Felnin járok.
Dunlop D208 RR ez hideg állapotban olyan puha, mint a michelin melegen . Kíváncsi vagyok mit fog bírni, de igyekszem majd a a szélét is használni, hátha akkor tovább tart .
Vedd meg a gumit és nem kell sárvédő. Azért nem rossz ötlet.
Próbáld meg késsel faragni.
És ha elég ügyes vagy akkor vissza tudod ragasztani középre. Így elhasználhatod az egészet. Ha már szikrázik a kerék, akkor már nehéz megmenteni.
OK.
Azért ha aktuállíssá válik és érdekel a használt gumi, akkor szólj. Hátha megmarad addigra. Ez már nem fog tovább kopni .
Tudod gyorsítani a folyamatot, ha gyorsban elfüstölöd. Érdemes megpróbálni, hamar lejön a maradék mm és utána lesz igazán jó tapadás.
Ezeket én is tudom, de a slick még jobban tapad , esőben meg nem szándékozom motorozni Mindig figyelem a fellegeket
Szoval ne várj rám, nem tudom meddig tart, a rendőr meg nézze a szélét
Nem sürgős, de örülnék ha minél hamarabb megszabadítanál tőle , mert kicsit levagyok égve . És nem a napon való sütkérezés következményeként.
Mikor lenne aktuális Kb?
Az 1mm-t már büntetik. Így lehet neked is gyorsabban fog kelleni. 1,6 mm a limit.
Neked sürgős? Mert én bizonytalan mértékben fogyasztom. Most is már hetek óta nem gurultam, sajna a családdal mindig a kocsi melett döntöttünk Nekem hátul 1mm és 6mm a profil-sejtheted a megosztást
Ja. Csak középen mértem, mert általában az kopik. kivéve egy- két pilótát
Az első talán kicsit kevesebb, mert már a második hátsót szólgálja, de az úgyis tovább bírja. Ha csak nem az eleső keréken fordulsz.
Ha érdekel megnézed (tudok fényképet is) és eldöntöd a dolgot.
Ha valakit érdekel van egy garnitúra eladó Michelin Pilot Sport (120/70 és 180/55). Persze használt, de még van rajta kb 3-4 mm. Nem tudom mi az ára a használt gumknak kb 20-25 ezer körüli összegre gondoltam.
Várom a jelentkezőket.
Ja! Rinyacsík az nincs rajta, így lehet vele vagizni is .
Akkor most nem értem.
Kéne a törött idom?
Ha igen akkor azt még nem tudom oda addni, mert még nem csináltak róla sablont. Ha megvan a sablon akkor lesz egyben is oldalidom.
Hello,
Még nem sikerült eljutnom az idomoshoz, de Bobek idomai is elég leharcolt állapotban vannak. Előbb megmutatom a készítőnek, hogy tud-e belőle csinálni valami, mert hiányzik egy két darabja.
Ha minden jól megy jövő héten már lesz időm. A pénz még kérdéses, de legalább az oldal és fejidomot szeretném megcsináltatni.
amúgy nem egy gyors munka, mert elég sok idő még sablon készül. Ha kiderítettem, hogy megoldható-e a kapott idomokkal a dolog akkor jelzek. Ha nem, mert nehéz helyreállítani a törött idomokat akkor lehet csúszik egy kicsit a dolog, mert kocsi építésbe is belekezdtem. A pénz mint udjuk a leg kevesebb
Újra itt vagyok. Tudom senkinek nem hiányoztam (ez látszi is), de jelentem végeztem az iskolával.
Így már a sok elhalasztott dolog most megpróbálom bepótolni.
Az idomok már nálam vannak bár elég leharcolt állapotban, de holnap beszélek ismét a vállalkozó kedvű gyártóval.
Ha van fejélemény jelentkezem.
Látom nem nagyon lesz pályamotorom .
Sebaj. Elkezdődött az idom projekt. Bobek odaadja az idomjait (köszi) és így belecsapok az idomgyártásba. Ha valakit érdekel majd a dolog akkor majd szóljon. Persze nem megy olyan gyorsan, mert a sablon legyártása nem egy rövid folyamat, de ha egyszer elkészül..... .
A héten szerintem elkezdődik és utánna lehet lapján fordulni. Csak a többi cuccra kell vigyázni .
Majd jelentkezem. Mert úgy látom itt megint behaltak a dolgok.
Max 300-at szánok rá, egy papír nélküli (nem loptt) motorér. Persze YZF 750-re gondolok.
Nem tudom mibe kerül egy ilyen, de ha kevesebb az sem baj.
Mibe kerülhet?
Nekem is volt már befürdés rom motorral, azóta megválogatom mibe vágok bele... Csak a jó üzletbe nevezek be. Ess! Milyaen árkategórián belül gondolkozol? elképzelhető hogy lesz 750es... most ment el egy 650ért, de ez rendszámos volt...
Ti tudtok a Thunderacéval?
Dunlop D208 RR ez hideg állapotban olyan puha, mint a michelin melegen . Kíváncsi vagyok mit fog bírni, de igyekszem majd a a szélét is használni, hátha akkor tovább tart .
Vedd meg a gumit és nem kell sárvédő. Azért nem rossz ötlet.
Szerelek rá egy földigérő sárhányót meg sárfogó gumit akkor nem látszik a gumi profilja . . . .
És ha elég ügyes vagy akkor vissza tudod ragasztani középre. Így elhasználhatod az egészet. Ha már szikrázik a kerék, akkor már nehéz megmenteni.
Csak az a nyavajás széle nem akar kopni Kár lenne azokkal a mély barázdákkal eldobni.
Azért ha aktuállíssá válik és érdekel a használt gumi, akkor szólj. Hátha megmarad addigra. Ez már nem fog tovább kopni .
Tudod gyorsítani a folyamatot, ha gyorsban elfüstölöd. Érdemes megpróbálni, hamar lejön a maradék mm és utána lesz igazán jó tapadás.
Szoval ne várj rám, nem tudom meddig tart, a rendőr meg nézze a szélét
Mikor lenne aktuális Kb?
Az 1mm-t már büntetik. Így lehet neked is gyorsabban fog kelleni. 1,6 mm a limit.
Az első talán kicsit kevesebb, mert már a második hátsót szólgálja, de az úgyis tovább bírja. Ha csak nem az eleső keréken fordulsz.
Ha érdekel megnézed (tudok fényképet is) és eldöntöd a dolgot.
Várom a jelentkezőket.
Ja! Rinyacsík az nincs rajta, így lehet vele vagizni is .
Kéne a törött idom?
Ha igen akkor azt még nem tudom oda addni, mert még nem csináltak róla sablont. Ha megvan a sablon akkor lesz egyben is oldalidom.
Tudom javítani pótolni csak jobb állapotú legyen mint a mienk.
Köszi.
Széles utat mindenkinek.
Még nem sikerült eljutnom az idomoshoz, de Bobek idomai is elég leharcolt állapotban vannak. Előbb megmutatom a készítőnek, hogy tud-e belőle csinálni valami, mert hiányzik egy két darabja.
Ha minden jól megy jövő héten már lesz időm. A pénz még kérdéses, de legalább az oldal és fejidomot szeretném megcsináltatni.
amúgy nem egy gyors munka, mert elég sok idő még sablon készül. Ha kiderítettem, hogy megoldható-e a kapott idomokkal a dolog akkor jelzek. Ha nem, mert nehéz helyreállítani a törött idomokat akkor lehet csúszik egy kicsit a dolog, mert kocsi építésbe is belekezdtem. A pénz mint udjuk a leg kevesebb
Érdeklődnék a bal oldala az idomnak használható-e egy sablon levételére.
Mert egyik haverom leamortizálta az övét még sablonnak se jó.
Köszi Tibor
Széles utat mindenkinek.
Így már a sok elhalasztott dolog most megpróbálom bepótolni.
Az idomok már nálam vannak bár elég leharcolt állapotban, de holnap beszélek ismét a vállalkozó kedvű gyártóval.
Ha van fejélemény jelentkezem.
Ez az idom projekt lehet, hogy engem is érdekel majd! Bár ne legyen rá szükség..
Sebaj. Elkezdődött az idom projekt. Bobek odaadja az idomjait (köszi) és így belecsapok az idomgyártásba. Ha valakit érdekel majd a dolog akkor majd szóljon. Persze nem megy olyan gyorsan, mert a sablon legyártása nem egy rövid folyamat, de ha egyszer elkészül..... .
A héten szerintem elkezdődik és utánna lehet lapján fordulni. Csak a többi cuccra kell vigyázni .
Majd jelentkezem. Mert úgy látom itt megint behaltak a dolgok.
Látsz rá esélyt, hogy lesz ilyen a felhozatalban?
Persze belátható időn belül.
Nem tudom mibe kerül egy ilyen, de ha kevesebb az sem baj.
Mibe kerülhet?