Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén megyek hozzá. Majd átadom.
Aki megy szombaton az csak nagyon óvatosan.
basszus... Bocsi, nem tudtam! Akkor jobbulást kívánok! Remélem mielőbb meggyógyul!
Szia.
Nem akarok Fazer nevében írni, de nem biztos hogy most gép elé tud ülni. Az biztos hogy nem megy 17.-én mert vasárnap volt egy esése.
A körülmnyekhez képest jól van boka és kulccsont töréssel megúszta.
Képek az oldalon! Köszi Pisti!
Fazer! Kéne valami irányelv a hétvégére! írj mailben valami vázlatot! Ja, aki 17.-én megy, az keressen meg mailben a thunderaceclub@citromail.hu-n!
Kösz Pisti,megkaptam duplán is!
pyyt, gratulálok a túra leíráshoz, jól sikerült
Sziasztok srácok,
értem én a viccet, csak nem mindig szeretem...
egyébként azért mentem hátul, mert a leggyorsabb szokott hátul menni...
ui: Jó kipufogó a Bódis
Helló Pyyt!
Zsír a szöveg a Clubbon,lehet hogy Te ujságíró vagy nem is rendőr
Pisti nekem is küld a képeket:nemo@cellkabel.hu Köszi
Örülök "$" hogy teccet, remélem sok ilyen lesz még!
Ja, amúgy én sem tudom mit csinyál ott az a "Szüzike"... Lépten-nyomon mögöttünk jött... Szerencséje hogy lassan mentünk és tudta tartani a tempót... Bocsi Peti!
Szeva Némo!
Átjöttek a képek, már fent is vannak az oldalon! Köszi mindenkinek a részvételt, remélem 17.-e is összejön!
Ez a Bóbis nem egy kipuff. márka
Sziasztok skacok!

Tényleg frankó volt az előtúra, köszönöm a résztvevőknek, hogy veletek tarthattam.
Pyyt, neked külön megköszönöm, hogy megszervezted nekünk. 17-én számítok a jelenlétedre!
A képeket hamarosan küldöm.

Üdv!
Pyyt,írj vissza ha átmentek a képek!
Csak tudnám ki a fene az az Arlen Ness
Csá!
Nem tudjátok,hogy a "Hayabúzás" mit keres az oldalon
Majd szólok neki,hogy vegyen MOTORT
Juhhéééé Ez Tényleg állat volt! Köszi Sárcok! Remélem még sok ilyen kanyar lesz, és még többen jövünk össze! Tapadós aszfaltot + hideg sört!
Sziasztok,

hazaértél, Némó? Tényleg jó volt motorozni, bár nekem nincs Thunderace-em...
A képeket nekem is küld légyszives
Arról nem beszélve, hogy a thunderace 1002 köbcentis vagy rosszul tudom?
Hát az a hirdetés nem valami bizalomgerjesztő 8500km az egy vicc! Annyi extra van hozzá hogy csak na- biztos nagyon kimélték azért rakták azokat rá.
Persze ezek a motorok elnyühetetlenek igy is ugy is -vagy mégse
Pyyt és Pisti!
Kösz a mocizást k..va jó volt,csak a fokhagyma büffögött fel hazáig
Most meg asszem lenyomunk 1-2 sört,tudjátok az én húsom rohadt sós volt!
A képeket +küldöm holnap Csőőőgáz!
Szóval Te vitted el az USÁS mocit Ricsi
Na most aztán ne találkozzunk!
Sziasztok!

Sikerült végre egy ép Thunderace-t találnom, úgyhogy szívesen csatlakoznék én is majd a csapathoz egy-két túra erejéig ha lehet....

U.i: Bocsi Némó

A motor: http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Heló Mindenki,

Gondoltam mutatnék nektek egy kis csemegét a kanyarodás művészetéről. Én személy szerint a fele tudással is megelégednék asszem...............

Másoljátok be a linket és már csúszik is! Bitang csúcs kanyarodástechnika!
http://www.sportmotor.hu/motor...
http:
//www.sportmotor.hu/motor...

Egyébként én is vagyok a neten a munkámból kifolyólag. Ha valakit érdekel akkor a www.gipszkartonbutor.hu a címem
Köszi Fazer, metaláltam! nem a bilincsben voltak hanem le voltak csúszva a blokkhoz... elbújtak...
Srácok!
Hová kell rádugni a szinkronsort a karbikra? Rohadjak meg, de nemtalálom... Még a szervízkönyvben sem... Pedíg azokat a biszbaszokat álltalában nem szokták nagyon eldugni...
Oksa!

Tel számod? enyém a reglapon.