalább nem kell locsolni a veteményt
az a gyári méret?
utcán minek mész slikkel? nem kopik jobban mint az utcai guma?
Hátul ha jól emlékszem 170es gumma van rajta, előre majd most fogok venni, vmit, mert vágott slik gumma van rajta.

De hátulra már van vágott slikem, szal ha előre lesz utcai gummám, akkor már van pályára garnitúrám. Aztán eccer majd ki lesz prószatva hogy tapad be.
Valamikor el kell kezdeni
Igaz, nem a ti kategóriátokban vagyok, de legalább márkatárs.
Mekkora a motorod kereke? És a gumi (hátsó)