Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha valaki tud óccsóér balos lábtartót váltókarral, az legyenszíves dobjon rám egy mailt!
Volt előttem egy olajfolt, de mikor észrevettem, besatuzott előttem egy kocsi, nekem meg nem volt más választás, én is satuzam, átcsúsztam az olajon, ki tudtam fordítani a lovat a kocsi mögül, de az első kerék, mint a vaj, úgy csúszott, szemből meg jött egy busz + 1 audi -elég forgalmas út volt, úgyhogy mentem vagy 30-40.-nel - más választás nem volt, lefektettem a lovat, és így csúszott be a kocsi alá... a bal vállam elég ramaty, meg a bal combom is... kapott a fejem is egyet, mert pár pillanatig nem láttam semmit, akkorát koccoltam az aszfaltal. A lónak komolyabb baja -remélem - nem lett, pár idom repedt, de hegeszthető, a bal lábtartó tört ki konzolostul a váltókarral együtt... ha ránéz valaki, nem mondaná meg, hogy milyet estek vele... Az egyetlen para, hogy nem indít, még a pumpa sem ketyeg, viszont a műszerfalon van visszajelzés, meg a hibakereső is lefut... remélem csak egy biztosíték ment ki, vagy egy kábel csúszott le... Most nem nagyon tudom emelni a kezem, meg nem nagyon tudok menni de regel nekiállok rendberakni... Tanúlság: még figyelmesebben kell vezetni, nem kell spórolni a jó cuccon - ha nem a bőrdzsekim van rajtam, biztos szanaszét törik a vállam, elég nagyot fogott a protektor...- és egy karbon sisakra se sajnáljátok a lóvét...
jujjj mit csináltál
És megúsztad a dolgot? Remélem semmi komoly.
hát én is beálltam a sorba... olajfolt vs. thunderace: 1-0...
Miért mi történt?
Ennyire sok a gond? Milyen motort vegyél öszre?
Biztos a katalógusokat bújud!
Szeva Peter,

Nem felejtettelek el holnap felhívlak oszt beszélünk csak kicsit elbambultam mostanság
Hello Fazer!
Nem reagáltál a kérdéseimre. Ez nem vall rád . Vagy nincs ötleted? Ha kell új gumi akkor most van egy garnitúra D208RR Ace-re való párban 60-ért. Ma szóltak. Nem tudom meddig lesz meg ilyen áron. Ha valakit érdekel szóljon.
Na ja német.....meg a kis f....mat!
Thailandi a francba de legalább tényleg puha keverék.
Szia Piet,

A típusa VEE RUBBER 130/70/13 ha jól tudom Michelin Pilot hibrid aszthiszem német gyártmány és az összetétele puha. Jó mert iszonyatosan tapad. A teszt szerint az eredetivel azonos terhelhetőségű csak feleannyiba kerül. 6500.-
Ja, és nem középen futómintás ami a kopását is kicsit lassítja, legalábbis az útszéli szerv szemében.
Remélem jól vagy, majd még trécselünk.........
Milyen az a puha gumi robogóra?
Ja vettem olyan puha keverékű hátsógumit mint a vaj. Úgyhogy döntögetek piszkosul. ne legyen alap a talajmintavételem szerintem inkább a feladatra koncentrálj.
Helló.
Még jó hogy eladó! Igaából én nem vagyok híve a motor megpakolom stílusú túráknak. Akkor inkább kocsiba ülök. Klíma be és szépen megyek a célom felé .
szóval holnap este írok majd a címedre, a kép nehéz dió, mert nincs még digit fénykéőezőm, de ha majd megoldom. Árat illetően elképzelésem sincs, soha nem vettem és néztem még hasonlót sem. Majd privátban leboltoljuk. Ha ráér holnapig.
Most nem a saját gépemről garázdálkodok.
Vigyázz magadra, mert ha mégjobban összetöröd magad nem lesz új motor . Bárez nem is vicces.
Még él az eringes versenymeghívásom. Addig edzed magad. Én is próbálkozok, de jól betettél a bukfenceddel
Csá Fazer!
Azt hittem eltüntél mint a többiek . Nem tudom hova lettek az emberek, talán elvitte őket az ufók vagy a motorjukról nem tudnak leszállni ?
Még nem szólt Bobek1 a kipu miatt. Így kénytelen leszek meghirdetni, mert csak áll benne a pénzem. A harmadik cső is készül már, csak apróbb finomítás kell és föl lehet rakni.
Jó hogy újra olvashatom az írásodat. Hogy vagy? Gyógyulgatsz már?
Kérnék egy kis segítséget. A tesóm FZR 600-áb kéne 17-es kerék hátulra. Lehetőleg ne kelljen faragni sokat, ezért nézegettem Fazer és Thundercat kerekeket. Mi a véleményed?
Valamikor összefuthatánk, bár mostanában időhiányban szenvedek.
Kölünben is hol voltál eddig?
Helllóóóóó Mindenki,

Na megin itten vagyok.
Kár hogy nem tudok videót feltenni ide (term. a saját hozzánemértésem miatt) mert akkor bemutatnám a rozmaringos (ez az uccánk) piaggo skipperes (ez a mocim) egykerekezésemet törött kulcscsontosan gipszelt lábbal............. nagyon király... rajtam röhögött a fél ucca
Szeva Face,

Figyu a skacok úgy kábé 10-25 oldallal ezelőtt taglalták a kérdésedet és volt is címük ahol ezt meg lehet rendelni és venni nálunk. Nézd meg az előzmények között bizti rálelsz.
Szeva Péter,

Mizúj"s?
Jól vagy, rég láttalak! Egyszer el kellene mennünk egy közös motorozásra nem?
Végül is ha egyesnél nem váltasz tovább nem is szakadok le túlságosan rólad. No a viccet félretéve vágom a centit kora őszig mert akkó" újra lóra pattanok merthát ugye eddig bírtam nélküle és a vihar is lassan de elcsendesedik oszt addigra anyagilag is talán helyrejövök tehát lóra magyar.
Voltam a tettem színhelyén ma meg is találtam a hátsófék pedál darabját aminek az új tulaj marhára örült is.
No majd cseteljünk valamikó". Oksa
Szia!
Minden megoldás érdekelne!
A tied esetleg eladó? Ha küldenél róla képet azt megköszönném, meg ha eladnád írd már meg az email címemre mennyiért adod köszi!
Helló!
Ahogy látod mindenki szabin van. Nem értem miért. Bár én itt ülök mostanában szinte egész nap .
Szóval nekem van egy maszek hátsó tartóm. Elég jó, bár én soha nem használtam és előre láthatólag nem is fogom. A motorral együtt vettem. Úgy lett megcsinálva,hogy az utass lábtartóját is át lehet szerelni rá és így állítólag hátul is kényelmesebb. Biztos! Soha nem ültem még hátul .
Szóval ha érdekel szólj.
Ha csak a mail címeden akarsz beszélni az is jó, csak szólj.
Sziasztok!
Én még új vagyok itt,
olyan kérésem lenne ha valaki tud YZF 1000R Thunderace-re doboztartó konzolt vagy van valakinek ilyen típusra való küldjön már nekem pár képet róla e-mail-ben, hogy van felfogatva, hogy néz ki lehetne-e készíteni rá hasonlót, mert dobozom már van rá platnival együtt, csak a tartószerkezet hiányzik.
Előre is köszönöm mindenkinek! szanicsferenc@freemail.hu
Sziasztok,
Egy nem ide vágó kérdésem lenne?
Ha egy járműnek nincs törzskövve (mert régóta ugyan az a tulaj) akkor az átírás hogy történik eladáskor?
Ki kell előtte váltani a törzskönyvet? Vagy nem okoz gondot?
Nem hivatalos infók szerint Május 1. Honda tesztnap és ingyen motorozás
Nekem elvileg jó... még nem biztos, de asszem nem melózok aznap... de ha a mostani hangulatom vesszük alapul, őrült menetet rendezek...
Én is nagyon bánkódom miatta . Jobb lenne motorozni, mint a szobában ülni és a számítógépet bűvölni.
Remélem utánna lesz idő mindenre. És mehetünk bárhova, bármikor.