Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem túl bíztató
Max 1-2 óra. Ez idő alatt nem lehet túl messzire eljutni és sokmindent kell elintéznem a hétvégén. Úgy néz ki, hogy csak júliustól lesz lazább a dolog.
Ess!
Mennyi az a rövid gurulás?
Nincs baja,egy okos szépen oldalról nekidurrantott!
Kicsit még remegnek a lábai,de ennyivel megúszta
Neked se jó a 14?
MI? de nincs baja ugye? A faszom... túl sok a baleset...
Hello némó,
Sajnos én dolgozk délelőtt kb 12-ig. Utánna is csak egy rövid gurulás férne bele, mert szorítanak a határidők és mostanság kevés a napi 24 óra.
Azért én bíztatlak! Tekerj minnél több kilométert a lovadba és ne kíméld a csíkjaidat.
Nem az 28.án lesz! Azt gagyogom,hogy menjünk egy-két kört....új gumi..új lánc...még széles a majrécsík
Bammeg a Hayabúzás Petit meg elütötték! Modjuk nem lett bajja,csak a moci kipuff. lett oda
Vigyázni köll,sok a balfasz (óó..pardón)
14.-én? Ez az erdély-i project? Mert akkor hajrá Némo és vigyázz, mert a határ túloldalán alacsonyan szállnak a medvék meg a kisbalták...
Jóemberek,14-én nem megyünk motorozni...hmmmm
Írgyatok má valami bíztatót,hogy hajrá némó..vagy ilyenek
Tudja valaki mikor lesznek nyilt napok a Hungaroringen? Amikoir ingyen lehet menni tesztmotorokkal esetleg sajáttal?
A márkásak kint se olcsók. A Louisos Probiker stb az nem számit nagy márkának
És amikor lehet kapni rucit akkor ilyen alacsony árakon megy?
Akkor milyért van az hogy itthon minden ilyen drága? Ennyire jól élünk Meg tudjuk fizetni?
Ahogy írtam az enyém nem pont ilyen az probiker valami, összecipzározható, protektoros, de azt már nem lehet kapni. Kint a boltban január februárban nagyon sokminden nem volt kapható., de most szezonra felszokták tölteni.
Ilyen ruhát akartunk venni Bécsben a barátnőmnek csak nem volt még nekik ilyen cuccuk te meg vagy vele elégedve m kétrészes összecibzározhstó
Aszt hiszem valami cafe racer
Komplett ruha?
Kétrészes, protektoros? Térdkaptatós meg minden?
Király.
Köszi a bíztatást.
Remélem jó lesz még egy darabig. Jelenleg nem tervezem, hogy veszek másikat.
Én a börruhát is a Louisban vettem 200 EUrért, nem csicsás, szolidmint én
Ha még nem lenne, vennék egy Cafe Racert 200ért még jobban néz ki, bár asszem az vékonyabb mint az enyém és nincsenek benne protektorok, de lehet bele tenni.
Nekünk ugyan így kezdődött
Nekem Speed van.
Két plexit cseréletek rajta gariba, mert le jött róla a páramentesítá fólia. Most már jó.
Az tény, hogy zajosabb, mint amire számítottam.
Ha tesztelni kéne a biztonságát, hát nem tudom melyiket választanám . Inkább egy két évest.
És ha tehtem megveszem a drágább márkásabb cuccot.
Bőr ruhákat nézegetek mostanában és valamiért bizalmatlan vagyok az olcsó cuccokkal.
Lehet bennem van a hiba
Pont a leírtak miatt bukot, ruhát , csizmát biztos nem vennék rendelésre.
Hali Ess
A barátnőmnek vettem egy Schuberth Qm1 street -et de nem valami nagy szám sajnos ithon iszonyatosan drága lett volna95-ezer kint Bécsbe pedig 25-ezer volt átszámítva eddig csak bajlódik vele pedikg csak jót akartam neki
Sisakot ne vegyél úgy , hogy nincs ott a fejed!
Hát a franc tudja, lehet hogy sok benne az igazság lehet hogy semmi A bukó is nagy üzlet és mi lenne ha mindenki életében csak egy bukot venne? vagy csak akkor amikor megnyölt megnyölt a feje. Miért cserélnek az emberek 3-5 évenként autot mikor 12 év átrozsdásodási garanciát adnak?
Az én 18 éves mercimnek még mindig kutya baja. Ja mert nincs benne 8 légzsák
Bocs a cím lameradt
http://www.bazismotor.hu/#ide