Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Ess
Ne foglaloz vele az enyém is ilyen.Igazából még nincs jó idő semmi baja a gépednek az én hűtőventilátorom kb 90-95 c-nál kapcsol be tehát ez az üzemi hőmérséklete.Teljesen ebben ez időben nem tud felmelegedni a mentszél pedig hideg és gyorsan kihül a vas.
Sziasztok
Egy kicsit kimaradtam a dolgokból de azért a hétvégén nagyon jót motoroztam a Bükk- ben a gumi teljes szélességét kihasználtam,úgy hogy a majrécsík is elfogyott végre sikerült betörnöm a vasat.
Remélem a következő túrára már én is veletek megye de a 17.-ei túra elött nem sok érdeklődő volt a fórumon úgyhogy egy barátommal mentem mert az biztos volt.
Egyébként Némo nem nyomta rám a bélyeget Fazer esése ez benne van a pakliban mindenkinek.
Sziasztok.
Egy kis műszaki kérdés. : Ebben az időjárásban kb 15 fok, nektek fölmelegszik rendesen a hűtővíz?
Érdekes módon az enyém városban 70 körül jár, ha már van tempó akkor lemegy 60-ra vagy még az alá is.
A termosztát szar, vagy a hűtő nagy? Le kéne takargatni? Nektek nincs ilyen problémátok? Kérdezzék még?
Megtudhatnánk egíy kicsit többet rólad meg a gépedről? Rakjál fel képet, legalább a nevedhez
Köszönöm Piet!
É n 33 literes Givit vettem kompletten 45 e volt. (A moci kapta karácsonyra de még nincs felszerelve)
Minden van hozzá tartókonzol, platni meg a doboz. nem akartam nagyobbat csak a buko meg mondjuk az esőruha férjen bele.Meg a legfontossabb hogy az utasom tudjon támaszkodni vagy kapaszkodni.Az oldaldobozos téma engem nem foglalkoztatott. Ajánlom hogy egyből a shoxnál(ő az importör) érdeklődjél én nem ott vettem, hanem biker worold+ suzuki márkakereskedésben.Érdekes módon mindenütt egy árszinten volt.
Ja adnak hozzá egy robogóra való platnit is, de az a mi motorunkra nem jó.
Sziasztok!

Köszi, hogy bekerülhettem a klubba...
Remélem nemsokára szerveztek túrát, hogy mehessek veletek egyet. Persze remélem nemcsak a kondenz csíkotokat fogom követni...Na majd meglátjuk...
Egyébként hol lehetne kormányvéget szerezni az Ace-re, mert nekem a gyári van és állítólag jobb ha lecserélem.(Vagy ne is foglalkozzak vele? )
A másik kérdés pedig, hogy milyen túradobozokat érdemes rá venni, mert én 3-mat is szeretnék a hosszabb túrákhoz? de olyan kellene ami könnyen le is szedhető konzolostól

Hát ennyi

U.i: nincs egy hete hogy ilyenem van, de ez k*rva jó....
Nekem nem ez a tapasztalatom, nekem nem szokták összezárni a sorközt, sőt ha mozgásba vannak még utat is adnak (ha állnak akkor ugye nem nagyon tudnak) Ha nagymotorral megijesztenek akkor hamarabb baj történhet, szoval dugóban nem szeretem. Más ha lendületesen lehet menni mert akkor nincs a nagynak ellenfele.
Amikor mozgásban vannak a nagy bádog dobozok akkor könnyen összezárhatják előtted az utat. Jártam párszar így. Nem egy jó érzés. És ilyenkor egy robogival és a hangjával nehéz helyet csinálni. Míg egy nagyobb motorral a gázkar rángatásával jó eredményt lehet elérni
Elképzeltem ahogy a kocsiban elöl a két ülés között ülsz, hogy legyen valami a lábad között
Mondjuk igazad van,de amokor 3-4 lámpát kéne végigvárnod mire átjutsz akkor inkább 50-el megelőzök mindenkit, a legélvezetesebb a mozgó kocsisorok között cikázni.
A kisutcák sajna legtöbbbször nem jönnek be, sajna. Max én a nagykörutat kerülöm ki kisutcákon , mert ott a sávok olyan szükek hogy robogoval se lehet mindig elférni.
Én nem szeretek úgy ülni egy lovon, hogy a lábam között nincs semmi . Akkor inkább kocsival megyek. Bár az nem olyan gyors. Szerencsére most már nem kell sokat mászkálnom Pesten és így a dugók sem jelentenek problémát. Irodalakó lettem . A sok kis utca sokat segít a folyamatos haladásban.
Sorok között meg nem sokat szoktam motorozni. Főleg ha mozog a kocsi oszlop. Lehet nagyon vidéken élek
Dehogynem, a robi is jó, legalább is a városban. Ma is egy csomót mentem, jó kis dugóhuzó és még parkolási dijat se kell fizetni. Szemerkélő időben a naggyal el se indultam volna. Igy legalább max 60-70-el mentem.
Egyet értek OldPiettel. Próbál meg megtartani. Pihentesd egy garázsban és ha elül a dolog akkor újra előveszed és indulhat a buli. Használhatnád idom nélkül. Nem olyan szép de használható. Amit könnyen meg tudsz javítani az csináld meg és hajrá.
Mellette lehet még egy kis robogód. De az nem az igazi.
Benne vagyok a túrákba, csak jelenleg anyagi problémák adódtak. Nagyon remélem nem tartós dolog.
Fazer esete engem jelentősen visszafogott. Azóta -2 a kanyarsebességem . Pedig előtte..... Lehet hogy pont ez kellett, ahhoz hogy továbbiakban is tudjak motorozni .
Jó volt beszélgetni a motorokról Fazer! Talán még jobb ötlet egyszerüen félrerakni az Acet, mellette még simán lehet robid (nekem is van ). Kár lenne most elkotyavetyélni, pláne hogy te tudod hogy mennyivel jobb állapotban van (mint ahogy kinéz )
kicsike...........egyenlőre...........oszt karácsonykor disznó megint.
Át ezt is nagyon sajnálom. Most akkor ugy döntöttek, hogy nem lesz motorod vagy azért egy egészen kicsike motor még engedélyezve lesz? .
Helóka mindenki,

megesz a penész hogy nem tarthattam veletek a hétvégén.
sajna közben itthon sokat változtak a dolgok amiről pár szót írnék.
Sajna meg kell váljak az Ace-től a kis népes családom miatt meghát keretem sincs már újra rendbehozni.
Tehát 96-os enyém minden kopó fogyó dolog kicserélve friss vizsga miegyéb. AMI SÉRÜLT CSERE
fejidom- javítható csere 25.000 kakasd
két oldalidom- javítható csere 50.000 racsidepo
felső idomtartó konzol- javítható csere 10.000 racsidepo
két tükörszár törés talán javítható csere..................
első sárvédő kicsit sérült javítható
hátsó fék pedál- asszem javítható
megvan a festék is bőven mégegyszer át lehet fújni annyi maradt
az állapotról amire én felhoztam csak annyit hogy még a gyári csavarkészletet is megrendeltem és felraktam az idomokra. tehát beleadtam szivemet lelkemet minden egyes darabjába. ez talán más számára is jelent anyit mint nekem.
na asszem ennyi plussz kis munka hozzá.
egyébként váz futómű motor semmi sem sérült (ezért jó a vizesárok)
természetesen olyan árat kérek érte amennyiért megérje valakinek felépíteni
és esetleg járni vele. itt nem írnék árat ha valakit érdekel az adataim között talál elérhetőséget
Sziasztok!

Hát ez is jó túra volt, csak az a köcsög BMW-s...
A hazaúton nem volt eső, még csak nem is fáztunk, csak rohadtul fújt a szél.

Majd küldöm a képeket!

Üdv: $
A Siónál!
Szasztok!
Én nem felejtem el,de a többiek is lelkesedhetnének egy kicsit
ACE, Ess,Oldpiet stb. Vagy Fazer balesete ennyire rányomta a bélyegét a társaságra
Ja,valaki fikázza má a Hayabúzát,mert a Bódis csak velem nem beszél
Srácok! Nem tud valaki üléspúpot szerválni nekem valahonnan?
Sziasztok Srácok! Örülök hogy hazaértetek! Miután elmentetek, motoros balesethez kellett mennem és még fel sem lett állítva a motor, a szemem előtt perecelt el egy másik srác... Valami kurva olajfolt miatt... Szerencsére megúszták komolyabb sérülés nélkül! Úgyhogy ezután kicsit aggódtam értetek, de remélem mindenki épségben hazaért! Én is motoroztam ma legalább 15 percet!... Na majd holnap! Szóval Küldjétek majd a képeket, meg valaki kreáljon egy élménybeszámolót, hogy fel tudjam pakolni a cuccost a lapra! JA, és Némo, el ne felejtsük azt a pinceparit április elejére!
Hello,

megvolt a mai túra.
Pisti, hazaértetek? Megúsztátok eső nélkül?
Pyyt letelt a szolgálat? Kár, hogy nem tudtál jönni.

Némó veled nem beszélek
Hi mindenki!

Nem sokan jeleztetek itt vissza a túrával kapcsolatban, remélem csak azért, mert készítettétek a mocit az útra .
Úgy néz ki, szép idő lesz!

Na mind1, majd kiderül Veszprémben...

Üdv!