Felnin járok.
Dunlop D208 RR ez hideg állapotban olyan puha, mint a michelin melegen . Kíváncsi vagyok mit fog bírni, de igyekszem majd a a szélét is használni, hátha akkor tovább tart .
Vedd meg a gumit és nem kell sárvédő. Azért nem rossz ötlet.
Próbáld meg késsel faragni.
És ha elég ügyes vagy akkor vissza tudod ragasztani középre. Így elhasználhatod az egészet. Ha már szikrázik a kerék, akkor már nehéz megmenteni.
OK.
Azért ha aktuállíssá válik és érdekel a használt gumi, akkor szólj. Hátha megmarad addigra. Ez már nem fog tovább kopni .
Tudod gyorsítani a folyamatot, ha gyorsban elfüstölöd. Érdemes megpróbálni, hamar lejön a maradék mm és utána lesz igazán jó tapadás.
Ezeket én is tudom, de a slick még jobban tapad , esőben meg nem szándékozom motorozni Mindig figyelem a fellegeket
Szoval ne várj rám, nem tudom meddig tart, a rendőr meg nézze a szélét
Nem sürgős, de örülnék ha minél hamarabb megszabadítanál tőle , mert kicsit levagyok égve . És nem a napon való sütkérezés következményeként.
Mikor lenne aktuális Kb?
Az 1mm-t már büntetik. Így lehet neked is gyorsabban fog kelleni. 1,6 mm a limit.
Neked sürgős? Mert én bizonytalan mértékben fogyasztom. Most is már hetek óta nem gurultam, sajna a családdal mindig a kocsi melett döntöttünk Nekem hátul 1mm és 6mm a profil-sejtheted a megosztást
Ja. Csak középen mértem, mert általában az kopik. kivéve egy- két pilótát
Az első talán kicsit kevesebb, mert már a második hátsót szólgálja, de az úgyis tovább bírja. Ha csak nem az eleső keréken fordulsz.
Ha érdekel megnézed (tudok fényképet is) és eldöntöd a dolgot.
Ha valakit érdekel van egy garnitúra eladó Michelin Pilot Sport (120/70 és 180/55). Persze használt, de még van rajta kb 3-4 mm. Nem tudom mi az ára a használt gumknak kb 20-25 ezer körüli összegre gondoltam.
Várom a jelentkezőket.
Ja! Rinyacsík az nincs rajta, így lehet vele vagizni is .
Akkor most nem értem.
Kéne a törött idom?
Ha igen akkor azt még nem tudom oda addni, mert még nem csináltak róla sablont. Ha megvan a sablon akkor lesz egyben is oldalidom.
Hello,
Még nem sikerült eljutnom az idomoshoz, de Bobek idomai is elég leharcolt állapotban vannak. Előbb megmutatom a készítőnek, hogy tud-e belőle csinálni valami, mert hiányzik egy két darabja.
Ha minden jól megy jövő héten már lesz időm. A pénz még kérdéses, de legalább az oldal és fejidomot szeretném megcsináltatni.
amúgy nem egy gyors munka, mert elég sok idő még sablon készül. Ha kiderítettem, hogy megoldható-e a kapott idomokkal a dolog akkor jelzek. Ha nem, mert nehéz helyreállítani a törött idomokat akkor lehet csúszik egy kicsit a dolog, mert kocsi építésbe is belekezdtem. A pénz mint udjuk a leg kevesebb
Újra itt vagyok. Tudom senkinek nem hiányoztam (ez látszi is), de jelentem végeztem az iskolával.
Így már a sok elhalasztott dolog most megpróbálom bepótolni.
Az idomok már nálam vannak bár elég leharcolt állapotban, de holnap beszélek ismét a vállalkozó kedvű gyártóval.
Ha van fejélemény jelentkezem.
Látom nem nagyon lesz pályamotorom .
Sebaj. Elkezdődött az idom projekt. Bobek odaadja az idomjait (köszi) és így belecsapok az idomgyártásba. Ha valakit érdekel majd a dolog akkor majd szóljon. Persze nem megy olyan gyorsan, mert a sablon legyártása nem egy rövid folyamat, de ha egyszer elkészül..... .
A héten szerintem elkezdődik és utánna lehet lapján fordulni. Csak a többi cuccra kell vigyázni .
Majd jelentkezem. Mert úgy látom itt megint behaltak a dolgok.
Max 300-at szánok rá, egy papír nélküli (nem loptt) motorér. Persze YZF 750-re gondolok.
Nem tudom mibe kerül egy ilyen, de ha kevesebb az sem baj.
Mibe kerülhet?
Nekem is volt már befürdés rom motorral, azóta megválogatom mibe vágok bele... Csak a jó üzletbe nevezek be. Ess! Milyaen árkategórián belül gondolkozol? elképzelhető hogy lesz 750es... most ment el egy 650ért, de ez rendszámos volt...
Ti tudtok a Thunderacéval?
Dunlop D208 RR ez hideg állapotban olyan puha, mint a michelin melegen
Vedd meg a gumit és nem kell sárvédő.
Szerelek rá egy földigérő sárhányót meg sárfogó gumit akkor nem látszik a gumi profilja
És ha elég ügyes vagy akkor vissza tudod ragasztani középre. Így elhasználhatod az egészet. Ha már szikrázik a kerék, akkor már nehéz megmenteni.
Csak az a nyavajás széle nem akar kopni
Azért ha aktuállíssá válik és érdekel a használt gumi, akkor szólj. Hátha megmarad addigra. Ez már nem fog tovább kopni
Tudod gyorsítani a folyamatot, ha gyorsban elfüstölöd.
Szoval ne várj rám, nem tudom meddig tart, a rendőr meg nézze a szélét
Mikor lenne aktuális Kb?
Az 1mm-t már büntetik.
Az első talán kicsit kevesebb, mert már a második hátsót szólgálja, de az úgyis tovább bírja. Ha csak nem az eleső keréken fordulsz.
Ha érdekel megnézed (tudok fényképet is) és eldöntöd a dolgot.
Várom a jelentkezőket.
Ja! Rinyacsík az nincs rajta, így lehet vele vagizni is
Kéne a törött idom?
Ha igen akkor azt még nem tudom oda addni, mert még nem csináltak róla sablont. Ha megvan a sablon akkor lesz egyben is oldalidom.
Tudom javítani pótolni csak jobb állapotú legyen mint a mienk.
Köszi.
Széles utat mindenkinek.
Még nem sikerült eljutnom az idomoshoz, de Bobek idomai is elég leharcolt állapotban vannak. Előbb megmutatom a készítőnek, hogy tud-e belőle csinálni valami, mert hiányzik egy két darabja.
Ha minden jól megy jövő héten már lesz időm. A pénz még kérdéses, de legalább az oldal és fejidomot szeretném megcsináltatni.
amúgy nem egy gyors munka, mert elég sok idő még sablon készül. Ha kiderítettem, hogy megoldható-e a kapott idomokkal a dolog akkor jelzek. Ha nem, mert nehéz helyreállítani a törött idomokat akkor lehet csúszik egy kicsit a dolog, mert kocsi építésbe is belekezdtem. A pénz mint udjuk a leg kevesebb
Érdeklődnék a bal oldala az idomnak használható-e egy sablon levételére.
Mert egyik haverom leamortizálta az övét még sablonnak se jó.
Köszi Tibor
Széles utat mindenkinek.
Így már a sok elhalasztott dolog most megpróbálom bepótolni.
Az idomok már nálam vannak bár elég leharcolt állapotban, de holnap beszélek ismét a vállalkozó kedvű gyártóval.
Ha van fejélemény jelentkezem.
Ez az idom projekt lehet, hogy engem is érdekel majd! Bár ne legyen rá szükség..
Sebaj. Elkezdődött az idom projekt.
A héten szerintem elkezdődik és utánna lehet lapján fordulni. Csak a többi cuccra kell vigyázni
Majd jelentkezem. Mert úgy látom itt megint behaltak a dolgok.
Látsz rá esélyt, hogy lesz ilyen a felhozatalban?
Persze belátható időn belül.
Nem tudom mibe kerül egy ilyen, de ha kevesebb az sem baj.
Mibe kerülhet?