Heló Piet,
Oké tudom nem fogyasztasz alkoholt a mondataidból ítélve utálod rendesen! De fölöslegesen degradálod a tudásod szerintem..... merthát ugye a tudás mindig egy másik alternatíva tükre vagyis te is " tudsz" mindent csak lehet hogy olyan környezetbe kerülsz éppen ahol erős a tükör "képe". De különbenis hagy már ezt az utolsó című "szarságot"!
Motorozz oszt kész úgy a hogy akarsz és úgy ahogy tudsz. Pont - ennyi!
Ja tényleg a madarasi gyüli tény hogy nem a piálásról szól kicsit extrémebb és rövidebb intervallumban működik de a haveri része azért áll mint ahogy Bajszos mondta.
Remélem mihamarabb csatlakozhatom hozzád hozzátok oszt ha lesz idő kivesézzük ezeket a témákat!
A pályázást is kipróbálnám ha ingyenes lenne annak is megvan a szépsége de mivel nekem nincs a közelemben egy pálya sem meg nem is szivesen fizetnék ki azért vagyonokat hogy ott keringjek ezért hát el is vetettem a dolgot inkább megyek motorostalálkozókra ahol lehet ismerkedni ,beszélgetni .számomra jó zenét halgatni és aki szereti ott már tud sörözni ,borozni 12-én pl. megyek Jászboldogházára mert fellép a kárpátia és tankcsapda a két nagy kedvencem és még 6 zenekar játszik élőben mindezt 2500ft-ért 3 napra
Halihó !
Örülök hogy van aki értékeli a többsíkú motorozást ,szivesen leírom hogy én pl. miért járok madarasra előszőr is ez az első motoros megmozdulás a környékünkön nekem 100km rengeteg ismerőssel találkozom akikkel ilyenkor elbeszélgetek ,most pl. megismertem egy fórumos társamat is ,akit a streetfighter érdekel az is megtalálja amit keres minden motoros cég kivonul az újdonságokkal +1000 apró mütyürt árulnak motorokhoz és nem utolsó sorban a feeling ja és a motorosok ugye nem piálnak mert motoral mennek oda, és ugye koncertek sincsenek mert ez nem motoros találkozó .
Én a mult héten raktam a mocira 2 új michelin sport gumit ,mert hétfőn felmotoroztunk a mátrába ami oda vissza 500km. volt abbol sok egyenes és sok jó kanyargo is a régi 3 úton még spideltünk is kicsit ,majré csik nem is maradt kb. 6-8 mm de azt már nem is eröltettem mert ugye hallottunk már olyat hogy onnan már hamar lefekszik a motor az oldalára , én inkábbaz ehez hasonló vegyes motorozást szeretem
Tudod a sörözésért én már nem megyek sehová. nem élek a gombák salakanyagával.Persze elmenni egy szép helyre megnézni ezt azt, dumcsizni egymás motorjáról, esetleg döntögetni egy párszor és ha összejön még pályára is felmenni, valakinek utolsónak is kell lenni.
Szia Fazer!
Szép iromány volt .
Tökéletesen egyetértek veled. Reméle mmostantól kicsit aktívabb leszel és nem csak heti egyszer köszönsz be.
Ha minden jól megy júliustól nincs határ a szórakozásban. Igaz engem inkább a pálya vonz, mint a sok 100 km-t lenyomni egy seggel .
Majd gyere velünk pályázni. Tesóm vett egy pályamotort, így adottak a dolgok hogy mi legyünk a pálya ördögei . Majd a robogósokat nem számoljuk .
Szóval terv van dögivel, csak már tartanánk ott .
Szóval írj gyakrabban, ha már más nem teszi ezt.
Én úgy gondolom Piet vs Face mindkettőtöknek igaza van. A madarasi gyüli egy fajta közösségi találkozó sok sör bor egyéb barát némi környezettel és ménkű sok vassal. Ez is jó de nem csak kilóméterfalásról vagy túrák bejárásáról szól, bár olyan kurva messze van hogy még anank is beillik talán.
De az is igaz hogy kell egy hely ahol az ember a közúti korlátai nélkül tisztán az útfelületre illetve a vészesen közeledő sikánra vagy kanyarra tud öszpontosítani vagy esetleg hetekig tervezni egy hétvégi túrát jobbnál jobb helyekre.
A motoros az motoros szerintem attól függetlenül hogy éppen madarason vedeli a haverokkal a sört és próbálja túlkiabálni az éppen akkor szóló koncertet, vagy talán valamelyik úton, kanyarban nyomul szintén a haverokkal, vagy éppen pályán meccsel azzal a sok marhával aki ráesik a kanyarban. Sok ember sok szín talán mint a UNITED COLOURS OF WORLD milyen szar lenne a világ és unalmas ha mindenki egyformát akarna nem?
Most ezt komolyan kérdeztem Szoval mit lehetett ott csinálni?
A ringet is ki kellett probálni, ingyen meg olcsó volt. Egyébként meg inkább motorozom mint nézem hogy más hogy motorozik. Max, azért hogy lássam mit kéne még megtanulni. Bár én már reménytelen eset vagyok. Jobb lenne ha chopperrel járnák akkor legalább nem izgatna a majrécsik meg a kisértés se lenne olyan nagy. A H.ringről ugy jöttem be a városba mintha még mindig a ringen lennék Ma meg Csobánkánál egy uthibában éppen gázt adtam és jól megcsuszott a hátsóm.
Hali Bajszos!
Örülök hogy megismertelek! Ha hamarabb nem is de agusztusban vagy jövőre ugyanekkor Kunmadáron biztos találkozunk!
Most voltam először de nagyon megtetszett. Nem hagyom ki a többit sem.
Sziasztok!
Hogy van ez? Kunmadarason hiába kerestem volna Tanderaceket! Nem találtam csak egyet!(persze az enyémen kívül. :))) Ennyire kevesen vagyunk! Pedig jó buli volt!
Én kb fél 10-re értem ki, kigyózó sor három negyed ötre kaptam időt. A Suzukinál mentem egy SV650-essel 2 kört. Nagy szivatás volt mert 50-60-al lehetett menni, nem szabadott előzni. Jó kis gép de nekem nagyon furrcsa volt a rángatás minden váltás után. Az Acénél ehhez nem vogyok szokva. Persze lehet hogy szokás kérdése.
Szoval visszamentem du-n mehettünk vagy 5 -kört, de megérte. igaz 2.dik lettem hátulról- volt mögöttem egy srác egy 250-el Super volt a pálya még nekem is megolvadt egy kicsit a gumim, ami marha nagy szó!
Ja találkoztam Zsákosjankával nagyon szép a gixere , bezzeg ő ott volt vagy 6 futamon, dehát reggel 7 kor még annyirra regisztrált az ember ahányra akart- szoval ki korán kell aranygixeren mehet! - legalább is Jankára állt.
Hát sajna nem volt érkezésem kimenni bár úgy hallottam 10 körül már zsuga sem volt a pályára.
Nekem nagyon szervezetlennek és kevésnek tűnik ez az egész cirkusz.
Az Aprilia napon kint voltam de menni ott sem tudtam legfeljebb 1000-es gépekkel de a sajgó bokámmal azokat nem mertem bevállalni az SXV-vel meg csak a Kökényesi (supermotyos) ment. Kész röhej volt mikor az egyenesekbe letolták oszt a kanyarokba meg szó szerint ráesett mindenkire kintről bentről mindenhonnan. Aki tud az tud.
Ja egyenlőre a robimat próbálom pár muraközivel erősíteni úgy 200ccm körülire. Ha sikerül akkor biztos alkalom adtán lecsekkolom a ringen bár ha olvasom Ess beszámolóját az Euron lenne esélyem talán tartani a tempót......?
Valamelyik nap néztem egy kurva jó TL-t s verzió csak sajna számháborús így csak pályán lehetne használni.
Mert mindenki motorozik Én is voltam tegnap a Bakonyban, ma meg kinézek a Hringre ingyen motorozni, ha nem lesz tömeg. Nem jössz a robogoval: Hadd pukkanjanak meg a méregtől a sportmotorosok ?
Szeva Fazer! Köszi a kérdést, a lovam gyógyulgat... nem lett akkora a kár, mint amire számítottam, ami törött az hegeszthető, a fényezést meg amúgy is meg kellett csináltatnom. Szétszettem a paripát, semmi baja, én is alig hittem el, hogy így megúszta Csak a vállammal van gond... Injekciózni kell... de csak javulgat... remélem 1-2 hét múlva megint motorozok
Nos én meg családostul megnéztük a Komáromi motoros találkozót. Azaz hogy néztük volna mert az utolsó 2 csopi éppen akkor ment el.
Viszontláttam azt az átkozott lokátort ,amivel szenvedtem katonakoromban: P15-ös
Vanni van.
Csak senki nincs itt, gondoltam fölöslegesen nem koptatom a billentyűzetet.
Szóval rá kellett jönnöm hogy csámpás vagyok . A bal csízmám szépen kopott a kanyarokban. A jobb oldalin csak a koptató .
Szóval király volt nagyon. Rövid a pálya max 80-al lehet menni. Berakod kettesbe és kész. Kanyarok annál jobbak. Csak az első gumin maradt kb 3mm-es csík, de nagyon jó. Érdemes kipróbálni. Jó érzés volt megint lapján fordulni. Mondanám, hogy mint régen de eddig még nem döntöttem le soha. Lesznek képek is és ha minden igaz kis videó is. Egyik haver készítette a pálya mellől.
Hozzá tartozik az is, hogy a szupemotósok egy méteren kettőt vertek rám és robogóval is körbemotoroztak. Szóval van mit tanulni.
Oké tudom nem fogyasztasz alkoholt a mondataidból ítélve utálod rendesen! De fölöslegesen degradálod a tudásod szerintem..... merthát ugye a tudás mindig egy másik alternatíva tükre vagyis te is " tudsz" mindent csak lehet hogy olyan környezetbe kerülsz éppen ahol erős a tükör "képe". De különbenis hagy már ezt az utolsó című "szarságot"!
Motorozz oszt kész úgy a hogy akarsz és úgy ahogy tudsz. Pont - ennyi!
Ja tényleg a madarasi gyüli tény hogy nem a piálásról szól kicsit extrémebb és rövidebb intervallumban működik de a haveri része azért áll mint ahogy Bajszos mondta.
Remélem mihamarabb csatlakozhatom hozzád hozzátok oszt ha lesz idő kivesézzük ezeket a témákat!